vennél bele új modelleket..french-car-fan írta:Ott tartanád az új autótFrozenSilverM5 írta:Van, amire azt mondom, hogy megérné mindent eladni érte. Az F30 pont ilyen nekem. Csak, aki már látta, az tudja, hogy mennyire üres lenne a szobám modellek nélkül. Aki nem, annak mondom, hogy veszettül. Nem tudnék mit kezdeni a hirtelen keletkezett, zavarba ejtően nagy térrel.Labdacs írta:ez előbb-utóbb mindenki fejében megfordul. nem is egyszer.french-car-fan írta:FrozenSilverM5 írta:Talán ilyesmiért érdemes lenne felszámolni a gyűjteményt.Labdacs írta:komoly célok.FrozenSilverM5 írta:Nem éppen annyira. E60-asokat nézegettem, aztán ettől a vonulattól kicsit eltávolodva fapados F30-asokat.Labdacs írta:titkos?FrozenSilverM5 írta:Tervben volt, de csak volt.Labdacs írta:nálad is 1:1-es projekt van?FrozenSilverM5 írta:http://frozenm5blog.vsg4.hu/kozel-fel-zero/De valahol megértelek. Ha nekem most a Renault-nál eltűnne az egész mindenség és megkapnám a biztosítási összeget eltöprengenék, hogy autó alapba fektessem, vagy mindent újra beszerezzek.
(kijönne egy F30 belőlük?)