hát ebből december körülre KITT lesz elérhető, ő asszem 84-es. De egyébként igaz, a Greenlightnak megvan az alapja hozzá, csinálhatnának 82-84-est isko1122 írta:Pontiac Firebird Trans Am '82.
Nem értem miért nem állt rá még egyik gyártó sem...
Mi az, ami nincs 1/18-ban, de szeretnéd?
Re: Mi az, ami nincs 1/18-ban, de szeretnéd?
janee írta:Greenlight gyártja,igaz csak '89,és gta,de odabasz.ko1122 írta:Pontiac Firebird Trans Am '82.
ÁÁÁÁ, ez nem az igazi. Ha a festést, az orr részt és a hátsó ablakot rendbe vágnák, h olyan legyen , mint a fotón lévő, akkor lecsapnék rá. Jah, és a targa is hiányzik róla.
Greenlight gyártja,igaz csak '89,és gta,de odabasz.ko1122 írta:Pontiac Firebird Trans Am '82.
- Csatolmányok
-
- 174742.jpg (26.69 KiB) Megtekintve 3253 alkalommal
Pontiac Firebird Trans Am '82.
- Csatolmányok
-
- firebird.jpg (178.55 KiB) Megtekintve 3246 alkalommal
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
208-as minden változatát... Mondjuk Norevben 
XY, GTI, Rallye (a legendás utcai változat), R2 S1600, R5 S2000
XY, GTI, Rallye (a legendás utcai változat), R2 S1600, R5 S2000
- Csatolmányok
-
- peugeot-208xy-concept-1.jpg (104.73 KiB) Megtekintve 3256 alkalommal
-
- peugeot-208-gti-felulrol.jpg (26.53 KiB) Megtekintve 3256 alkalommal
-
- Peugeot-208-Rallye-6[3].jpg (328.23 KiB) Megtekintve 3256 alkalommal
-
- Peugeot-208-R2-2012-720x1152.jpg (119.62 KiB) Megtekintve 3256 alkalommal
-
- Peugeot-208-R5-4.jpg (898.84 KiB) Megtekintve 3256 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
DS3 by Loeb 
- Csatolmányok
-
- Citroen-ds3racing-loeb.5.jpg (269.46 KiB) Megtekintve 3261 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
Egy üres A4-es tetejére? Mért írna bárki bármit egy Audi tetejére? Főleg azt hogy BMW E38? :Distvan765 írta:Nekem a nagy fájdalom a BMW E38. Megmondom őszintén: nem is értem. Volt elég filmszereplése is. Még Bond autó is volt ami legalább duplán számít.Tudom hogy sokan a legszebb hetesként emlegetik. Nekem is a kedvenc hetesem. Kívül belül az esetem. De nem adom fel. Hiszem, hogy egy szép napon valamelyik modellgyártó csapatánál felírják egy üres A4-es tetejére hogy BMW E38. Minnék később jön el ez a nap, annál igényesebb munka lesz a végeredmény. (Talán
)
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
kb pont akkor jelent meg, amikor a modellgyártó cégek még nem álltak rá nagyüzemben erre a "kötünk egy szerződést egy autógyárral, oszt' megélünk belőle" témára. amikor meg eljött ez az idő, akkor meg frissnek már nem volt friss a téma, klasszikusnak meg még túl fiatal lett volna. de lassan időszerű lesz.istvan765 írta:Nekem a nagy fájdalom a BMW E38. Megmondom őszintén: nem is értem. Volt elég filmszereplése is. Még Bond autó is volt ami legalább duplán számít.Tudom hogy sokan a legszebb hetesként emlegetik. Nekem is a kedvenc hetesem. Kívül belül az esetem. De nem adom fel. Hiszem, hogy egy szép napon valamelyik modellgyártó csapatánál felírják egy üres A4-es tetejére hogy BMW E38. Minnék később jön el ez a nap, annál igényesebb munka lesz a végeredmény. (Talán
)
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Fogadjunk, hogy jövőre lesz OttO-banistvan765 írta:Nekem a nagy fájdalom a BMW E38. Megmondom őszintén: nem is értem. Volt elég filmszereplése is. Még Bond autó is volt ami legalább duplán számít.Tudom hogy sokan a legszebb hetesként emlegetik. Nekem is a kedvenc hetesem. Kívül belül az esetem. De nem adom fel. Hiszem, hogy egy szép napon valamelyik modellgyártó csapatánál felírják egy üres A4-es tetejére hogy BMW E38. Minnék később jön el ez a nap, annál igényesebb munka lesz a végeredmény. (Talán
)
- istvan765
- Új felhasználó

Nekem a nagy fájdalom a BMW E38. Megmondom őszintén: nem is értem. Volt elég filmszereplése is. Még Bond autó is volt ami legalább duplán számít.
Tudom hogy sokan a legszebb hetesként emlegetik. Nekem is a kedvenc hetesem. Kívül belül az esetem. De nem adom fel. Hiszem, hogy egy szép napon valamelyik modellgyártó csapatánál felírják egy üres A4-es tetejére hogy BMW E38. Minnék később jön el ez a nap, annál igényesebb munka lesz a végeredmény. (Talán
)
- Csatolmányok
-
- BMW 7 E38
- e38.jpg (21.39 KiB) Megtekintve 3314 alkalommal
Isti
Pontiac Trans Sport / Chevrolet Lumina. Totál odavoltam érte amikor megjelent. Most meg egész öregecskének hat.

- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Úgy tűnik nekem is van egy félrelépésem, nem baj, legalább engem is furának lehet nézni valami miatt!
Tényleg kíváncsi lennék egy guruló, végleges verzióra, mit tudnának kihozni ebből a formából. 
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Bessenyei keresi is a tolvajt!Labdacs írta:aki ezt elkövette, nem látott még Ferrarit. szinte semmi sem stimmel rajta, teljesen betegek az arányai, a muscle-car-os beütésekről nem is beszélve.Missa írta:Hmmmm, fura, érdekes.![]()
Áhhh, nem, még a F12 berlinetta-t sem tudtam megemészteni! Ez már sok lenne. De a formájából ítélve, műgyantából hamar kiöntik.
a szélvédőt meg mintha egy Extra 300-ról csórta volna.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
aki ezt elkövette, nem látott még Ferrarit. szinte semmi sem stimmel rajta, teljesen betegek az arányai, a muscle-car-os beütésekről nem is beszélve.Missa írta:Hmmmm, fura, érdekes.![]()
Áhhh, nem, még a F12 berlinetta-t sem tudtam megemészteni! Ez már sok lenne. De a formájából ítélve, műgyantából hamar kiöntik.
a szélvédőt meg mintha egy Extra 300-ról csórta volna.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hmmmm, fura, érdekes.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem ez az egy koncepció tetszik, így kéne, mert kíváncsi lennék rá, hogy nézne ki a végleges verzió, mind élőben, mind modellben.schumimodells írta:De ronda.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
1:1-ben is ha lehet.