Gusztusos nagyon. Egy ezüstre majd még beruházok.schumimodells írta:Egész jól néz ki.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
FrozenSilverM5 gyűjteménye
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: FrozenSilverM5 gyűjteménye
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Egész jól néz ki.FrozenSilverM5 írta:[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
akkor tudod...FrozenSilverM5 írta:Ha tudom mi a tudommi, akkor olyasmitől nem kell félni.Labdacs írta:ha a tudodmi eladó lesz, szólj.FrozenSilverM5 írta:Ronda, de finom. Még egyébként is válogatok modelleket.Labdacs írta:ja, tényleg.FrozenSilverM5 írta:A Repper EditionLabdacs írta:melyik Maybach van neked?FrozenSilverM5 írta:A komplett Smart sor, a Maybach és két Lexus távozásán gondolkozom.http://www.hdf.vsg4.hu/viewtopic.php?f=56&t=942
ettől féltem.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ha tudom mi a tudommi, akkor olyasmitől nem kell félni.Labdacs írta:ha a tudodmi eladó lesz, szólj.FrozenSilverM5 írta:Ronda, de finom. Még egyébként is válogatok modelleket.Labdacs írta:ja, tényleg.FrozenSilverM5 írta:A Repper EditionLabdacs írta:melyik Maybach van neked?FrozenSilverM5 írta:A komplett Smart sor, a Maybach és két Lexus távozásán gondolkozom.http://www.hdf.vsg4.hu/viewtopic.php?f=56&t=942
ettől féltem.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ha a tudodmi eladó lesz, szólj.FrozenSilverM5 írta:Ronda, de finom. Még egyébként is válogatok modelleket.Labdacs írta:ja, tényleg.FrozenSilverM5 írta:A Repper EditionLabdacs írta:melyik Maybach van neked?FrozenSilverM5 írta:A komplett Smart sor, a Maybach és két Lexus távozásán gondolkozom.http://www.hdf.vsg4.hu/viewtopic.php?f=56&t=942
ettől féltem.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ronda, de finom. Még egyébként is válogatok modelleket.Labdacs írta:ja, tényleg.FrozenSilverM5 írta:A Repper EditionLabdacs írta:melyik Maybach van neked?FrozenSilverM5 írta:A komplett Smart sor, a Maybach és két Lexus távozásán gondolkozom.http://www.hdf.vsg4.hu/viewtopic.php?f=56&t=942
ettől féltem.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ja, tényleg.FrozenSilverM5 írta:A Repper EditionLabdacs írta:melyik Maybach van neked?FrozenSilverM5 írta:A komplett Smart sor, a Maybach és két Lexus távozásán gondolkozom.http://www.hdf.vsg4.hu/viewtopic.php?f=56&t=942
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
A Repper EditionLabdacs írta:melyik Maybach van neked?FrozenSilverM5 írta:A komplett Smart sor, a Maybach és két Lexus távozásán gondolkozom.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
melyik Maybach van neked?FrozenSilverM5 írta:A komplett Smart sor, a Maybach és két Lexus távozásán gondolkozom.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
A komplett Smart sor, a Maybach és két Lexus távozásán gondolkozom.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Így van, rémesen nagy szerencse, hogy ez a malacpersely projekt így alakult, de az ember mindig feljebb akar lépni valahogyan.french-car-fan írta:Így is összeteheted a két kezed, hogy ilyen fiatalon, már van egy saját autód, ami nem úgy néz ki mint egy lukacsos sajt, hanem szinte kiváló állapotban van, ja és mondtam már, hogy SAJÁT? Plusz még valami csoda folytán sosem kellett letenned azért, mert nem volt benne éghető anyagFrozenSilverM5 írta:Ez nem opció itt, arra sincs hely és egy jó vitrin annyira sokba kerül, hogy azt a bizonyos k-betűs szót is oda lehet tolni az elejére. Az is kemény következményekkel járna és az csak egy bútordarab, ami erőforrást von el olyan dologtól, amiben konkrét örömforrás és nem közvetve szolgálja az örömszerzést, tehát a modellek bambulását. Nem beszélve arról, hogy tisztán tartani is macerásabb.Labdacs írta:rajtad csak egy vitrin segít.FrozenSilverM5 írta:Mindkettő teljes mértékig igaz. Sajnos ez a kevésnek tűnő 6 évnyi komoly gyűjtögető életmód eléggé meghatározó.french-car-fan írta:Meg emellett egy csomó pénzt és energiát is beléjük fektettél, mondhatni az életed, vaygis annak egy része...Labdacs írta:értem. szerintem megbánnád. 