Dodge/Chrysler
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Dodge/Chrysler
nekem is tetszik, hogy visszatértek az eredeti formához.
kár, hogy nem sokat fogunk belőle látni.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Jóvanmá, utána esett le.Missa írta:Jaj Te! Hát ez volt a lényege a hozzászólásomnak!chilisos írta:Mintha olyan sokat találkozna az ember rénszarvassal.Missa írta:Végül is igen, megoldotta! Na de minden k..va rénszarvas után kereket kell cserélni?!Labdacs írta:végülis megoldotta.FrozenSilverM5 írta:Ez az új GrandCherokee nekem is tetszik, ez egy hülye baki.chilisos írta:Szeretem a Chryslert meg minden, közel áll hozzám mert régen volt egy nekünk meg amúgy is szeretem az autóikat, de ezt nagyon benézték...nem hiszem el, hogy ezt a jávorszarvastesztet nem próbálták ki még a tesztidőszakban...pedig már elég kultúrált darab ez a Jeep, de ezzel szerintem elég sokat rontottak a helyzeten...
Főleg nálunk, ezen a szélességi körön!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jaj Te! Hát ez volt a lényege a hozzászólásomnak!chilisos írta:Mintha olyan sokat találkozna az ember rénszarvassal.Missa írta:Végül is igen, megoldotta! Na de minden k..va rénszarvas után kereket kell cserélni?!Labdacs írta:végülis megoldotta.FrozenSilverM5 írta:Ez az új GrandCherokee nekem is tetszik, ez egy hülye baki.chilisos írta:Szeretem a Chryslert meg minden, közel áll hozzám mert régen volt egy nekünk meg amúgy is szeretem az autóikat, de ezt nagyon benézték...nem hiszem el, hogy ezt a jávorszarvastesztet nem próbálták ki még a tesztidőszakban...pedig már elég kultúrált darab ez a Jeep, de ezzel szerintem elég sokat rontottak a helyzeten...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
eddig én is cseréltem minden rénszarvas után.Missa írta:Végül is igen, megoldotta! Na de minden k..va rénszarvas után kereket kell cserélni?!Labdacs írta:végülis megoldotta.FrozenSilverM5 írta:Ez az új GrandCherokee nekem is tetszik, ez egy hülye baki.chilisos írta:Szeretem a Chryslert meg minden, közel áll hozzám mert régen volt egy nekünk meg amúgy is szeretem az autóikat, de ezt nagyon benézték...nem hiszem el, hogy ezt a jávorszarvastesztet nem próbálták ki még a tesztidőszakban...pedig már elég kultúrált darab ez a Jeep, de ezzel szerintem elég sokat rontottak a helyzeten...
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Mintha olyan sokat találkozna az ember rénszarvassal.Missa írta:Végül is igen, megoldotta! Na de minden k..va rénszarvas után kereket kell cserélni?!Labdacs írta:végülis megoldotta.FrozenSilverM5 írta:Ez az új GrandCherokee nekem is tetszik, ez egy hülye baki.chilisos írta:Szeretem a Chryslert meg minden, közel áll hozzám mert régen volt egy nekünk meg amúgy is szeretem az autóikat, de ezt nagyon benézték...nem hiszem el, hogy ezt a jávorszarvastesztet nem próbálták ki még a tesztidőszakban...pedig már elég kultúrált darab ez a Jeep, de ezzel szerintem elég sokat rontottak a helyzeten...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Végül is igen, megoldotta! Na de minden k..va rénszarvas után kereket kell cserélni?!Labdacs írta:végülis megoldotta.FrozenSilverM5 írta:Ez az új GrandCherokee nekem is tetszik, ez egy hülye baki.chilisos írta:Szeretem a Chryslert meg minden, közel áll hozzám mert régen volt egy nekünk meg amúgy is szeretem az autóikat, de ezt nagyon benézték...nem hiszem el, hogy ezt a jávorszarvastesztet nem próbálták ki még a tesztidőszakban...pedig már elég kultúrált darab ez a Jeep, de ezzel szerintem elég sokat rontottak a helyzeten...
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Most képzeld el azt, ha az SRT8 is ilyen a maga 465 lóerejével. 
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
végülis megoldotta.FrozenSilverM5 írta:Ez az új GrandCherokee nekem is tetszik, ez egy hülye baki.chilisos írta:Szeretem a Chryslert meg minden, közel áll hozzám mert régen volt egy nekünk meg amúgy is szeretem az autóikat, de ezt nagyon benézték...nem hiszem el, hogy ezt a jávorszarvastesztet nem próbálták ki még a tesztidőszakban...pedig már elég kultúrált darab ez a Jeep, de ezzel szerintem elég sokat rontottak a helyzeten...
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez az új GrandCherokee nekem is tetszik, ez egy hülye baki.chilisos írta:Szeretem a Chryslert meg minden, közel áll hozzám mert régen volt egy nekünk meg amúgy is szeretem az autóikat, de ezt nagyon benézték...nem hiszem el, hogy ezt a jávorszarvastesztet nem próbálták ki még a tesztidőszakban...pedig már elég kultúrált darab ez a Jeep, de ezzel szerintem elég sokat rontottak a helyzeten...
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Szeretem a Chryslert meg minden, közel áll hozzám mert régen volt egy nekünk meg amúgy is szeretem az autóikat, de ezt nagyon benézték...nem hiszem el, hogy ezt a jávorszarvastesztet nem próbálták ki még a tesztidőszakban...pedig már elég kultúrált darab ez a Jeep, de ezzel szerintem elég sokat rontottak a helyzeten...
- Csatolmányok
-
- Dscf0002b.jpg (46.03 KiB) Megtekintve 5591 alkalommal
-
- 41jtzLtgdtL_SL500_AA300_.jpg (11.67 KiB) Megtekintve 5591 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nosza, akkor valaki küldje el a képet a Chrysler főhadiszállására! Hátha, autó is lesz belőle! Na és persze modell!chilisos írta:Sajna ez csak egy otthon unatkozó, ps-t jól kezelő ember munkája.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Sajna ez csak egy otthon unatkozó, ps-t jól kezelő ember munkája.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat: