ott a piros GTO, kék és piros California, Elite MC12, F430 Spider.
ha belegondolok, hogy mennyire nehéz volt ezeket eladni. vajon a mostani döcögősen menő modellek is ennyire vágyott hiánycikknek fognak számítani 2-3-4 év múlva?

Nem szabad közvetlenül az Exoto-tól rendelni.Missa írta:Hmm, és Neked egy Exoto nem elég jó?!frenchcarfan írta:Szépek ezek a "szuper" modellek! Sajnos rám(nk) nem gondolnak az ilyen gyártók. Csak egy ilyen kaliberű modellt fogok tudni beszerezni. Egy Exoto Renault RE30 Turbo-t, ami egyébként a kedvenc korszakombólMissa írta:Nos körül-belül erre gondoltam:
A CMC - Ferrari 250 GT Berlinetta SWB felnije: Valamint a CMC - Ferrari 250 california felnije:Csak előbb kell négy új nyári gumi...
![]()
![]()
Mondjuk én az Exoto-któl egy valami miatt félek. Az ügyfél kezelésük miatt. Elég rossz hírük van... Tény, hogy nagyon szép, részlet gazdag modelleket gyártanak.
Őszintén, nagyon várom a Ferrari 250 LM-t és GTO-t tőlük.

Hmm, és Neked egy Exoto nem elég jó?!frenchcarfan írta:Szépek ezek a "szuper" modellek! Sajnos rám(nk) nem gondolnak az ilyen gyártók. Csak egy ilyen kaliberű modellt fogok tudni beszerezni. Egy Exoto Renault RE30 Turbo-t, ami egyébként a kedvenc korszakombólMissa írta:Nos körül-belül erre gondoltam:
A CMC - Ferrari 250 GT Berlinetta SWB felnije: Valamint a CMC - Ferrari 250 california felnije:Csak előbb kell négy új nyári gumi...

Szépek ezek a "szuper" modellek! Sajnos rám(nk) nem gondolnak az ilyen gyártók. Csak egy ilyen kaliberű modellt fogok tudni beszerezni. Egy Exoto Renault RE30 Turbo-t, ami egyébként a kedvenc korszakombólMissa írta:Nos körül-belül erre gondoltam:
A CMC - Ferrari 250 GT Berlinetta SWB felnije: Valamint a CMC - Ferrari 250 california felnije:

Érdemes összehasonlítani a CMC - Ferrari 250 SWB-t és a CMC - California-t!Labdacs írta:"most pedig nézzük meg közelebbről, hogy mi történt tíz év alatt a Mattel háza táján. kezdjük a kerekeknél. végre a felnik igazi felniszínűek, a krómhatású műanyagoknak nyoma sincs. a küllők küllő formájúak, a gumi mérete is rendben van."

nem, nagyon egyoldalú lenne. csak ezt az egy képet csináltam.schumimodells írta:Készül egy ilyen összehasonlítás a blogon?

Avantgarde egy autó, szerintem még ma is! De nekem még mindig tetszik! Főleg a kombi.french-car-fan írta:Így összecsukva, egész kívánatos a Solido XM is. Van valami vonzalom benne, bár lehet hogy számomra csak a forma teszi...

nem, azt nem, még pár évig biztosan nem.schumimodells írta:Csak nem cseréled le a Hondát?

nem számoltam még össze, darabszámban nem hiszem, de anyagilag sajnos néha nem nagyon gondoltam rá, hogy fut egy (illetve most már kettő 1:1-es projekt is).schumimodells írta:Minden eddigi rekordot megdöntöttél?Labdacs írta:az idei év nálam nagyon durvára sikerült.schumimodells írta:Nálam már be is zárt.Labdacs írta:AUTOart Volvo 850 Rschumimodells írta:Az igen.Labdacs írta:megnéztem, 238, a jövő hétvégén már 242.Labdacs írta:azt hiszem nem, de nem is a darabszámra megyek.schumimodells írta:Köszi, igyekszem.Labdacs írta:szép mennyiség.schumimodells írta:Jövő héten az utosó vitrin is meg fog telni, kiszámoltam, úgy 50 modell marad ki.
Nagyjából úgy 310-320 modell lesz vitrinben.
Azért te se panaszkodhatsz. Elérted már a 250-et?![]()
Mik jönnek?
CMC Ferrari 250 SWB California
HW Elite 308 GT4 Dino
meg a fekete MC Audi is akkor kerül hozzám hivatalosan.
aztán idénre bezár a bazár.

Minden eddigi rekordot megdöntöttél?Labdacs írta:az idei év nálam nagyon durvára sikerült.schumimodells írta:Nálam már be is zárt.Labdacs írta:AUTOart Volvo 850 Rschumimodells írta:Az igen.Labdacs írta:megnéztem, 238, a jövő hétvégén már 242.Labdacs írta:azt hiszem nem, de nem is a darabszámra megyek.schumimodells írta:Köszi, igyekszem.Labdacs írta:szép mennyiség.schumimodells írta:Jövő héten az utosó vitrin is meg fog telni, kiszámoltam, úgy 50 modell marad ki.
Mik jönnek?
HW Elite 308 GT4 Dino

az idei év nálam nagyon durvára sikerült.schumimodells írta:Nálam már be is zárt.Labdacs írta:AUTOart Volvo 850 Rschumimodells írta:Az igen.Labdacs írta:megnéztem, 238, a jövő hétvégén már 242.Labdacs írta:azt hiszem nem, de nem is a darabszámra megyek.schumimodells írta:Köszi, igyekszem.Labdacs írta:szép mennyiség.schumimodells írta:Jövő héten az utosó vitrin is meg fog telni, kiszámoltam, úgy 50 modell marad ki.
Mik jönnek?
HW Elite 308 GT4 Dino

Nálam már be is zárt.Labdacs írta:AUTOart Volvo 850 Rschumimodells írta:Az igen.Labdacs írta:megnéztem, 238, a jövő hétvégén már 242.Labdacs írta:azt hiszem nem, de nem is a darabszámra megyek.schumimodells írta:Köszi, igyekszem.Labdacs írta:szép mennyiség.schumimodells írta:Jövő héten az utosó vitrin is meg fog telni, kiszámoltam, úgy 50 modell marad ki.
Mik jönnek?
HW Elite 308 GT4 Dino

AUTOart Volvo 850 Rschumimodells írta:Az igen.Labdacs írta:megnéztem, 238, a jövő hétvégén már 242.Labdacs írta:azt hiszem nem, de nem is a darabszámra megyek.schumimodells írta:Köszi, igyekszem.Labdacs írta:szép mennyiség.schumimodells írta:Jövő héten az utosó vitrin is meg fog telni, kiszámoltam, úgy 50 modell marad ki.
Mik jönnek?

Az igen.Labdacs írta:megnéztem, 238, a jövő hétvégén már 242.Labdacs írta:azt hiszem nem, de nem is a darabszámra megyek.schumimodells írta:Köszi, igyekszem.Labdacs írta:szép mennyiség.schumimodells írta:Jövő héten az utosó vitrin is meg fog telni, kiszámoltam, úgy 50 modell marad ki.
Azért te se panaszkodhatsz. Elérted már a 250-et?