Ez ám az időzítés! 1 percre rá, hogy elküldtem az előző kommentemet, hívott a futár, megjött a csomagStroker írta:Gratula! Ha neked ma érkezett meg a csomag, akkor nekem holnap fog.chilisos írta:Na, megjöttek. Eredetileg nem akartam magamnak, de mint az lenni szokott, megtetszett.![]()
Ráadásul apa is erősködik, hogy tartsam meg, úgyis van már egy RS6 és egy S8.![]()
Szóval még nem tudom mi lesz.Szerencsére nem fog zavar támadni a francia erőben, mert az RS2-es egy R5 GTT AO-val együtt fog érkezni
Pakkot kaptam
Re: Pakkot kaptam
Being automotivated is not a crime.
Gratula! Ha neked ma érkezett meg a csomag, akkor nekem holnap fog.chilisos írta:Na, megjöttek. Eredetileg nem akartam magamnak, de mint az lenni szokott, megtetszett.![]()
Ráadásul apa is erősködik, hogy tartsam meg, úgyis van már egy RS6 és egy S8.![]()
Szóval még nem tudom mi lesz.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szép, főleg ebben a szinben.chilisos írta:Na, megjöttek. Eredetileg nem akartam magamnak, de mint az lenni szokott, megtetszett.![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
tetszetősek.chilisos írta:Na, megjöttek. Eredetileg nem akartam magamnak, de mint az lenni szokott, megtetszett.![]()
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Na, megjöttek. Eredetileg nem akartam magamnak, de mint az lenni szokott, megtetszett.
Ráadásul apa is erősködik, hogy tartsam meg, úgyis van már egy RS6 és egy S8.
Ráadásul apa is erősködik, hogy tartsam meg, úgyis van már egy RS6 és egy S8.
Bizony! Épp emiatt ijedtem meg, hogy elfogy a barbapapások készlete, ezért nem vártam vele tovább. Kicsit korai ajándék, de legalább biztosan megvan.schumimodells írta:Na ez szép.Stroker írta:Nem Maisto, Maistot nem is tudom mikor vettem utoljára. Norev és Clio. Nagyon szépschumimodells írta:Maisto Playerz Collection.Stroker írta:Csak két ülés van benne és olyan fura a felnijeschumimodells írta:Na mi?Stroker írta:Jött ma egy szürke "izé".![]()
Na azoknak tutira fura a felnijük.
[ Kép ]
De csak karácsonykor kapom meg rendesen, addig el lesz dugva, mintha mit sem tudnék róla.
Már vagy három van belőle a fórumon.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na ez szép.Stroker írta:Nem Maisto, Maistot nem is tudom mikor vettem utoljára. Norev és Clio. Nagyon szépschumimodells írta:Maisto Playerz Collection.Stroker írta:Csak két ülés van benne és olyan fura a felnijeschumimodells írta:Na mi?Stroker írta:Jött ma egy szürke "izé".![]()
[ Kép ]
De csak karácsonykor kapom meg rendesen, addig el lesz dugva, mintha mit sem tudnék róla.
Már vagy három van belőle a fórumon.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Stroker írta:Jött ma egy szürke "izé".
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
Nem Maisto, Maistot nem is tudom mikor vettem utoljára. Norev és Clio. Nagyon szépschumimodells írta:Maisto Playerz Collection.Stroker írta:Csak két ülés van benne és olyan fura a felnijeschumimodells írta:Na mi?Stroker írta:Jött ma egy szürke "izé".![]()

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Maisto Playerz Collection.Stroker írta:Csak két ülés van benne és olyan fura a felnijeschumimodells írta:Na mi?Stroker írta:Jött ma egy szürke "izé".
Csak két ülés van benne és olyan fura a felnijeschumimodells írta:Na mi?Stroker írta:Jött ma egy szürke "izé".
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na mi?Stroker írta:Jött ma egy szürke "izé".
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egy pirosat igen.schumimodells írta:Ha jól emlékszem, akkoriban elég sok volt neked eladó ebből, gondoltam, egyet biztos megtartották magadnak.Labdacs írta:miért?schumimodells írta:Nagyon szép, grat hozzá. Csodálkozom, hogy ez még nem volt meg neked.Labdacs írta:ma jött.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ha jól emlékszem, akkoriban elég sok volt neked eladó ebből, gondoltam, egyet biztos megtartották magadnak.Labdacs írta:miért?schumimodells írta:Nagyon szép, grat hozzá. Csodálkozom, hogy ez még nem volt meg neked.Labdacs írta:ma jött.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Frankó!Labdacs írta:ma jött.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
miért?schumimodells írta:Nagyon szép, grat hozzá. Csodálkozom, hogy ez még nem volt meg neked.Labdacs írta:ma jött.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nagyon szép, grat hozzá. Csodálkozom, hogy ez még nem volt meg neked.Labdacs írta:ma jött.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szép ez, jó a színe. nekem meg pont a #7 nincs meg még, és az utcai piros.Missa írta:Én inkább a Reimsi #7-est. Az valahogy jobban tetszik. De ez is nagyon szép. Csak ugye én mindig fanyalgok, a vakolt fényszóró miatt.Camaro96 írta:Ez jó cucc, grat hozzá, majd egyszer a távoli jövőben ha 250 LM-re pályáznék, akkor én is ezt venném meg.Missa írta:Nekem ezt sikerült beújítani: Akár hogy fotózom, a színe valahogy igaziban sokkal szebb.
Egyébként filmes vonalon gyűjtőknek mondom, akitől ezt vettem a börzén volt nála 3 filmes jószág is!
Egy Dodge Charger, a General Lee, egy Ford Torino, a Starsky és Hutch-os, és az über alles a Plymouth Fury, a Christine volt!
Szóval ha valakit érdekelnek, szóljon és megadom az elérhetőségét a srácnak.![]()
De tényleg szép. Nem hibátlan, de szép.
Azaz, inkább pályáznék egy majdani Exoto félére. Persze előbb egy Úniós segélyért, az árának a fedezésére.