Előbb a Lastunt várjuk.Specti írta:Valószínű, hogy igen ...schumimodells írta:Nálunk?Specti írta:Egy francia fórumon arról beszélnek, hogy hamarosan megjelenik a Dacia 2000...
Retroautó hírek
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Retroautó hírek
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Valószínű, hogy igen ...schumimodells írta:Nálunk?Specti írta:Egy francia fórumon arról beszélnek, hogy hamarosan megjelenik a Dacia 2000...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nálunk?Specti írta:Egy francia fórumon arról beszélnek, hogy hamarosan megjelenik a Dacia 2000...
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Egy francia fórumon arról beszélnek, hogy hamarosan megjelenik a Dacia 2000... 
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintem, ez inkább kivánságlista.lazsoma írta:Tud valaki erről valaki hogy mennyire hiteles dolgokat írnak![]()
![]()
![]()
![]()
http://miniauto.ro/forum/index.php?topic=13793.3675
Az nem semmi ha ezek is lesznek.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- lazsoma
- Tag

- Kapcsolat:
Tud valaki erről valaki hogy mennyire hiteles dolgokat írnak
Az nem semmi ha ezek is lesznek.

Az nem semmi ha ezek is lesznek.
- lazsoma
- Tag

- Kapcsolat:
Szia :Benci írta:Az a fekete Tatra,nah az mindennél jobban kéne a polcodról :Dlazsoma írta:Nekem is rendelve van ,igaz én nem erdélyi vagyok,de közel határhoz élek. Egyenlőre nem szeretném lemondani mivel akkor az eddigi sor hiányos lesz. Így is van egy két darab ami hiányzik.Az ARO 10 is megvan nincs ezen képen rajta.a kis piros beszerzése nekem se volt egyszerű,de meglett.Benci írta:Ezért örülök ilyenkor hogy elő van rendelve :D Bár ha megkapom a vitrint végre most vagy jövőhónapban akkor lemondom a rendelést.schumimodells írta:Nálunk az ARO-t sem lehet kapni, egyik újságosnál sem.Specti írta:A román sorban a következő szám az 1932-es GAZ A lesz ...Remélem még lesz ezekhez a sorokhoz.
Tatra 603-ra gondoltál vagy a Tartra 613 ?
Itt is van egy:
http://aprod.hu/hirdetes/retroauto-tatr ... 1eae;r:9;s:
Az a fekete Tatra,nah az mindennél jobban kéne a polcodról :Dlazsoma írta:Nekem is rendelve van ,igaz én nem erdélyi vagyok,de közel határhoz élek. Egyenlőre nem szeretném lemondani mivel akkor az eddigi sor hiányos lesz. Így is van egy két darab ami hiányzik.Az ARO 10 is megvan nincs ezen képen rajta.a kis piros beszerzése nekem se volt egyszerű,de meglett.Benci írta:Ezért örülök ilyenkor hogy elő van rendelve :D Bár ha megkapom a vitrint végre most vagy jövőhónapban akkor lemondom a rendelést.schumimodells írta:Nálunk az ARO-t sem lehet kapni, egyik újságosnál sem.Specti írta:A román sorban a következő szám az 1932-es GAZ A lesz ...Remélem még lesz ezekhez a sorokhoz.

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Igen, jó lesz.lazsoma írta:Szia !schumimodells írta:Ügyes.lazsoma írta:Specti írta:A platós Aro a te átalakításod?
Ügyes darab ...
Szia ! Igen én gyártottam:A gyártás pillanat képei :![]()
A gyűjteményedet bemutathatod a "Privát Gyűjtemények 1/43" topikban.
Én kiváncsi volnék rá.
Az elő rész ott van ?
Így gondolod ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- lazsoma
- Tag

