Mazda
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Mazda
nekem is tetszik, és igen, nekem is a cápa Galant óta az első japó négyajtós, ami kéne.schumimodells írta:Tényleg elég tetszetős.FrozenSilverM5 írta:Ezt szerintem most nagyon eltalálták. Tuti lett a forma és a tartalom is. A Galant és az első 6-os óta az első japán szedán, amire rá tudnék kívánni.gabec írta:Pár kép a Mazda pendrive-ról. Ha érdekel valakit még kép,akkor szóljon és átküldöm becsomagoltan. Vannak animációs videók is. Szép ez az autó,tetszik!
(mostanában mx5-ösöket nézegetek a hahun, 1:1 projekt gyanánt.)
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tényleg elég tetszetős.FrozenSilverM5 írta:Ezt szerintem most nagyon eltalálták. Tuti lett a forma és a tartalom is. A Galant és az első 6-os óta az első japán szedán, amire rá tudnék kívánni.gabec írta:Pár kép a Mazda pendrive-ról. Ha érdekel valakit még kép,akkor szóljon és átküldöm becsomagoltan. Vannak animációs videók is. Szép ez az autó,tetszik!
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ezt szerintem most nagyon eltalálták. Tuti lett a forma és a tartalom is. A Galant és az első 6-os óta az első japán szedán, amire rá tudnék kívánni.gabec írta:Pár kép a Mazda pendrive-ról. Ha érdekel valakit még kép,akkor szóljon és átküldöm becsomagoltan. Vannak animációs videók is. Szép ez az autó,tetszik!
- japancarfan
- Tag

- japancarfan
- Tag

- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Diesel forever

Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- japancarfan
- Tag

Még van belőle egy mps verzió 2.3 turbo 260 parinnyagabec írta:Népítéletben,csak 1 db 3.0-es van. Az is amerikában élA többi vagy 2.0 benzin vagy 2.0 dízel,meg 1.8 benzin...
- japancarfan
- Tag

Ez egy nagyon jó autó, mint az összes többi japángabec írta:Pár napja rákattantam az előző szériás Mazda 6-ra. És fura módon - én sem értem - a fekete tetszik igazán belőle,fekete bőrbelsővel. Pedig én alapvetően kerülöm a fekete színt az autókban,pláne a fekete belsőt. Ráadásul az amerikai verzió. Tehát ebben a formában:
Kérdésem annyi lenne,hogy van olyan aki ismeri ezt az autót? Mik a típus hibái és egyebek.
Ez a széria még a ford-mazda időszakban készült, de nagyobb hibáról nem írtak
A benzines nagyon jó, keveset eszik(ahoz képest, hogy benzines
A dízelt nem tudom mert nem érdekel (nem szeretem a dízelt) úgyhogy nem olvastam utánna.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek
Megbízható mint a többi japó
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Mazda
Pár napja rákattantam az előző szériás Mazda 6-ra. És fura módon - én sem értem - a fekete tetszik igazán belőle,fekete bőrbelsővel. Pedig én alapvetően kerülöm a fekete színt az autókban,pláne a fekete belsőt. Ráadásul az amerikai verzió. Tehát ebben a formában:

Kérdésem annyi lenne,hogy van olyan aki ismeri ezt az autót? Mik a típus hibái és egyebek.