5 év múlva a felét érné az F30, a modellek meg azért valamennyire tartják magukat.FrozenSilverM5 írta:Inkább úgy mondom, hogy nagy segítség lenne beszállni egybe.Labdacs írta:vennél bele új modelleket..french-car-fan írta:Ott tartanád az új autótFrozenSilverM5 írta:Van, amire azt mondom, hogy megérné mindent eladni érte. Az F30 pont ilyen nekem. Csak, aki már látta, az tudja, hogy mennyire üres lenne a szobám modellek nélkül. Aki nem, annak mondom, hogy veszettül. Nem tudnék mit kezdeni a hirtelen keletkezett, zavarba ejtően nagy térrel.Labdacs írta:ez előbb-utóbb mindenki fejében megfordul. nem is egyszer.french-car-fan írta:FrozenSilverM5 írta:Talán ilyesmiért érdemes lenne felszámolni a gyűjteményt.Labdacs írta:komoly célok.FrozenSilverM5 írta:Nem éppen annyira. E60-asokat nézegettem, aztán ettől a vonulattól kicsit eltávolodva fapados F30-asokat.Labdacs írta:titkos?FrozenSilverM5 írta:Tervben volt, de csak volt.Labdacs írta:nálad is 1:1-es projekt van?FrozenSilverM5 írta:http://frozenm5blog.vsg4.hu/kozel-fel-zero/De valahol megértelek. Ha nekem most a Renault-nál eltűnne az egész mindenség és megkapnám a biztosítási összeget eltöprengenék, hogy autó alapba fektessem, vagy mindent újra beszerezzek.
(kijönne egy F30 belőlük?)
Azzal tisztában vagyok, hogy egy autó veszít az értékéből, főleg, ha új. Meg ugye vannak az előre látható költségek is, téli gumi, kötelező szerviz, ami a 6 évnél fiatalabb autókra a BMW-nél a többszörösébe kerül. Csak már inkább érdekel az ilyesmi, mint egy rakat 1:18-as, aminek a 90%-át éveken keresztül nem is látom.
Úgy tűnhet, hogy most hirtelen nem tudom, hogy miről győzzem meg magamÉn még egy lukacsos autóról sem álmodozhatok, mert ha megis tudnék venni, valami aránylag jó állapotú régebbi valamit, eltartani nem tudnám...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Így is összeteheted a két kezed, hogy ilyen fiatalon, már van egy saját autód, ami nem úgy néz ki mint egy lukacsos sajt, hanem szinte kiváló állapotban van, ja és mondtam már, hogy SAJÁT? Plusz még valami csoda folytán sosem kellett letenned azért, mert nem volt benne éghető anyagFrozenSilverM5 írta:Ez nem opció itt, arra sincs hely és egy jó vitrin annyira sokba kerül, hogy azt a bizonyos k-betűs szót is oda lehet tolni az elejére. Az is kemény következményekkel járna és az csak egy bútordarab, ami erőforrást von el olyan dologtól, amiben konkrét örömforrás és nem közvetve szolgálja az örömszerzést, tehát a modellek bambulását. Nem beszélve arról, hogy tisztán tartani is macerásabb.Labdacs írta:rajtad csak egy vitrin segít.FrozenSilverM5 írta:Mindkettő teljes mértékig igaz. Sajnos ez a kevésnek tűnő 6 évnyi komoly gyűjtögető életmód eléggé meghatározó.french-car-fan írta:Meg emellett egy csomó pénzt és energiát is beléjük fektettél, mondhatni az életed, vaygis annak egy része...Labdacs írta:értem. szerintem megbánnád. 5 év múlva a felét érné az F30, a modellek meg azért valamennyire tartják magukat.FrozenSilverM5 írta:Inkább úgy mondom, hogy nagy segítség lenne beszállni egybe.Labdacs írta:vennél bele új modelleket..french-car-fan írta:Ott tartanád az új autótFrozenSilverM5 írta:Van, amire azt mondom, hogy megérné mindent eladni érte. Az F30 pont ilyen nekem. Csak, aki már látta, az tudja, hogy mennyire üres lenne a szobám modellek nélkül. Aki nem, annak mondom, hogy veszettül. Nem tudnék mit kezdeni a hirtelen keletkezett, zavarba ejtően nagy térrel.Labdacs írta:ez előbb-utóbb mindenki fejében megfordul. nem is egyszer.french-car-fan írta:FrozenSilverM5 írta:Talán ilyesmiért érdemes lenne felszámolni a gyűjteményt.Labdacs írta:komoly célok.FrozenSilverM5 írta:Nem éppen annyira. E60-asokat nézegettem, aztán ettől a vonulattól kicsit eltávolodva fapados F30-asokat.Labdacs írta:titkos?FrozenSilverM5 írta:Tervben volt, de csak volt.Labdacs írta:nálad is 1:1-es projekt van?FrozenSilverM5 írta:http://frozenm5blog.vsg4.hu/kozel-fel-zero/De valahol megértelek. Ha nekem most a Renault-nál eltűnne az egész mindenség és megkapnám a biztosítási összeget eltöprengenék, hogy autó alapba fektessem, vagy mindent újra beszerezzek.
