a hétvégit egyáltalán nem értem, honnan jött, amikor autóval járok dolgozni.french-car-fan írta:Annyi, hogy nem vontathatok pótkocsit, másik autót és nem is ülhetek vontatott járműben, csak 2 év után... Este oda megyek ahová csak akarok és ha tele a tank akkor olyan 1400 km áll a rendelkezésemreLabdacs írta:ki az, aki még nem vezethet egyedül sötétben? ..vagy mi van a próbajogsiba írva?french-car-fan írta:Ti nem értitek eztLabdacs írta:...ha nincs felszerelve világítással..Labdacs írta:lábhajtásos tricikli? abban semmi elektronika.french-car-fan írta:Jól van na, lehet hogy gyorsabb úgy, de manuálissal sokkal élvezetesebb egy sportautóLabdacs írta:szerintem szólj Ross Brawn-nak, mert ők akkor valamit kiszabottul rosszul csinálnak.french-car-fan írta:MANUÁLIS, ha már benne van a nevében a sport szó, akkor azzal illik ám használniFrozenSilverM5 írta:Tetszett, még így manuálissal is.french-car-fan írta:És? Jó volt?FrozenSilverM5 írta:Megnéztem magamnak egy fekete 318d Sport Line-t.De a legjobb, ha semmi elektronika, se szervó se semmi nincs benne, de hát ezek szinte alapdolgok...
Ti csak hétvégi, forgalom feltartó autósok vagytok
![]()
a forgalomfeltartó sem igazán jellemző rá, sőt.