Tegnap év végi "leltárt" tartottam. 1 éve gyűjtök modellautókat (ezen belül is 1:18-asokat, azon belül meg verseny autókat) jelenleg így áll helyzet - egy kivételével mind itt van -:
A képminőségért elnézést!

a "french-car-fan" logo aatt jobboldalt van egy msn-es bábu itt a fórumon. Nyomj rá és kiírja!D.A.C.I. írta:Hát ez nagyon ratyi..... Te látod hogy én fent vagyok? Mert ez baszik kiírni hogy ismerős felkérés, vagy valami, hogy valaki kapcsolatba akar lépni...D.A.C.I. írta:Elküldtem privátba az msn címem!Ha elküldöd a sajátod, beütöm, mert ez egy f@sz komolyan mondom ma semmi nem akar összejönni.

Hát ez nagyon ratyi..... Te látod hogy én fent vagyok? Mert ez baszik kiírni hogy ismerős felkérés, vagy valami, hogy valaki kapcsolatba akar lépni...D.A.C.I. írta:Elküldtem privátba az msn címem!

Meg van, felvettelekfrench-car-fan írta:Na vagyok, itt tényleg nincs semmiD.A.C.I. írta:Oksi! Kb. 5 percenként folyamatosan próbálok feltölteni egy fél órája. Most újra indítottam a gépet, de így sem jó...french-car-fan írta:Na nekem el kell mennem egy 40 percre, majd gyere vissza, mert látonom kell, hogy mit dolgozik nálad a php...french-car-fan írta:mondom most próbáld ki, hogylássam mitröténik...D.A.C.I. írta:Nekem egyedül ezt az egy képet töltötte fel: http://www.kepfeltolto.vsg4.hu/uploads/a27.jpg és ha kitörlöm a kép nevét, és át írom keresőbe azokra amit nekem ki sem jelez, nem találja, tehát hiába nyomok a feltöltésre, fel sem tölti.Azt nem értem, hogy 1x sikerült, többször meg nem? Ha a gépem nem engedélyezné, akkor 1x sem tölti fel, vagy rosszul gondolom? Próbálom most is tovább, folyamatosan.
A régit meg nem tudom visszaállítani
MSN-ed van? Ha igen küld el légyszíves a címed

Na vagyok, itt tényleg nincs semmiD.A.C.I. írta:Oksi! Kb. 5 percenként folyamatosan próbálok feltölteni egy fél órája. Most újra indítottam a gépet, de így sem jó...french-car-fan írta:Na nekem el kell mennem egy 40 percre, majd gyere vissza, mert látonom kell, hogy mit dolgozik nálad a php...french-car-fan írta:mondom most próbáld ki, hogylássam mitröténik...D.A.C.I. írta:Nekem egyedül ezt az egy képet töltötte fel: http://www.kepfeltolto.vsg4.hu/uploads/a27.jpg és ha kitörlöm a kép nevét, és át írom keresőbe azokra amit nekem ki sem jelez, nem találja, tehát hiába nyomok a feltöltésre, fel sem tölti.Azt nem értem, hogy 1x sikerült, többször meg nem? Ha a gépem nem engedélyezné, akkor 1x sem tölti fel, vagy rosszul gondolom? Próbálom most is tovább, folyamatosan.

Oksi! Kb. 5 percenként folyamatosan próbálok feltölteni egy fél órája. Most újra indítottam a gépet, de így sem jó...french-car-fan írta:Na nekem el kell mennem egy 40 percre, majd gyere vissza, mert látonom kell, hogy mit dolgozik nálad a php...french-car-fan írta:mondom most próbáld ki, hogylássam mitröténik...D.A.C.I. írta:Nekem egyedül ezt az egy képet töltötte fel: http://www.kepfeltolto.vsg4.hu/uploads/a27.jpg és ha kitörlöm a kép nevét, és át írom keresőbe azokra amit nekem ki sem jelez, nem találja, tehát hiába nyomok a feltöltésre, fel sem tölti.

