Én ugyanez. Igaz, nekem csak "kívülállók" szólnak be, de akkor kiosztom ám őket!french-car-fan írta:Nézd, mindenkinek meg van a maga véleménye, de oknélkül senkinek nem kell beszólni. Nem mondom, hogy oda vagyok az Olaszokért, vagy Németekért, de elismerem van pár ami nekem tetszik, és ami nem tetszik azt is megtudnám indokolni, de most minek. Elvagyunk így is, most ezért nem kell vitatkozni, de amikor nekem beszólnak, akkor én is megmondom a véleményem. Ugyan ez, valaki nem szereti a franciákat, akkor kész elfogadom és én is tiszteletbe tartom az ő véleményét.Camaro96 írta:Igen, sokan nem értik mi a jó a franciákban, szerencsére, mivel oldtimer mániás is vagyok, ezért sok franciát szeretek én is, de ha azt vesszük ez ugyanolyan dolog lehet, mint számodra az olasz autók, nem?french-car-fan írta:Amúgy csak viccből kérdeztem, de KÖSZÖNÖM! Persze nekem se célom, most bármelyik fórummal versengeni, vagy embereket elcsábítani. Én 1.5 hónapja fórumozok, és az indexel kezdtem, majd jött az SG. Mindkettőt szeretem, de indexen értek támadások amikor újtag voltam, és azért szóltak be, mert a francia kocsikat szeretem. Ugyan ilyennel, bár gyengébb formában találkoztam SG-n is. Így elkezdtem dolgozni ezen a fórumon, két okoból is. Egy remek "baráti/családias" modelles közösség miatt, meg az infotmatika miatt is. Emelet viszont írok mindkettőreCamaro96 írta:Megmondom neked teljesen őszintén, pártatlanul, hogy a Tiéd! Pörgős, ezzel szemben jól áttekinthető, az ember nem marad le semmiről, tényleg jókat tudunk dumálni éppen amiről akarunk megszakítás nélkül, külön lehet választani a Ferrarikat a BMW-ktől pl, nem keveredik össze semmi, de azért ne felejtsük el, hogy az SG hozott minket össze, nem akarok ezzel hálátlannak mutatkozni...french-car-fan írta:Na műr van "a" betü, és melyik a kedvenc fórumodCamaro96 írta:A címben kimaradt egy "a" betű...![]()
Namármost ugyebár a modellek, és minden ami hozzájuk kötődik, illetve szeretek olvasni, érdekelnek a történelmi cuccosok, főképp az ó- és középkorból, kiruccanás erre-arra a haverokkal, mozizás, bowlingozás... Akkor szeretek csak úgy kijárogatni a városba autóvadászatra, természetesen főképp Ferrarikra, TDU "-őzés, és persze FÓRUMOZÁS!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szal, jó ötlet volt saját órum kialakítás, és nem szakadtunk el ezzel az SG-től sem, pedig mindneki attól tartott az AUtó Modell Vásár megjelenésekor, ha oda is írogatnának, akkor szétbomlana a csapat, itt ilyen nincs...Viszont sajnálom az autómodellvásár fórumát, szerencsére ez enyém nem dőlt be, és így is szépen elvagyunk, de örülnék még új embereknek.
Szépek, meg jók, de te Franszia vagy!
Hobbik, szabadidő...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Hobbik, szabdidő...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nézd, mindenkinek meg van a maga véleménye, de oknélkül senkinek nem kell beszólni. Nem mondom, hogy oda vagyok az Olaszokért, vagy Németekért, de elismerem van pár ami nekem tetszik, és ami nem tetszik azt is megtudnám indokolni, de most minek. Elvagyunk így is, most ezért nem kell vitatkozni, de amikor nekem beszólnak, akkor én is megmondom a véleményem. Ugyan ez, valaki nem szereti a franciákat, akkor kész elfogadom és én is tiszteletbe tartom az ő véleményét.Camaro96 írta:Igen, sokan nem értik mi a jó a franciákban, szerencsére, mivel oldtimer mániás is vagyok, ezért sok franciát szeretek én is, de ha azt vesszük ez ugyanolyan dolog lehet, mint számodra az olasz autók, nem?french-car-fan írta:Amúgy csak viccből kérdeztem, de KÖSZÖNÖM! Persze nekem se célom, most bármelyik fórummal versengeni, vagy embereket elcsábítani. Én 1.5 hónapja fórumozok, és az indexel kezdtem, majd jött az SG. Mindkettőt szeretem, de indexen értek támadások amikor újtag voltam, és azért szóltak be, mert a francia kocsikat szeretem. Ugyan ilyennel, bár gyengébb formában találkoztam SG-n is. Így elkezdtem dolgozni ezen a fórumon, két okoból is. Egy remek "baráti/családias" modelles közösség miatt, meg az infotmatika miatt is. Emelet viszont írok mindkettőreCamaro96 írta:Megmondom neked teljesen őszintén, pártatlanul, hogy a Tiéd! Pörgős, ezzel szemben jól áttekinthető, az ember nem marad le semmiről, tényleg jókat tudunk dumálni éppen amiről akarunk megszakítás nélkül, külön lehet választani a Ferrarikat a BMW-ktől pl, nem keveredik össze semmi, de azért ne felejtsük el, hogy az SG hozott minket össze, nem akarok ezzel hálátlannak mutatkozni...french-car-fan írta:Na műr van "a" betü, és melyik a kedvenc fórumodCamaro96 írta:A címben kimaradt egy "a" betű...![]()
Namármost ugyebár a modellek, és minden ami hozzájuk kötődik, illetve szeretek olvasni, érdekelnek a történelmi cuccosok, főképp az ó- és középkorból, kiruccanás erre-arra a haverokkal, mozizás, bowlingozás... Akkor szeretek csak úgy kijárogatni a városba autóvadászatra, természetesen főképp Ferrarikra, TDU "-őzés, és persze FÓRUMOZÁS!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szal, jó ötlet volt saját órum kialakítás, és nem szakadtunk el ezzel az SG-től sem, pedig mindneki attól tartott az AUtó Modell Vásár megjelenésekor, ha oda is írogatnának, akkor szétbomlana a csapat, itt ilyen nincs...Viszont sajnálom az autómodellvásár fórumát, szerencsére ez enyém nem dőlt be, és így is szépen elvagyunk, de örülnék még új embereknek.
