Nagyon szép, ki a gyártó?ko1122 írta:Remélem még a héten be tud parkolni a többi James Bond 1/18 verda közé
EDIT: ja ok, AutoArt. Elég nehezen beszerezhető már nem? Hol vadásztad?
Nagyon szép, ki a gyártó?ko1122 írta:Remélem még a héten be tud parkolni a többi James Bond 1/18 verda közé
Köszi.schumimodells írta:Ez szép. Érdekes ez a szin.janee írta:Sikeres volt a hétvégi börze:

Ez szép. Érdekes ez a szin.janee írta:Sikeres volt a hétvégi börze:

Jó kis amcsi vasak, grat.janee írta:És eleresztettem magam kicsit külföldön is.Az első modelcarworld,a 2.,és 3. ebay.A moci ráadás,mivel 1:1ben itt figyel a garázsban,lett egy 1:18ban is.Remélem a héten megjön mind.

Köszi.Missa írta:Schumi.
Mit is mondhatnék? Gratulálok! Főleg az Alfák-ért!![]()
![]()
Csak ez jutott eszembe, igaz itt csak egy Alfa Romeo főszereplő, de ha kettő van az még jobb! Vagy sztereó?![]()
![]()

Gratulálok! Szép modell, szép autó!janee írta:Természetesen 1:18,Gyártó:highway61,kidolgozottságára,és a minőségére nincs panaszom,17000 lett a vége szállítással.Kevesebb mint féláron volt,akcióban.Missa írta:Mondanál (írnál) bővebben arról a Challengerről? Méretarány? Gyártó?janee írta:És eleresztettem magam kicsit külföldön is.Az első modelcarworld,a 2.,és 3. ebay.A moci ráadás,mivel 1:1ben itt figyel a garázsban,lett egy 1:18ban is.Remélem a héten megjön mind.
http://www.diecastmodelswholesale.com/s ... h-A/Detail
Természetesen 1:18,Gyártó:highway61,kidolgozottságára,és a minőségére nincs panaszom,17000 lett a vége szállítással.Kevesebb mint féláron volt,akcióban.Missa írta:Mondanál (írnál) bővebben arról a Challengerről? Méretarány? Gyártó?janee írta:És eleresztettem magam kicsit külföldön is.Az első modelcarworld,a 2.,és 3. ebay.A moci ráadás,mivel 1:1ben itt figyel a garázsban,lett egy 1:18ban is.Remélem a héten megjön mind.

Mondanál (írnál) bővebben arról a Challengerről? Méretarány? Gyártó?janee írta:És eleresztettem magam kicsit külföldön is.Az első modelcarworld,a 2.,és 3. ebay.A moci ráadás,mivel 1:1ben itt figyel a garázsban,lett egy 1:18ban is.Remélem a héten megjön mind.

Citroen GT Concept.Specti írta:A Renault nagyon tetszik! Elsőről meg fogalmam sincs, hogy mi...

Ezekkel.french-car-fan írta:Ez jó hír!schumimodells írta:Kicsit erősitem a francia sort.schumimodells írta:Szerintem, holnap pakkosodom.
Mivel?

Ez jó hír!schumimodells írta:Kicsit erősitem a francia sort.schumimodells írta:Szerintem, holnap pakkosodom.

Kicsit erősitem a francia sort.schumimodells írta:Szerintem, holnap pakkosodom.