Na nekem el kell mennem egy 40 percre, majd gyere vissza, mert látonom kell, hogy mit dolgozik nálad a php...french-car-fan írta:mondom most próbáld ki, hogylássam mitröténik...D.A.C.I. írta:Nekem egyedül ezt az egy képet töltötte fel: http://www.kepfeltolto.vsg4.hu/uploads/a27.jpg és ha kitörlöm a kép nevét, és át írom keresőbe azokra amit nekem ki sem jelez, nem találja, tehát hiába nyomok a feltöltésre, fel sem tölti.

mondom most próbáld ki, hogylássam mitröténik...D.A.C.I. írta:Nekem egyedül ezt az egy képet töltötte fel: http://www.kepfeltolto.vsg4.hu/uploads/a27.jpg és ha kitörlöm a kép nevét, és át írom keresőbe azokra amit nekem ki sem jelez, nem találja, tehát hiába nyomok a feltöltésre, fel sem tölti.

Én meg a 8-asat...french-car-fan írta:Én is, a 9-estCamaro96 írta:Internet Explorert...french-car-fan írta:Mit használsz? Böngészőt?Camaro96 írta:Aha!french-car-fan írta:Neked megy?Camaro96 írta:Az már a feltöltés után van!D.A.C.I. írta:Igen, így, kivéve a sárga részeket.french-car-fan írta:így néz kis nállad is?D.A.C.I. írta:Köszi! Sajnálnám ha nem tudnám használni, mert szerintem jobb mint az összes többi! Megörültem hogy egyszerre több képet is lehet tölteni, erre nekem beb@szakszik.french-car-fan írta:Igen ott, én is ezt használom... uttánna nézekD.A.C.I. írta:Mozilla Firefox-ot, de most megpróbáltam a sima Explorer-en, de ott se dobja ki...![]()
Az az egy ami sikerült, az a "VSG4 Képefetöltő - Képfeltöltés gyorsan és egyszerűen." szöveg alatt dobta ki a linket, ugye ott kéne keresnem? (mert már az is megfordult a fejemben hogy én vagyok a vak...

Én is, a 9-estCamaro96 írta:Internet Explorert...french-car-fan írta:Mit használsz? Böngészőt?Camaro96 írta:Aha!french-car-fan írta:Neked megy?Camaro96 írta:Az már a feltöltés után van!D.A.C.I. írta:Igen, így, kivéve a sárga részeket.french-car-fan írta:így néz kis nállad is?D.A.C.I. írta:Köszi! Sajnálnám ha nem tudnám használni, mert szerintem jobb mint az összes többi! Megörültem hogy egyszerre több képet is lehet tölteni, erre nekem beb@szakszik.french-car-fan írta:Igen ott, én is ezt használom... uttánna nézekD.A.C.I. írta:Mozilla Firefox-ot, de most megpróbáltam a sima Explorer-en, de ott se dobja ki...![]()
Az az egy ami sikerült, az a "VSG4 Képefetöltő - Képfeltöltés gyorsan és egyszerűen." szöveg alatt dobta ki a linket, ugye ott kéne keresnem? (mert már az is megfordult a fejemben hogy én vagyok a vak...

Internet Explorert...french-car-fan írta:Mit használsz? Böngészőt?Camaro96 írta:Aha!french-car-fan írta:Neked megy?Camaro96 írta:Az már a feltöltés után van!D.A.C.I. írta:Igen, így, kivéve a sárga részeket.french-car-fan írta:így néz kis nállad is?D.A.C.I. írta:Köszi! Sajnálnám ha nem tudnám használni, mert szerintem jobb mint az összes többi! Megörültem hogy egyszerre több képet is lehet tölteni, erre nekem beb@szakszik.french-car-fan írta:Igen ott, én is ezt használom... uttánna nézekD.A.C.I. írta:Mozilla Firefox-ot, de most megpróbáltam a sima Explorer-en, de ott se dobja ki...![]()

