De van itt róla még jobban hasonlító kép is:schumimodells írta:Egy ilyen limót én is láttam ma.ko1122 írta:kecskeméti kirándulás során:
Szép az a sheriff járőrkocsi.![]()
Mi az, Chevy Caprice?
http://copcardotcom.fotki.com/photograp ... ltdcr.html

De van itt róla még jobban hasonlító kép is:schumimodells írta:Egy ilyen limót én is láttam ma.ko1122 írta:kecskeméti kirándulás során:
Mi az, Chevy Caprice?

A hűtőrács bal oldalán ovális embléma van. Gyanítom, hogy ez Ford lesz. Ford LTD Crown Victoria lesz ez.schumimodells írta:Egy ilyen limót én is láttam ma.ko1122 írta:kecskeméti kirándulás során:
Mi az, Chevy Caprice?

Egy ilyen limót én is láttam ma.ko1122 írta:kecskeméti kirándulás során:

Nagyon szépen szólt a Ferrari motor.Labdacs írta:szép fogás.schumimodells írta:Láttam ma egy Maserati Quattroporte-t is, de nem volt idő lekapni.

szép fogás.schumimodells írta:Láttam ma egy Maserati Quattroporte-t is, de nem volt idő lekapni.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... 0i-5906101Labdacs írta:igen, valahogy úgy.FrozenSilverM5 írta:Az is egy nagyszerű kihívás, nagyobb az esély megnyerni a lottótLabdacs írta:annyira szép E34-est láttam ma Szentendrén, hogy nyomban el is kezdtem keresni a hasznaltauto.hu-n egy nekem való 520i-t, de sajnos elkeserítő a választék.
a legtöbb hirdetés persze kitűnő állapotról szól, meg dicséri az autót. aztán már a képeken is látszik, hogy körbe volt törve, hogy a belseje lehangoló, a felnik rég nem eredetiek, szegény rommá van ültetve. és a vicc, hogy ugyanilyenek a 250ezres, meg a 750ezres példányok is.

igen, valahogy úgy.FrozenSilverM5 írta:Az is egy nagyszerű kihívás, nagyobb az esély megnyerni a lottótLabdacs írta:annyira szép E34-est láttam ma Szentendrén, hogy nyomban el is kezdtem keresni a hasznaltauto.hu-n egy nekem való 520i-t, de sajnos elkeserítő a választék.

Az is egy nagyszerű kihívás, nagyobb az esély megnyerni a lottótLabdacs írta:annyira szép E34-est láttam ma Szentendrén, hogy nyomban el is kezdtem keresni a hasznaltauto.hu-n egy nekem való 520i-t, de sajnos elkeserítő a választék.

szép mind a kettő.schumimodells írta:Nekem az elődje jobban tetszik.FrozenSilverM5 írta:Ez nagyon szép, nekem is pont ilyen színűm van, ezzel a felnivel.schumimodells írta:Daninak.Szerintem ez a szebb Z4-es.

Nekem az elődje jobban tetszik.FrozenSilverM5 írta:Ez nagyon szép, nekem is pont ilyen színűm van, ezzel a felnivel.schumimodells írta:Daninak.Szerintem ez a szebb Z4-es.

Ez nagyon szép, nekem is pont ilyen színűm van, ezzel a felnivel.schumimodells írta:Daninak.

igen, az nekem is. jobban, mint ez a mostani.schumimodells írta:A Z4, és elődje, azon ritka Bangle féle béjemvék egyike, amelyek tetszik.Labdacs írta:a cégalapítónknak is ilyen Z4-ese van. picit sötétebb.schumimodells írta:Daninak.
Na ezt jól meg fogalmaztam.

A Z4, és elődje, azon ritka Bangle féle béjemvék egyike, amelyek tetszik.Labdacs írta:a cégalapítónknak is ilyen Z4-ese van. picit sötétebb.schumimodells írta:Daninak.

a cégalapítónknak is ilyen Z4-ese van. picit sötétebb.schumimodells írta:Daninak.

megy fel a lépcsőn.french-car-fan írta:Egy fehér Megane R.S. III de menet közben lőttem, rossz lett...