- Kapcsolat:
Szia !schumimodells írta:Ügyes.lazsoma írta:Specti írta:A platós Aro a te átalakításod?
Ügyes darab ...
Szia ! Igen én gyártottam:A gyártás pillanat képei :![]()
Én kiváncsi volnék rá.
Az elő rész ott van ?
Így gondolod ?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ügyes.lazsoma írta:Specti írta:A platós Aro a te átalakításod?
Ügyes darab ...
Szia ! Igen én gyártottam:A gyártás pillanat képei :
Én kiváncsi volnék rá.
- lazsoma
- Tag

- Kapcsolat:
Specti írta:A platós Aro a te átalakításod?
Ügyes darab ...
Szia ! Igen én gyártottam:A gyártás pillanat képei :
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szépek ezek az ARO-k.lazsoma írta:Nekem is rendelve van ,igaz én nem erdélyi vagyok,de közel határhoz élek. Egyenlőre nem szeretném lemondani mivel akkor az eddigi sor hiányos lesz. Így is van egy két darab ami hiányzik.Az ARO 10 is megvan nincs ezen képen rajta.a kis piros beszerzése nekem se volt egyszerű,de meglett.Benci írta:Ezért örülök ilyenkor hogy elő van rendelve :D Bár ha megkapom a vitrint végre most vagy jövőhónapban akkor lemondom a rendelést.schumimodells írta:Nálunk az ARO-t sem lehet kapni, egyik újságosnál sem.Specti írta:A román sorban a következő szám az 1932-es GAZ A lesz ...Remélem még lesz ezekhez a sorokhoz.
Érdekes a pick up változat.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
A platós Aro a te átalakításod?
Ügyes darab ...
Ügyes darab ...
- lazsoma
- Tag

- Kapcsolat:
Nekem is rendelve van ,igaz én nem erdélyi vagyok,de közel határhoz élek. Egyenlőre nem szeretném lemondani mivel akkor az eddigi sor hiányos lesz. Így is van egy két darab ami hiányzik.Az ARO 10 is megvan nincs ezen képen rajta.a kis piros beszerzése nekem se volt egyszerű,de meglett.Benci írta:Ezért örülök ilyenkor hogy elő van rendelve :D Bár ha megkapom a vitrint végre most vagy jövőhónapban akkor lemondom a rendelést.schumimodells írta:Nálunk az ARO-t sem lehet kapni, egyik újságosnál sem.Specti írta:A román sorban a következő szám az 1932-es GAZ A lesz ...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lazsoma 2012.11.27. 17:38-kor.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Ahogy az általad feltett képeken is látszik igazából a csak a hűtő formája másabb egy picit ...lazsoma írta:Szép estét !
Igen csak most időm és más problémám volt, de itt vagyok.
Az említett dologra nem tudtam kösz hogy írtad , akkor lehet hogy két darab kell.
Ford A modellből amúgy nagy a hiány a modellpiacon ... Igazából csak a Minichamps adott ki egy helyesebb darabot, de az is a coupe változat ...
- lazsoma
- Tag

- Kapcsolat:
Szép estét !
Az említett dologra nem tudtam kösz hogy írtad , akkor lehet hogy két darab kell.
Ezért örülök ilyenkor hogy elő van rendelve :D Bár ha megkapom a vitrint végre most vagy jövőhónapban akkor lemondom a rendelést.schumimodells írta:Nálunk az ARO-t sem lehet kapni, egyik újságosnál sem.Specti írta:A román sorban a következő szám az 1932-es GAZ A lesz ...

- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Üdv a fórumon lazsoma!lazsoma írta:Szép estét !
A Gaz A -nak örülök,mivel ez a lengyel-magyar sorban nem jelent meg, és az M1 már megvan.
Én azért örvendek a Gaz-nak, mert ha letakarom a GAZ felíratot, akkor már is van egy Ford A Phaetonom ...
- lazsoma
- Tag

- Kapcsolat:
Szép estét !
A Gaz A -nak örülök,mivel ez a lengyel-magyar sorban nem jelent meg, és az M1 már megvan.