Azzal tisztában vagyok, hogy egy autó veszít az értékéből, főleg, ha új. Meg ugye vannak az előre látható költségek is, téli gumi, kötelező szerviz, ami a 6 évnél fiatalabb autókra a BMW-nél a többszörösébe kerül. Csak már inkább érdekel az ilyesmi, mint egy rakat 1:18-as, aminek a 90%-át éveken keresztül nem is látom.
Úgy tűnhet, hogy most hirtelen nem tudom, hogy miről győzzem meg magam
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez nem opció itt, arra sincs hely és egy jó vitrin annyira sokba kerül, hogy azt a bizonyos k-betűs szót is oda lehet tolni az elejére. Az is kemény következményekkel járna és az csak egy bútordarab, ami erőforrást von el olyan dologtól, amiben konkrét örömforrás és nem közvetve szolgálja az örömszerzést, tehát a modellek bambulását. Nem beszélve arról, hogy tisztán tartani is macerásabb.Labdacs írta:rajtad csak egy vitrin segít.FrozenSilverM5 írta:Mindkettő teljes mértékig igaz. Sajnos ez a kevésnek tűnő 6 évnyi komoly gyűjtögető életmód eléggé meghatározó.french-car-fan írta:Meg emellett egy csomó pénzt és energiát is beléjük fektettél, mondhatni az életed, vaygis annak egy része...Labdacs írta:értem. szerintem megbánnád. 5 év múlva a felét érné az F30, a modellek meg azért valamennyire tartják magukat.FrozenSilverM5 írta:Inkább úgy mondom, hogy nagy segítség lenne beszállni egybe.Labdacs írta:vennél bele új modelleket..french-car-fan írta:Ott tartanád az új autótFrozenSilverM5 írta:Van, amire azt mondom, hogy megérné mindent eladni érte. Az F30 pont ilyen nekem. Csak, aki már látta, az tudja, hogy mennyire üres lenne a szobám modellek nélkül. Aki nem, annak mondom, hogy veszettül. Nem tudnék mit kezdeni a hirtelen keletkezett, zavarba ejtően nagy térrel.Labdacs írta:ez előbb-utóbb mindenki fejében megfordul. nem is egyszer.french-car-fan írta:FrozenSilverM5 írta:Talán ilyesmiért érdemes lenne felszámolni a gyűjteményt.Labdacs írta:komoly célok.FrozenSilverM5 írta:Nem éppen annyira. E60-asokat nézegettem, aztán ettől a vonulattól kicsit eltávolodva fapados F30-asokat.Labdacs írta:titkos?FrozenSilverM5 írta:Tervben volt, de csak volt.Labdacs írta:nálad is 1:1-es projekt van?FrozenSilverM5 írta:http://frozenm5blog.vsg4.hu/kozel-fel-zero/De valahol megértelek. Ha nekem most a Renault-nál eltűnne az egész mindenség és megkapnám a biztosítási összeget eltöprengenék, hogy autó alapba fektessem, vagy mindent újra beszerezzek.
