az a tapasztalat, hogy a megcélozható vasak számával arányosan csökken a mázlifaktor. amíg sokmindenre lehet lőni, addig könnyebb eltalálni valamit.Camaro96 írta:az meglehet.Labdacs írta:ott inkább a mákfaktor játszott be, de nagyon.Camaro96 írta:Labdacs írta:bibiii, nekem van olyanom.Camaro96 írta:engem a fekete 328-as teljesen kiakasztott, adta volna inkább nekem!Labdacs írta:most kivételesen egyetértünk.schumimodells írta:Inkább nem mondok semmit.truckster írta:*
többet ér ennél egy piros Kyosho GTS.nekem meg lesz! a fekete Daytona óta nem ismerek lehetetlent.
de mivel a párizsi 308-asig kitartott, így bízom benne, hogy Fortuna továbbra is támogatni fog.
Ferrari 308 GTS "átfényezés"?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Ferrari 308 GTS "átfényezés"?
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
az meglehet.Labdacs írta:ott inkább a mákfaktor játszott be, de nagyon.Camaro96 írta:Labdacs írta:bibiii, nekem van olyanom.Camaro96 írta:engem a fekete 328-as teljesen kiakasztott, adta volna inkább nekem!Labdacs írta:most kivételesen egyetértünk.schumimodells írta:Inkább nem mondok semmit.truckster írta:*
többet ér ennél egy piros Kyosho GTS.nekem meg lesz! a fekete Daytona óta nem ismerek lehetetlent.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem vész egyáltalán.truckster írta:figy, élőben is ennyire ormótlan a tükör, vagy azért nem olyan vész? (ha már véletlen se sikerült kettőt rárakni belőle). Mindenesetre ha szerzek egyet, a rácsait befeketítem, mint ahogy a mögötte lévő képen látszik is. Mást, eldöntöttem, nem fogok vele csinálni.ko1122 írta:Piroska
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem is jó lenne egy piros a sárga és a fekete mellé, de ami késik, nem múlik.schumimodells írta:Jó nekem a piros...igaz egy sárgát is el tudnék viselni.Camaro96 írta:Labdacs írta:bibiii, nekem van olyanom.Camaro96 írta:engem a fekete 328-as teljesen kiakasztott, adta volna inkább nekem!Labdacs írta:most kivételesen egyetértünk.schumimodells írta:Inkább nem mondok semmit.truckster írta:*
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ott inkább a mákfaktor játszott be, de nagyon.Camaro96 írta:Labdacs írta:bibiii, nekem van olyanom.Camaro96 írta:engem a fekete 328-as teljesen kiakasztott, adta volna inkább nekem!Labdacs írta:most kivételesen egyetértünk.schumimodells írta:Inkább nem mondok semmit.truckster írta:*
figy, élőben is ennyire ormótlan a tükör, vagy azért nem olyan vész? (ha már véletlen se sikerült kettőt rárakni belőle). Mindenesetre ha szerzek egyet, a rácsait befeketítem, mint ahogy a mögötte lévő képen látszik is. Mást, eldöntöttem, nem fogok vele csinálni.ko1122 írta:Piroska
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jó nekem a piros...igaz egy sárgát is el tudnék viselni.Camaro96 írta:Labdacs írta:bibiii, nekem van olyanom.Camaro96 írta:engem a fekete 328-as teljesen kiakasztott, adta volna inkább nekem!Labdacs írta:most kivételesen egyetértünk.schumimodells írta:Inkább nem mondok semmit.truckster írta:*
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Vagy nekem.Camaro96 írta:engem a fekete 328-as teljesen kiakasztott, adta volna inkább nekem!Labdacs írta:most kivételesen egyetértünk.schumimodells írta:Inkább nem mondok semmit.truckster írta:*
többet ér ennél egy piros Kyosho GTS.
Piroska 
- Csatolmányok
-
- DSC_0054.jpg (1.05 MiB) Megtekintve 3744 alkalommal
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Labdacs írta:bibiii, nekem van olyanom.Camaro96 írta:engem a fekete 328-as teljesen kiakasztott, adta volna inkább nekem!Labdacs írta:most kivételesen egyetértünk.schumimodells írta:Inkább nem mondok semmit.truckster írta:*
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
bibiii, nekem van olyanom.Camaro96 írta:engem a fekete 328-as teljesen kiakasztott, adta volna inkább nekem!Labdacs írta:most kivételesen egyetértünk.schumimodells írta:Inkább nem mondok semmit.truckster írta:*
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
engem a fekete 328-as teljesen kiakasztott, adta volna inkább nekem!Labdacs írta:most kivételesen egyetértünk.schumimodells írta:Inkább nem mondok semmit.truckster írta:*
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
most kivételesen egyetértünk.schumimodells írta:Inkább nem mondok semmit.truckster írta:*
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Inkább nem mondok semmit.truckster írta:*
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
truckster írta:http://www.diecastxchange.com/forum1/to ... oject-006/Labdacs írta:lehet, hogy én vagyok a vak, de ebben mi a custom?truckster írta:...úgy látom másnak is eszébe jutott már hasonló. Itt egy Kyosho átalakítás. Persze kompromisszumokkal, tükrök és motorháztető rosszak.
