Fain kis James Bond ótó
Újdonságok az 1/18-as modellek világában
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Újdonságok az 1/18-as modellek világában
A fűzött kerekeket is upgradelhették volna.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
TOYOTA 2000 GT CABRIOLET 1967 (UPGRADED)(WHITE)

[img]http://i1071.photobucket.com/albums/u510/lambo8ss/AutoART/Toyota%2078736/78736p.jpg[/img

[img]http://i1071.photobucket.com/albums/u510/lambo8ss/AutoART/Toyota%2078736/78736p.jpg[/img
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Egyébként ténylegchilisos írta:Te és a bézs...mindig van valami gubanc köztetek.FrozenSilverM5 írta:Engem az zavar veszettül, hogy a csomagtér is bézs színű.chilisos írta:Annyira engem se zavarnak ezek a zsanérok. Karosan ennél szebben nem nagyon lehet, normál mechanizmus meg szerintem eléggé megdobná az árát.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én szívesebben kifizetném érte azt a plusz tíz eurót, mint ezért a hetvenet.chilisos írta:Annyira engem se zavarnak ezek a zsanérok. Karosan ennél szebben nem nagyon lehet, normál mechanizmus meg szerintem eléggé megdobná az árát.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Te és a bézs...mindig van valami gubanc köztetek.FrozenSilverM5 írta:Engem az zavar veszettül, hogy a csomagtér is bézs színű.chilisos írta:Annyira engem se zavarnak ezek a zsanérok. Karosan ennél szebben nem nagyon lehet, normál mechanizmus meg szerintem eléggé megdobná az árát.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Engem az zavar veszettül, hogy a csomagtér is bézs színű.chilisos írta:Annyira engem se zavarnak ezek a zsanérok. Karosan ennél szebben nem nagyon lehet, normál mechanizmus meg szerintem eléggé megdobná az árát.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Jobb lenne a fícsör helyett a finomság, igaz. Aki jó diszkó-A8-ast akar, az vegyen korosodó AA-t.Labdacs írta:ha szavazni lehetne, hogy nyitható padló, meg színes-szagos megoldások, vagy rendes alapok, szép zsanérok, akkor én ez utóbbira szavaznék.FrozenSilverM5 írta:Azok a zsanérok szerintem egyáltalán nem vészesek. Van már szebb, de ez egy korrekt és elég sablonos megoldás egy száz euró alatti modelltől.Labdacs írta:engem az ilyen vakítások nem vesznek le a lábamról. viszont azok a rettenet swarczi-zsanérok....FrozenSilverM5 írta:Az orrát kicsit nyomottnak, a kerekét kissé beesettnek érzem, de valamit csak jelent az a felhajtható csomagtérpadló. Ebben meló van, kérem szépen!chilisos írta:GTA Phaeton
[ Kép ]
nekem ez így aránytalan. ennyiből nyílhatna karosan is az ajtó, ha tennének bele pár pezsgőspoharat.
Az a pezsgőspoharas buli kicsit túl nagy kompromisszum lenne...
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Annyira engem se zavarnak ezek a zsanérok. Karosan ennél szebben nem nagyon lehet, normál mechanizmus meg szerintem eléggé megdobná az árát.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ha szavazni lehetne, hogy nyitható padló, meg színes-szagos megoldások, vagy rendes alapok, szép zsanérok, akkor én ez utóbbira szavaznék.FrozenSilverM5 írta:Azok a zsanérok szerintem egyáltalán nem vészesek. Van már szebb, de ez egy korrekt és elég sablonos megoldás egy száz euró alatti modelltől.Labdacs írta:engem az ilyen vakítások nem vesznek le a lábamról. viszont azok a rettenet swarczi-zsanérok....FrozenSilverM5 írta:Az orrát kicsit nyomottnak, a kerekét kissé beesettnek érzem, de valamit csak jelent az a felhajtható csomagtérpadló. Ebben meló van, kérem szépen!chilisos írta:GTA Phaeton
[ Kép ]
nekem ez így aránytalan. ennyiből nyílhatna karosan is az ajtó, ha tennének bele pár pezsgőspoharat.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Azok a zsanérok szerintem egyáltalán nem vészesek. Van már szebb, de ez egy korrekt és elég sablonos megoldás egy száz euró alatti modelltől.Labdacs írta:engem az ilyen vakítások nem vesznek le a lábamról. viszont azok a rettenet swarczi-zsanérok....FrozenSilverM5 írta:Az orrát kicsit nyomottnak, a kerekét kissé beesettnek érzem, de valamit csak jelent az a felhajtható csomagtérpadló. Ebben meló van, kérem szépen!chilisos írta:GTA Phaeton
[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
engem az ilyen vakítások nem vesznek le a lábamról. viszont azok a rettenet swarczi-zsanérok....FrozenSilverM5 írta:Az orrát kicsit nyomottnak, a kerekét kissé beesettnek érzem, de valamit csak jelent az a felhajtható csomagtérpadló. Ebben meló van, kérem szépen!chilisos írta:GTA Phaeton
[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az orrát kicsit nyomottnak, a kerekét kissé beesettnek érzem, de valamit csak jelent az a felhajtható csomagtérpadló. Ebben meló van, kérem szépen!chilisos írta:GTA Phaeton
[ Kép ]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nekem ez egyenlőre még így is meggyőzőbb, mint az MC. Főleg a szürke, az kéne a fehér felni-fék kombójával. Bár fényezés terén kétlem, hogy meg tudná verni a konkurenciát, abban erősek.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igaz. itt két kar van, egy alul, egy felül. az alsót valóban nem vettem észre.schumimodells írta:A Norev első ajtaja nem karos, a Minichamps-é viszont az.Labdacs írta:2012-ben behegesztett hátsóajtó, ami nyílik, az meg karos.schumimodells írta:Mi a tragikus benne? Nekem megvan, és nagyon tetszik.Labdacs írta:mármint a Kacsa.Labdacs írta:senkit nem akarok megsérteni, de ez valami tragikus.schumimodells írta:Az enyém szebb.
a két lámpát összekötő szürke fagylaltospálcika anyagú műanyag
a tető olyan, mintha sapka lenne rajta, az eredetin nem ilyen magas
az első ajtó első éle becsukva eláll a kasztnitól.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A Norev első ajtaja nem karos, a Minichamps-é viszont az.Labdacs írta:2012-ben behegesztett hátsóajtó, ami nyílik, az meg karos.schumimodells írta:Mi a tragikus benne? Nekem megvan, és nagyon tetszik.Labdacs írta:mármint a Kacsa.Labdacs írta:senkit nem akarok megsérteni, de ez valami tragikus.schumimodells írta:Az enyém szebb.
a két lámpát összekötő szürke fagylaltospálcika anyagú műanyag
a tető olyan, mintha sapka lenne rajta, az eredetin nem ilyen magas
az első ajtó első éle becsukva eláll a kasztnitól.