Úgy tűnhet, hogy most hirtelen nem tudom, hogy miről győzzem meg magam
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
rajtad csak egy vitrin segít.FrozenSilverM5 írta:Mindkettő teljes mértékig igaz. Sajnos ez a kevésnek tűnő 6 évnyi komoly gyűjtögető életmód eléggé meghatározó.french-car-fan írta:Meg emellett egy csomó pénzt és energiát is beléjük fektettél, mondhatni az életed, vaygis annak egy része...Labdacs írta:értem. szerintem megbánnád. 5 év múlva a felét érné az F30, a modellek meg azért valamennyire tartják magukat.FrozenSilverM5 írta:Inkább úgy mondom, hogy nagy segítség lenne beszállni egybe.Labdacs írta:vennél bele új modelleket..french-car-fan írta:Ott tartanád az új autótFrozenSilverM5 írta:Van, amire azt mondom, hogy megérné mindent eladni érte. Az F30 pont ilyen nekem. Csak, aki már látta, az tudja, hogy mennyire üres lenne a szobám modellek nélkül. Aki nem, annak mondom, hogy veszettül. Nem tudnék mit kezdeni a hirtelen keletkezett, zavarba ejtően nagy térrel.Labdacs írta:ez előbb-utóbb mindenki fejében megfordul. nem is egyszer.french-car-fan írta:FrozenSilverM5 írta:Talán ilyesmiért érdemes lenne felszámolni a gyűjteményt.Labdacs írta:komoly célok.FrozenSilverM5 írta:Nem éppen annyira. E60-asokat nézegettem, aztán ettől a vonulattól kicsit eltávolodva fapados F30-asokat.Labdacs írta:titkos?FrozenSilverM5 írta:Tervben volt, de csak volt.Labdacs írta:nálad is 1:1-es projekt van?FrozenSilverM5 írta:http://frozenm5blog.vsg4.hu/kozel-fel-zero/De valahol megértelek. Ha nekem most a Renault-nál eltűnne az egész mindenség és megkapnám a biztosítási összeget eltöprengenék, hogy autó alapba fektessem, vagy mindent újra beszerezzek.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Mindkettő teljes mértékig igaz. Sajnos ez a kevésnek tűnő 6 évnyi komoly gyűjtögető életmód eléggé meghatározó.french-car-fan írta:Meg emellett egy csomó pénzt és energiát is beléjük fektettél, mondhatni az életed, vaygis annak egy része...Labdacs írta:értem. szerintem megbánnád. 5 év múlva a felét érné az F30, a modellek meg azért valamennyire tartják magukat.FrozenSilverM5 írta:Inkább úgy mondom, hogy nagy segítség lenne beszállni egybe.Labdacs írta:vennél bele új modelleket..french-car-fan írta:Ott tartanád az új autótFrozenSilverM5 írta:Van, amire azt mondom, hogy megérné mindent eladni érte. Az F30 pont ilyen nekem. Csak, aki már látta, az tudja, hogy mennyire üres lenne a szobám modellek nélkül. Aki nem, annak mondom, hogy veszettül. Nem tudnék mit kezdeni a hirtelen keletkezett, zavarba ejtően nagy térrel.Labdacs írta:ez előbb-utóbb mindenki fejében megfordul. nem is egyszer.french-car-fan írta:FrozenSilverM5 írta:Talán ilyesmiért érdemes lenne felszámolni a gyűjteményt.Labdacs írta:komoly célok.FrozenSilverM5 írta:Nem éppen annyira. E60-asokat nézegettem, aztán ettől a vonulattól kicsit eltávolodva fapados F30-asokat.Labdacs írta:titkos?FrozenSilverM5 írta:Tervben volt, de csak volt.Labdacs írta:nálad is 1:1-es projekt van?FrozenSilverM5 írta:http://frozenm5blog.vsg4.hu/kozel-fel-zero/De valahol megértelek. Ha nekem most a Renault-nál eltűnne az egész mindenség és megkapnám a biztosítási összeget eltöprengenék, hogy autó alapba fektessem, vagy mindent újra beszerezzek.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Meg emellett egy csomó pénzt és energiát is beléjük fektettél, mondhatni az életed, vaygis annak egy része...Labdacs írta:értem. szerintem megbánnád. 