Szépek, meg jók, de te Franszia vagy!
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Igen, sokan nem értik mi a jó a franciákban, szerencsére, mivel oldtimer mániás is vagyok, ezért sok franciát szeretek én is, de ha azt vesszük ez ugyanolyan dolog lehet, mint számodra az olasz autók, nem?french-car-fan írta:Amúgy csak viccből kérdeztem, de KÖSZÖNÖM! Persze nekem se célom, most bármelyik fórummal versengeni, vagy embereket elcsábítani. Én 1.5 hónapja fórumozok, és az indexel kezdtem, majd jött az SG. Mindkettőt szeretem, de indexen értek támadások amikor újtag voltam, és azért szóltak be, mert a francia kocsikat szeretem. Ugyan ilyennel, bár gyengébb formában találkoztam SG-n is. Így elkezdtem dolgozni ezen a fórumon, két okoból is. Egy remek "baráti/családias" modelles közösség miatt, meg az infotmatika miatt is. Emelet viszont írok mindkettőreCamaro96 írta:Megmondom neked teljesen őszintén, pártatlanul, hogy a Tiéd! Pörgős, ezzel szemben jól áttekinthető, az ember nem marad le semmiről, tényleg jókat tudunk dumálni éppen amiről akarunk megszakítás nélkül, külön lehet választani a Ferrarikat a BMW-ktől pl, nem keveredik össze semmi, de azért ne felejtsük el, hogy az SG hozott minket össze, nem akarok ezzel hálátlannak mutatkozni...french-car-fan írta:Na műr van "a" betü, és melyik a kedvenc fórumodCamaro96 írta:A címben kimaradt egy "a" betű...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Amúgy csak viccből kérdeztem, de KÖSZÖNÖM! Persze nekem se célom, most bármelyik fórummal versengeni, vagy embereket elcsábítani. Én 1.5 hónapja fórumozok, és az indexel kezdtem, majd jött az SG. Mindkettőt szeretem, de indexen értek támadások amikor újtag voltam, és azért szóltak be, mert a francia kocsikat szeretem. Ugyan ilyennel, bár gyengébb formában találkoztam SG-n is. Így elkezdtem dolgozni ezen a fórumon, két okoból is. Egy remek "baráti/családias" modelles közösség miatt, meg az infotmatika miatt is. Emelet viszont írok mindkettőreCamaro96 írta:Megmondom neked teljesen őszintén, pártatlanul, hogy a Tiéd! Pörgős, ezzel szemben jól áttekinthető, az ember nem marad le semmiről, tényleg jókat tudunk dumálni éppen amiről akarunk megszakítás nélkül, külön lehet választani a Ferrarikat a BMW-ktől pl, nem keveredik össze semmi, de azért ne felejtsük el, hogy az SG hozott minket össze, nem akarok ezzel hálátlannak mutatkozni...french-car-fan írta:Na műr van "a" betü, és melyik a kedvenc fórumodCamaro96 írta:A címben kimaradt egy "a" betű...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szal, jó ötlet volt saját órum kialakítás, és nem szakadtunk el ezzel az SG-től sem, pedig mindneki attól tartott az AUtó Modell Vásár megjelenésekor, ha oda is írogatnának, akkor szétbomlana a csapat, itt ilyen nincs...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Megmondom neked teljesen őszintén, pártatlanul, hogy a Tiéd! Pörgős, ezzel szemben jól áttekinthető, az ember nem marad le semmiről, tényleg jókat tudunk dumálni éppen amiről akarunk megszakítás nélkül, külön lehet választani a Ferrarikat a BMW-ktől pl, nem keveredik össze semmi, de azért ne felejtsük el, hogy az SG hozott minket össze, nem akarok ezzel hálátlannak mutatkozni...french-car-fan írta:Na műr van "a" betü, és melyik a kedvenc fórumodCamaro96 írta:A címben kimaradt egy "a" betű...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szal, jó ötlet volt saját órum kialakítás, és nem szakadtunk el ezzel az SG-től sem, pedig mindneki attól tartott az AUtó Modell Vásár megjelenésekor, ha oda is írogatnának, akkor szétbomlana a csapat, itt ilyen nincs...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Na már van "a" betű, és melyik a kedvenc fórumodCamaro96 írta:A címben kimaradt egy "a" betű...![]()
![]()
![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára frenchcarfan 2011.07.28. 21:52-kor.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A címben kimaradt egy "a" betű...

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jól van,értem én,csak nem tudtam kihagyni. 
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hát végülis alap, hogy aki itt van az modellt gyűjtschumimodells írta:Modelleket gyűjtök ,vazze.![]()
![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hobbik, szabadidő...
Ki mit csinál, és mi a hobbija? 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára frenchcarfan 2011.07.28. 21:41-kor.