Most ,hogy figyelgettem tényleg van belőle de nem egy feltűnő jelenség.Pók írta:Én nem nagyon látok pedig egész nap Pesten szaladgálok.Labdacs írta:élőben azért elég gyakran látni. itt Szentendrén több is kószál.Pók írta:Modellben sem egy sűrű darab nemhogy élőben :D
AUTOart VW Phaeton W12
Re: AUTOart VW Phaeton W12
- Csatolmányok
-
- image.jpg (872.9 KiB) Megtekintve 2663 alkalommal
Eljön az aPÓKalipszis 
Én nem nagyon látok pedig egész nap Pesten szaladgálok.Labdacs írta:élőben azért elég gyakran látni. itt Szentendrén több is kószál.Pók írta:Modellben sem egy sűrű darab nemhogy élőben :D
Eljön az aPÓKalipszis 
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
mármint Phaeton, nem a W12.Labdacs írta:élőben azért elég gyakran látni. itt Szentendrén több is kószál.Pók írta:Modellben sem egy sűrű darab nemhogy élőben :D
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
élőben azért elég gyakran látni. itt Szentendrén több is kószál.Pók írta:Modellben sem egy sűrű darab nemhogy élőben :D
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Aki pedig igazi egyéniség, az vesz egy C6-ost. Mondjuk lehet, hogy nincs benne annyi kütyü, mint mondjuk a 7-esben, vagy az S-ben, de megjelenésben és kényelemben mindent visz közülük.schumimodells írta:Nekem inkább kéne ez a VW, mint az általad felsorolt trió valamelyike. A Phaeton legalább szép, visszafogottan elegáns.Pók írta:Persze szép de aki ilyenben gondolokodik újban az 7-es bömcsit S mercit vagy A8 ast vesz.chilisos írta:Pedig szerintem szép autó.Pók írta:Modellben sem egy sűrű darab nemhogy élőben :D
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
A C6 is igen ritka élőbenschumimodells írta:Igen. de az a helyzet, hogy ha nagy autót vennék, csakis a Citroen C6-os jöhetne szóba, semmi más.Pók írta:Örülne a VW ha sokan igy gondolkodnának mint te.schumimodells írta:Nekem inkább kéne ez a VW, mint az általad felsorolt trió valamelyike. A Phaeton legalább szép, visszafogottan elegáns.Pók írta:Persze szép de aki ilyenben gondolokodik újban az 7-es bömcsit S mercit vagy A8 ast vesz.chilisos írta:Pedig szerintem szép autó.Pók írta:Modellben sem egy sűrű darab nemhogy élőben :D
Eljön az aPÓKalipszis 
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Igen. de az a helyzet, hogy ha nagy autót vennék, csakis a Citroen C6-os jöhetne szóba, semmi más.Pók írta:Örülne a VW ha sokan igy gondolkodnának mint te.schumimodells írta:Nekem inkább kéne ez a VW, mint az általad felsorolt trió valamelyike. A Phaeton legalább szép, visszafogottan elegáns.Pók írta:Persze szép de aki ilyenben gondolokodik újban az 7-es bömcsit S mercit vagy A8 ast vesz.chilisos írta:Pedig szerintem szép autó.Pók írta:Modellben sem egy sűrű darab nemhogy élőben :D
Örülne a VW ha sokan igy gondolkodnának mint te.schumimodells írta:Nekem inkább kéne ez a VW, mint az általad felsorolt trió valamelyike. A Phaeton legalább szép, visszafogottan elegáns.Pók írta:Persze szép de aki ilyenben gondolokodik újban az 7-es bömcsit S mercit vagy A8 ast vesz.chilisos írta:Pedig szerintem szép autó.Pók írta:Modellben sem egy sűrű darab nemhogy élőben :D
Eljön az aPÓKalipszis 
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem inkább kéne ez a VW, mint az általad felsorolt trió valamelyike. A Phaeton legalább szép, visszafogottan elegáns.Pók írta:Persze szép de aki ilyenben gondolokodik újban az 7-es bömcsit S mercit vagy A8 ast vesz.chilisos írta:Pedig szerintem szép autó.Pók írta:Modellben sem egy sűrű darab nemhogy élőben :D
Persze szép de aki ilyenben gondolokodik újban az 7-es bömcsit S mercit vagy A8 ast vesz.chilisos írta:Pedig szerintem szép autó.Pók írta:Modellben sem egy sűrű darab nemhogy élőben :D
Eljön az aPÓKalipszis 
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Pedig szerintem szép autó.Pók írta:Modellben sem egy sűrű darab nemhogy élőben :D
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Tudnék én is mesélni... Ha érdekel egy jó sztorim, akkor holnap lepötyögöm... Persze az ilyen hozzáállás nem csak autókereskedésekre igaz, de eddig a legdurvábbakat ott fogtuk ki...Labdacs írta:azt nem tudom.french-car-fan írta:Mindenhol ilyenek a márkakereskedésekben?Labdacs írta:egy baja van neki, úgy hívják, hogy A8.schumimodells írta:Nekem nagyon tetszik a Phaeton, visszafogott, és elegáns. Sokkal jobban kéne, mint egy 7-es BMW, vagy mint egy S-classe.truckster írta:az igazi autó nem igazán jön be, ettől a modelltől meg csorog a nyálam...hogy van ez?
amikor az ember vár a sorára egy VW márkakereskedésben, és hallgatja a munkafelvevőnek panaszkodó fétonost, majd a választ: "legközelebb vegyen A8-ast, sokkal jobban sikerült, mint a Phaeton." ha nem a saját fülemmel hallom, nem hiszem el én sem.
Most, hogy voltam Danival kereskedésekben, találkoztunk ilyenekkel...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
azt nem tudom.french-car-fan írta:Mindenhol ilyenek a márkakereskedésekben?Labdacs írta:egy baja van neki, úgy hívják, hogy A8.schumimodells írta:Nekem nagyon tetszik a Phaeton, visszafogott, és elegáns. Sokkal jobban kéne, mint egy 7-es BMW, vagy mint egy S-classe.truckster írta:az igazi autó nem igazán jön be, ettől a modelltől meg csorog a nyálam...hogy van ez?
amikor az ember vár a sorára egy VW márkakereskedésben, és hallgatja a munkafelvevőnek panaszkodó fétonost, majd a választ: "legközelebb vegyen A8-ast, sokkal jobban sikerült, mint a Phaeton." ha nem a saját fülemmel hallom, nem hiszem el én sem.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Mindenhol ilyenek a márkakereskedésekben?Labdacs írta:egy baja van neki, úgy hívják, hogy A8.schumimodells írta:Nekem nagyon tetszik a Phaeton, visszafogott, és elegáns. Sokkal jobban kéne, mint egy 7-es BMW, vagy mint egy S-classe.truckster írta:az igazi autó nem igazán jön be, ettől a modelltől meg csorog a nyálam...hogy van ez?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egy baja van neki, úgy hívják, hogy A8.schumimodells írta:Nekem nagyon tetszik a Phaeton, visszafogott, és elegáns. Sokkal jobban kéne, mint egy 7-es BMW, vagy mint egy S-classe.truckster írta:az igazi autó nem igazán jön be, ettől a modelltől meg csorog a nyálam...hogy van ez?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem nagyon tetszik a Phaeton, visszafogott, és elegáns. Sokkal jobban kéne, mint egy 7-es BMW, vagy mint egy S-classe.truckster írta:az igazi autó nem igazán jön be, ettől a modelltől meg csorog a nyálam...hogy van ez?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem a legtöbb nyálcsorgatós modellem ilyen.FrozenSilverM5 írta:Hány ilyen van már itthon...truckster írta:az igazi autó nem igazán jön be, ettől a modelltől meg csorog a nyálam...hogy van ez?
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Hány ilyen van már itthon...truckster írta:az igazi autó nem igazán jön be, ettől a modelltől meg csorog a nyálam...hogy van ez?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ilyen sokszor előfordultruckster írta:az igazi autó nem igazán jön be, ettől a modelltől meg csorog a nyálam...hogy van ez?