Retroautó hírek
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Retroautó hírek
25. szám.
- Csatolmányok
-
- DSCF2653.jpg (39.92 KiB) Megtekintve 6387 alkalommal
-
- DSCF2655.jpg (47.65 KiB) Megtekintve 6387 alkalommal
-
- DSCF2656.jpg (58.77 KiB) Megtekintve 6387 alkalommal
Az nagyon szuper volnaschumimodells írta:A 26-os számban állitólag Dacia 1410 Sport lesz.

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A 26-os számban állitólag Dacia 1410 Sport lesz.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
A Warszawa a 60-as években elég gyakori látvány volt, főleg taxiként használták őket.schumimodells írta:Akkor azt is kihagyom. Azt vártam, hogy valami román autó lesz.Specti írta:Azt mondják a miniauto-n, hogy a következő szám a Warszawa (203) 223 lesz.

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Akkor azt is kihagyom. Azt vártam, hogy valami román autó lesz.Specti írta:Azt mondják a miniauto-n, hogy a következő szám a Warszawa (203) 223 lesz.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Azt mondják a miniauto-n, hogy a következő szám a Warszawa (203) 223 lesz.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Minden bizonnyal. A 15-ik csomagoddal kapod.Benci írta:És ha én csak a 3ik szám után rendeltem meg akkor én a 34-35nél kapom meg ?schumimodells írta:A 15-ik csomagban, tehát a 30-31 -ik lapszámnál.
És ha én csak a 3ik szám után rendeltem meg akkor én a 34-35nél kapom meg ?schumimodells írta:A 15-ik csomagban, tehát a 30-31 -ik lapszámnál.

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nagyon jól néz ki.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
A német sorozatban ilyen is van: Trabant 1.1 pickup

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A 15-ik csomagban, tehát a 30-31 -ik lapszámnál.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Egyetértek veled, a fekete színű Zis az igazi ... Már az is megfordult a fejembe, hogy veszek egy ilyen a szürkét és kettőből csinálok egy normálisat ...
Ami a vitrint illeti nem emlékszem, hogy mit ígért a DeA ...
Feketében sokkal de sokkal jobban néz ki
Amúgy nem tudod véletlenül hogy előrendelőknek hányadik csomagnál érkezik a vitrin? Mert nekem nincs már meg az a papir amit első modelleknél volt amin irta

- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Moszkvics 407 Rendőrség - IST

A Samara annyira nem izgat,a Polski és a pick up az viszont igen :D Semmi extra nincs a többin azért nem tettem képet, a Rocarnak ugye csak a tükör nem volt a helyén,de megvolt igy csak be kellet ragasztani. A Wartburg egy picuri baleset keretein belül vesztette el a lámpát,de megtaláltam igy az is szépen visszalett csak téve a helyére:)schumimodells írta:Mutathatnál képeket a megjavitott modellekről.Benci írta:Igen,semmi bajuk nincsschumimodells írta:Ezek már hibátlanok voltak?Benci írta:Szuper,én csak ma kaptam meg a csomagot,a szinéért nem vagyok oda a Dacianak,,amúgy nagyon tetszik a modell!De az ARO az igazi ,arra egy rossz szavam nem lehet.schumimodells írta:nem saját kép.
A következő számban Lada Samara lesz.Az előző is sikeresen meglett csinálva,már hibátlan az is
![]()
Lada Samara az nem lesz rossz :D Illik majd ide,attól félek hogy egy idő után elfogynak ezek az ismertek és elkezdik az ilyen tök ismeretlen orosz meg mit tudom én milyen autókat gyártani.....
Ezt a hármat nagyon várom.

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Mutathatnál képeket a megjavitott modellekről.Benci írta:Igen,semmi bajuk nincsschumimodells írta:Ezek már hibátlanok voltak?Benci írta:Szuper,én csak ma kaptam meg a csomagot,a szinéért nem vagyok oda a Dacianak,,amúgy nagyon tetszik a modell!De az ARO az igazi ,arra egy rossz szavam nem lehet.schumimodells írta:nem saját kép.
A következő számban Lada Samara lesz.Az előző is sikeresen meglett csinálva,már hibátlan az is
![]()
Lada Samara az nem lesz rossz :D Illik majd ide,attól félek hogy egy idő után elfogynak ezek az ismertek és elkezdik az ilyen tök ismeretlen orosz meg mit tudom én milyen autókat gyártani.....
Ezt a hármat nagyon várom.
- Csatolmányok
-
- 46.jpg (11.19 KiB) Megtekintve 6920 alkalommal
-
- 50.jpg (9.21 KiB) Megtekintve 6920 alkalommal
-
- 51.jpg (11.25 KiB) Megtekintve 6920 alkalommal
Igen,semmi bajuk nincsschumimodells írta:Ezek már hibátlanok voltak?Benci írta:Szuper,én csak ma kaptam meg a csomagot,a szinéért nem vagyok oda a Dacianak,,amúgy nagyon tetszik a modell!De az ARO az igazi ,arra egy rossz szavam nem lehet.schumimodells írta:nem saját kép.
A következő számban Lada Samara lesz.

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ezek már hibátlanok voltak?Benci írta:Szuper,én csak ma kaptam meg a csomagot,a szinéért nem vagyok oda a Dacianak,,amúgy nagyon tetszik a modell!De az ARO az igazi ,arra egy rossz szavam nem lehet.schumimodells írta:nem saját kép.
A következő számban Lada Samara lesz.