Missa írta:truckster írta:Labdacs írta:Missa írta:truckster írta:helló srácok,
az van, hogy szeretnék Magnum 308 GTS-t. Persze nincs, szerintem az összes létezőt elzárták egy széfbe egy lakatlan szigeten, a kulcsot meg lenyelették egy krakennel.
Arra gondoltam, vehetnék fekete v sárga HotWheels Elite GTS-t, abból van elég, a bele is megfelelő színű, és nem is lehetetlen áron adják, és valaki ügyes illetővel átfestetném Magnum-pirosra. ROBIN-1 rendszámot már könnyű rá keríteni.
Nem ismertek megbízható valakit, aki átfestené nekem, persze nem ingyen? Illetve, mi a véleményetek, életképes ötlet vagy van valami buktatója amiről nem tudok? Azonkívül én azt hittem a Kyosho is nyomta, és az szebb is a HWE-nél, de amit találtam az mind 328 GTS.
Úgy tudom, egy "hellsing" nevű srácnak van ilyen eladó. Már mint a HW Elite "Ferrari Stars Collection" sorozatú 308 GTS, a piros. Emlékeim szerint olyan jobb Kyosho áron. Hogy ér-e ennyi?
![102 [s102]](./images/smilies/102.gif)
Nem t'om... Amit ugye korábban is írt Labdacs is és kiszúrtál Te is hibákat... Nem teljesen ugyan az a filmbeliekkel. Amúgy én is a Magnumot nézem már hónapok óta. De csak a Ferrari miatt. A 6 évad közepénél tartok. Roppant bárgyú, néha logikai zavarokkal teli film... De a Ferrari! Az nagyon szép! És az igazi Magnumos!

azt tudjátok, hogy először 911-es Porsche volt elképzelésileg, mint Magnum-autó? csak állítólag a Porsche nem volt hajlandó anyagilag beszállni a buliba.
nem 928? Én azt hallottam 928-at akartak, de nem volt T-tetős v cabrio, Selleck nagyon magas, meg légifelvételek miatt is nyitottat kértek a Porsche-tól. Az pedig nem volt hajlandó hozzájárulni 928-as tető vágáshoz,meg az nem is lett volna széria autó. 911 sokkal jobb ötlet lett volna ha már Porsche, meg abbol volt cabrio is...de azért ez a Ferrari inkább telitalálat
Én valahol azt olvastam, hogy a 911-est akarták eredetileg, jó reklám lett volna az USA piacon, de a német cég nem tudott megegyezni a filmesekkel. A 928-ast azt tudtommal egy későbbi évadban szándékoztak szerepeltetni. De tulajdonképpen a lényegen nem változtat. Porsche nem lett, hanem a Ferrari...
Szerintem "jól jártunk"... ( nem mintha nem imádnám a 80-88 közti 911 Targákat

) És igen, a vezetőülést meg síneket amennyire engedte a hátfal, hátra kellett rakni, na meg az ülőlap párnája szinte teljesen ugrott...és még így is kilógott kicsit a feje :D
Mindenesetre megint nagyon köszönöm a segítséget, Labdacs, Missa, gondoltam h számíthatok rátok. Szerezni fogok egy HW ELite "Magnum verziót" és akármilyen hulladrága lesz, megbontom és finomítok rajta. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem a gyártó tervezési/kivitelezési gondatlansága jobban zavar, mint hogy "nem lesz eredeti a modell mert hozzányúltam"
Közben megtaláltam a kockatükröt, egyszerű, ez is 328 "hejdenemkellettvolna facelift"
http://redlinenorth.files.wordpress.com ... g_0474.jpg