5 év múlva a felét érné az F30, a modellek meg azért valamennyire tartják magukat.FrozenSilverM5 írta:Inkább úgy mondom, hogy nagy segítség lenne beszállni egybe.Labdacs írta:vennél bele új modelleket..french-car-fan írta:Ott tartanád az új autótFrozenSilverM5 írta:Van, amire azt mondom, hogy megérné mindent eladni érte. Az F30 pont ilyen nekem. Csak, aki már látta, az tudja, hogy mennyire üres lenne a szobám modellek nélkül. Aki nem, annak mondom, hogy veszettül. Nem tudnék mit kezdeni a hirtelen keletkezett, zavarba ejtően nagy térrel.Labdacs írta:ez előbb-utóbb mindenki fejében megfordul. nem is egyszer.french-car-fan írta:FrozenSilverM5 írta:Talán ilyesmiért érdemes lenne felszámolni a gyűjteményt.Labdacs írta:komoly célok.FrozenSilverM5 írta:Nem éppen annyira. E60-asokat nézegettem, aztán ettől a vonulattól kicsit eltávolodva fapados F30-asokat.Labdacs írta:titkos?FrozenSilverM5 írta:Tervben volt, de csak volt.Labdacs írta:nálad is 1:1-es projekt van?FrozenSilverM5 írta:http://frozenm5blog.vsg4.hu/kozel-fel-zero/De valahol megértelek. Ha nekem most a Renault-nál eltűnne az egész mindenség és megkapnám a biztosítási összeget eltöprengenék, hogy autó alapba fektessem, vagy mindent újra beszerezzek.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
értem. szerintem megbánnád. 5 év múlva a felét érné az F30, a modellek meg azért valamennyire tartják magukat.FrozenSilverM5 írta:Inkább úgy mondom, hogy nagy segítség lenne beszállni egybe.Labdacs írta:vennél bele új modelleket..french-car-fan írta:Ott tartanád az új autótFrozenSilverM5 írta:Van, amire azt mondom, hogy megérné mindent eladni érte. Az F30 pont ilyen nekem. Csak, aki már látta, az tudja, hogy mennyire üres lenne a szobám modellek nélkül. Aki nem, annak mondom, hogy veszettül. Nem tudnék mit kezdeni a hirtelen keletkezett, zavarba ejtően nagy térrel.Labdacs írta:ez előbb-utóbb mindenki fejében megfordul. nem is egyszer.french-car-fan írta:FrozenSilverM5 írta:Talán ilyesmiért érdemes lenne felszámolni a gyűjteményt.Labdacs írta:komoly célok.FrozenSilverM5 írta:Nem éppen annyira. E60-asokat nézegettem, aztán ettől a vonulattól kicsit eltávolodva fapados F30-asokat.Labdacs írta:titkos?FrozenSilverM5 írta:Tervben volt, de csak volt.Labdacs írta:nálad is 1:1-es projekt van?FrozenSilverM5 írta:http://frozenm5blog.vsg4.hu/kozel-fel-zero/De valahol megértelek. Ha nekem most a Renault-nál eltűnne az egész mindenség és megkapnám a biztosítási összeget eltöprengenék, hogy autó alapba fektessem, vagy mindent újra beszerezzek.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Inkább úgy mondom, hogy nagy segítség lenne beszállni egybe.Labdacs írta:vennél bele új modelleket..french-car-fan írta:Ott tartanád az új autótFrozenSilverM5 írta:Van, amire azt mondom, hogy megérné mindent eladni érte. Az F30 pont ilyen nekem. Csak, aki már látta, az tudja, hogy mennyire üres lenne a szobám modellek nélkül. Aki nem, annak mondom, hogy veszettül. Nem tudnék mit kezdeni a hirtelen keletkezett, zavarba ejtően nagy térrel.Labdacs írta:ez előbb-utóbb mindenki fejében megfordul. nem is egyszer.french-car-fan írta:FrozenSilverM5 írta:Talán ilyesmiért érdemes lenne felszámolni a gyűjteményt.Labdacs írta:komoly célok.FrozenSilverM5 írta:Nem éppen annyira. E60-asokat nézegettem, aztán ettől a vonulattól kicsit eltávolodva fapados F30-asokat.Labdacs írta:titkos?FrozenSilverM5 írta:Tervben volt, de csak volt.Labdacs írta:nálad is 1:1-es projekt van?FrozenSilverM5 írta:http://frozenm5blog.vsg4.hu/kozel-fel-zero/De valahol megértelek. Ha nekem most a Renault-nál eltűnne az egész mindenség és megkapnám a biztosítási összeget eltöprengenék, hogy autó alapba fektessem, vagy mindent újra beszerezzek.