európaiak a lökhárítók, nincsenek oldalfények...
Nem a legértelmesebben oldotta meg az tény, és a végeredmény kompromisszumos. Én még minimum átpakoltam volna a 328 motorháztetőt átfestve, és valahogy szerkesztek oldalfényeket. A front helyzetjelzőket is egyszínű amberre kell festeni. Sajna a tükör így sem jó, a 328 modellen is ez van.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ha az eredmény tökéletes lett volna, akkor még talán. de hogy feláldozta a fekete 328 GTB-t is, az már túlzás...Missa írta:Én azért egy Kyosho-t nem "szentségtelenítettem" volna meg. Elite az más, az csak Elite.truckster írta:http://www.diecastxchange.com/forum1/to ... oject-006/Labdacs írta:lehet, hogy én vagyok a vak, de ebben mi a custom?truckster írta:...úgy látom másnak is eszébe jutott már hasonló. Itt egy Kyosho átalakítás. Persze kompromisszumokkal, tükrök és motorháztető rosszak.
Nem a legértelmesebben oldotta meg az tény, és a végeredmény kompromisszumos. Én még minimum átpakoltam volna a 328 motorháztetőt átfestve, és valahogy szerkesztek oldalfényeket. A front helyzetjelzőket is egyszínű amberre kell festeni. Sajna a tükör így sem jó, a 328 modellen is ez van.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én azért egy Kyosho-t nem "szentségtelenítettem" volna meg. Elite az más, az csak Elite.truckster írta:http://www.diecastxchange.com/forum1/to ... oject-006/Labdacs írta:lehet, hogy én vagyok a vak, de ebben mi a custom?truckster írta:...úgy látom másnak is eszébe jutott már hasonló. Itt egy Kyosho átalakítás. Persze kompromisszumokkal, tükrök és motorháztető rosszak.
truckster írta:Na és ha már az angoloknál tartunk, érdekes módon Mr Bean minije sincs 1/18-ban sehol. Talán az is umbauzható festéssel, ha valaki nagyon elvetemült, akkor a vezető oldali ajtón retesszel...Missa írta:Na és mindkettőben van érdekes autó! A Mylordban valami RR, kis MG szerűségek, a Hallo-ban pedig természetesen a 15CV Traction Avant.Labdacs írta:szerintem az emberek nagy része csak a Ferrari miatt nézte. én is.Missa írta:Benne, roppant gyenge film. Csak a Ferrari miatt szenvedem végig.Labdacs írta:látom, tényleg benne vagy a témában.Missa írta:Nézd meg a 6. évad 13. részét, a Higgins akadémiája címűt. Én épp tegnap jutottam el ehhez a részhez. Na ebben van még egy Ferrari 308 GTS. Az is Robin Masters tulajdona (Robin 3?), csak nem vörös, hanem zöld. Hátha olyat lehet csinálni a sima Eliteből.Annak idején amikor a TV-ben ment csak keveset láttam belőle. Most már nem is bánom. Épp most néztem a Comedy-n a Csengetett Mylord-ot. Na ez, meg a Hallo halló klasszisokkal jobb.
a Csengetett Mylord és a Hallo-hallo az tényleg jó.
Én akarok csinálni egy Mr Bean Minit. A donor autó már meg is van. Nem egy balkormányos 1/16 BBurago, hanem egy angolos jobbkormányos Solido modell 1/18-ban. Sajna piros színű. Sebaj, ha lesz időm ősszel szeretném megoldani az átfestést, de még a Miami Vice Ferrari GTS-l sem végeztem :/
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
2 modellt tett miatta tönkre...truckster írta:http://www.diecastxchange.com/forum1/to ... oject-006/Labdacs írta:lehet, hogy én vagyok a vak, de ebben mi a custom?truckster írta:...úgy látom másnak is eszébe jutott már hasonló. Itt egy Kyosho átalakítás. Persze kompromisszumokkal, tükrök és motorháztető rosszak.