http://arin.panait.net/1309-13041307-da ... prognosis/

Az okés lenne ...schumimodells írta:Állitólag olyan világoskék lesz, mint a lengyel Oltcit.Barni írta:Hát mi más ? Egyértelmü, hogy rózsaszin.schumimodells írta:Arra én is. Remélem, valami normális szinben jön ki.Specti írta:Kíváncsi vagyok milyen színben jön ki ...schumimodells írta:A Román sorozat 29.számában Dacia 1300 Kombi lesz.

Állitólag olyan világoskék lesz, mint a lengyel Oltcit.Barni írta:Hát mi más ? Egyértelmü, hogy rózsaszin.schumimodells írta:Arra én is. Remélem, valami normális szinben jön ki.Specti írta:Kíváncsi vagyok milyen színben jön ki ...schumimodells írta:A Román sorozat 29.számában Dacia 1300 Kombi lesz.
Hát mi más ? Egyértelmü, hogy rózsaszin.schumimodells írta:Arra én is. Remélem, valami normális szinben jön ki.Specti írta:Kíváncsi vagyok milyen színben jön ki ...schumimodells írta:A Román sorozat 29.számában Dacia 1300 Kombi lesz.

Arra én is. Remélem, valami normális szinben jön ki.Specti írta:Kíváncsi vagyok milyen színben jön ki ...schumimodells írta:A Román sorozat 29.számában Dacia 1300 Kombi lesz.

Kíváncsi vagyok milyen színben jön ki ...schumimodells írta:A Román sorozat 29.számában Dacia 1300 Kombi lesz.

Szatmáron volt egy régebben, katonazöld szinben. Néztem is, hogy mi a fene ez a ronda valami?Specti írta:Ez egy érdekes darab ... A 90-es években lehetett ilyen vásárolni az oroszoktól ... Az ún. orosz piacon árulták ...![]()
Az orosz sorozatban ezt adták ki ...

Ez Altaya kiadás ...schumimodells írta:Azért nem olyan rossz ez.
Nah ezen a képeken jól néz ki,megtetszett,remélem elindul mert ezt megveszemschumimodells írta:Azért nem olyan rossz ez.