Mit használsz? Böngészőt?Camaro96 írta:Aha!french-car-fan írta:Neked megy?Camaro96 írta:Az már a feltöltés után van!D.A.C.I. írta:Igen, így, kivéve a sárga részeket.french-car-fan írta:így néz kis nállad is?D.A.C.I. írta:Köszi! Sajnálnám ha nem tudnám használni, mert szerintem jobb mint az összes többi! Megörültem hogy egyszerre több képet is lehet tölteni, erre nekem beb@szakszik.french-car-fan írta:Igen ott, én is ezt használom... uttánna nézekD.A.C.I. írta:Mozilla Firefox-ot, de most megpróbáltam a sima Explorer-en, de ott se dobja ki...![]()

Aha!french-car-fan írta:Neked megy?Camaro96 írta:Az már a feltöltés után van!D.A.C.I. írta:Igen, így, kivéve a sárga részeket.french-car-fan írta:így néz kis nállad is?D.A.C.I. írta:Köszi! Sajnálnám ha nem tudnám használni, mert szerintem jobb mint az összes többi! Megörültem hogy egyszerre több képet is lehet tölteni, erre nekem beb@szakszik.french-car-fan írta:Igen ott, én is ezt használom... uttánna nézekD.A.C.I. írta:Mozilla Firefox-ot, de most megpróbáltam a sima Explorer-en, de ott se dobja ki...![]()

Neked megy?Camaro96 írta:Az már a feltöltés után van!D.A.C.I. írta:Igen, így, kivéve a sárga részeket.french-car-fan írta:így néz kis nállad is?D.A.C.I. írta:Köszi! Sajnálnám ha nem tudnám használni, mert szerintem jobb mint az összes többi! Megörültem hogy egyszerre több képet is lehet tölteni, erre nekem beb@szakszik.french-car-fan írta:Igen ott, én is ezt használom... uttánna nézekD.A.C.I. írta:Mozilla Firefox-ot, de most megpróbáltam a sima Explorer-en, de ott se dobja ki...![]()

Az már a feltöltés után van!D.A.C.I. írta:Igen, így, kivéve a sárga részeket.french-car-fan írta:így néz kis nállad is?D.A.C.I. írta:Köszi! Sajnálnám ha nem tudnám használni, mert szerintem jobb mint az összes többi! Megörültem hogy egyszerre több képet is lehet tölteni, erre nekem beb@szakszik.french-car-fan írta:Igen ott, én is ezt használom... uttánna nézekD.A.C.I. írta:Mozilla Firefox-ot, de most megpróbáltam a sima Explorer-en, de ott se dobja ki...![]()

Igen, így, kivéve a sárga részeket.french-car-fan írta:így néz kis nállad is?D.A.C.I. írta:Köszi! Sajnálnám ha nem tudnám használni, mert szerintem jobb mint az összes többi! Megörültem hogy egyszerre több képet is lehet tölteni, erre nekem beb@szakszik.french-car-fan írta:Igen ott, én is ezt használom... uttánna nézekD.A.C.I. írta:Mozilla Firefox-ot, de most megpróbáltam a sima Explorer-en, de ott se dobja ki...![]()

így néz kis nállad is?D.A.C.I. írta:Köszi! Sajnálnám ha nem tudnám használni, mert szerintem jobb mint az összes többi! Megörültem hogy egyszerre több képet is lehet tölteni, erre nekem beb@szakszik.french-car-fan írta:Igen ott, én is ezt használom... uttánna nézekD.A.C.I. írta:Mozilla Firefox-ot, de most megpróbáltam a sima Explorer-en, de ott se dobja ki...![]()

Köszi! Sajnálnám ha nem tudnám használni, mert szerintem jobb mint az összes többi! Megörültem hogy egyszerre több képet is lehet tölteni, erre nekem beb@szakszik.french-car-fan írta:Igen ott, én is ezt használom... uttánna nézekD.A.C.I. írta:Mozilla Firefox-ot, de most megpróbáltam a sima Explorer-en, de ott se dobja ki...![]()