Sokat emlegetitek Dofeket. Ő javít és átfest? Kellene nekem a kontaktja. Már újabb projekten agyalok, Hot wheels Elite 1989 Batmobile-t akarok átfestetni. Az aranyozottat. A nem-Elite színe ezerszer jobb, de az Elite bizony sokkal részletesebb. És van egy a görög eBay-en (pfff) amit, ha találnék megbízható festőművészt, megvennék.chilisos írta:Nekem a kék küszöbbel jobban tetszik.
Igazából ez lenne az überalles:
[ Kép ]
SV logo-t lehet kapni, féknyereg átfestést is láttam már DIF-en. Na, ha lesz ilyenem lehet megy a Dofek művekhez.

szerintem bele is lesz drótozva.Camaro96 írta:[ Kép ]

ne adj ötleteket nekik. XDfrench-car-fan írta:Csoda, hogy nem tartja a tetőn átdugva egy kapupánt csavarschumimodells írta:Tuti, hogy le van csavarozva az aljához, mert nagy a hely a modell körül.Camaro96 írta:[ Kép ]

Csoda, hogy nem tartja a tetőn átdugva egy kapupánt csavarschumimodells írta:Tuti, hogy le van csavarozva az aljához, mert nagy a hely a modell körül.Camaro96 írta:[ Kép ]

szerintem se szabadulunk meg mindentől egyszerre.schumimodells írta:Tuti, hogy le van csavarozva az aljához, mert nagy a hely a modell körül.Camaro96 írta:[ Kép ]

Tuti, hogy le van csavarozva az aljához, mert nagy a hely a modell körül.Camaro96 írta:[ Kép ]

olyan szürreális még mindig.Camaro96 írta:[ Kép ]

Lájk neki!FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]

ez így most baromira tetszik!

És ráadásul akkor vettem "véletelen" a Monaco-t(nem kellett volna mert azóta kinéztem egy Hazárd megyéset), szóval jöhettek volna együtt...FrozenSilverM5 írta:Ne, idegesíts! Én végignéztem, ahogy elmegy