Apósom évekkel ezelőtt vette egy porzsák nélküli, vizes porszívót. Én szövegeltem, hogy szerintem nem sokat ér. Annak idején az egyik hajón hallottam a matrózokat amikor szídták.Labdacs írta:most meg megyek teregetni.Missa írta:Aha, a múltkor azt írtad: "-És utána megnősültem..."Labdacs írta:én ma teszteltem a vadiúj porzsákmentes porszívónkat...
.
.
.
szóval takarítottam..
Tehát elemezzük a hozzászólásod: "szóval takarítottam" , vagyis magyarán irányított szabadidőd volt.![]()
Nyugi, nekem tegnap volt ilyenem.
egyébként érdekes ez a porzsák nélküli porszívó. csal, mint állat. úgyis mondhatnám, hogy rohadt jó a PR-ja.
Tavaly, amikor felújítottam a nappalinkat, festettem, felszedtem a 15 éves padlószőnyeget és a padlólap lerakás előtt felakartam porszívózni az aljzatot, na akkor "doktorált le" végleg a porzsákmentes...
Felment a vérnyomásom, a vércukrom, az adrenalinom, koszosan, szutykosan bevágtam magam a kocsiba, futás az Auchan-ba és 14000-ért vettem egy porzsákos Samsungot. Csak arra figyeltem, hogy legyen hozzá gyári szövet porzsák. Jó lesz az, ha elfogyott a csomagolásba adott 10 db papírzsák.
Azóta is köszöni szépen jól van.