Itt lehet a kutya elásva. Bár szerintem nem csak Kínában lehet probléma a bársonypor. Szerintem világ méretű bársonypor válságnak vagyunk tanúi. Itthon is nagyon nehéz beszerezni manapság.Labdacs írta:ez a trend, a Mattel is ezt csinálja, egy szinttel magasabb árkategóriában.FrozenSilverM5 írta:Persze, mint mindig, de ez így indokolatlanul nagy ökörség szerintem.Labdacs írta:pénzért?FrozenSilverM5 írta:http://www.auto-und-modell.de/pages/unter-der-lupe/1080/Die-Goettin-Citroen-DS-23-Pallas-von-Norev-118/
Vajon miért plüsstelenítették a DS-t?
biztos aránytalanul megemelkedett Kínában a bársonypor ára.
Modellekről általában
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Modellekről általában
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Igen, azt hiszem a 348-asban is olyan furcsa padlóborítás van.Labdacs írta:ez a trend, a Mattel is ezt csinálja, egy szinttel magasabb árkategóriában.FrozenSilverM5 írta:Persze, mint mindig, de ez így indokolatlanul nagy ökörség szerintem.Labdacs írta:pénzért?FrozenSilverM5 írta:http://www.auto-und-modell.de/pages/unter-der-lupe/1080/Die-Goettin-Citroen-DS-23-Pallas-von-Norev-118/
Sebaj, igyekszem a pozitív oldalát nézni. Olyanra plüssözöm, amilyenre akarom és ott, ahol akarom. A fenébe is, ez így akkor sem az igazi!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez a trend, a Mattel is ezt csinálja, egy szinttel magasabb árkategóriában.FrozenSilverM5 írta:Persze, mint mindig, de ez így indokolatlanul nagy ökörség szerintem.Labdacs írta:pénzért?FrozenSilverM5 írta:http://www.auto-und-modell.de/pages/unter-der-lupe/1080/Die-Goettin-Citroen-DS-23-Pallas-von-Norev-118/
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Persze, mint mindig, de ez így indokolatlanul nagy ökörség szerintem.Labdacs írta:pénzért?FrozenSilverM5 írta:http://www.auto-und-modell.de/pages/unter-der-lupe/1080/Die-Goettin-Citroen-DS-23-Pallas-von-Norev-118/
A S-osztály belével én sem vagyok maradéktalanul megelégedve. A fekete DS-hez gratulálok, szerintem az a legszebb változat. Bár azon meg a nem nyíló részek idegelnek, ettől eltekintve egy klassz modell.ko1122 írta:Labdacs írta:pénzért?FrozenSilverM5 írta:http://www.auto-und-modell.de/pages/unter-der-lupe/1080/Die-Goettin-Citroen-DS-23-Pallas-von-Norev-118/
Az új Norevek egyre silányabbak, viszont az áruk egyre magasabb. Már kevésbé igaz rá a megfelelő ár/érték arány.
Az S Merci egyenesen csalódás volt számomra a beltér miatt.
Legalább a fekete 1000 limites DS-m így egyre többet fog érni, ha az újak kopogós műanyagból állnak csak. :/
Labdacs írta:pénzért?FrozenSilverM5 írta:http://www.auto-und-modell.de/pages/unter-der-lupe/1080/Die-Goettin-Citroen-DS-23-Pallas-von-Norev-118/
Az új Norevek egyre silányabbak, viszont az áruk egyre magasabb. Már kevésbé igaz rá a megfelelő ár/érték arány.
Az S Merci egyenesen csalódás volt számomra a beltér miatt.
Legalább a fekete 1000 limites DS-m így egyre többet fog érni, ha az újak kopogós műanyagból állnak csak. :/
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
pénzért?FrozenSilverM5 írta:http://www.auto-und-modell.de/pages/unter-der-lupe/1080/Die-Goettin-Citroen-DS-23-Pallas-von-Norev-118/
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én is, bár csak az LM verziót tekintve, az utcaival csak futó kalandom volt.Missa írta:Igen, itt van tőlem is egy pozitív megerősítés!Labdacs írta:igen,a CMC elég drága, főleg mostanában. de gyakorlatilag kompromisszummentes élményt ad.schumimodells írta:Szerintem is, de mindenképp pirosat szerettem volna belőle. Már többször is mondtam, hogy nagyon tetszik nekem az SWB, de a CMC nagyon drága volt nekem jó, hogy kihozta a Mattel, most meg jóárasitva kapható.Labdacs írta:abból tényleg a piros a szebb.schumimodells írta:Persze.Labdacs írta:piros?schumimodells írta:Azt hiszem, beszélek ma a sráccal, tegye félre nekem szeptemberre. Jön majd tőle egy Elite SWB is.Labdacs írta:nem egy mai AUTOart, de nagyon korrekt kis modell, vedd meg, szeretni fogod.schumimodells írta:Ennek a beszerzésén gondolkodom, csak 180 láj.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
hihi, nocsak, ki járt nálam kommentezni. 
- Csatolmányok
-
- bentley.jpg (67.61 KiB) Megtekintve 4957 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Igen, itt van tőlem is egy pozitív megerősítés!Labdacs írta:igen,a CMC elég drága, főleg mostanában. de gyakorlatilag kompromisszummentes élményt ad.schumimodells írta:Szerintem is, de mindenképp pirosat szerettem volna belőle. Már többször is mondtam, hogy nagyon tetszik nekem az SWB, de a CMC nagyon drága volt nekem jó, hogy kihozta a Mattel, most meg jóárasitva kapható.Labdacs írta:abból tényleg a piros a szebb.schumimodells írta:Persze.Labdacs írta:piros?schumimodells írta:Azt hiszem, beszélek ma a sráccal, tegye félre nekem szeptemberre. Jön majd tőle egy Elite SWB is.Labdacs írta:nem egy mai AUTOart, de nagyon korrekt kis modell, vedd meg, szeretni fogod.schumimodells írta:Ennek a beszerzésén gondolkodom, csak 180 láj.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen,a CMC elég drága, főleg mostanában. de gyakorlatilag kompromisszummentes élményt ad.schumimodells írta:Szerintem is, de mindenképp pirosat szerettem volna belőle. Már többször is mondtam, hogy nagyon tetszik nekem az SWB, de a CMC nagyon drága volt nekem jó, hogy kihozta a Mattel, most meg jóárasitva kapható.Labdacs írta:abból tényleg a piros a szebb.schumimodells írta:Persze.Labdacs írta:piros?schumimodells írta:Azt hiszem, beszélek ma a sráccal, tegye félre nekem szeptemberre. Jön majd tőle egy Elite SWB is.Labdacs írta:nem egy mai AUTOart, de nagyon korrekt kis modell, vedd meg, szeretni fogod.schumimodells írta:Ennek a beszerzésén gondolkodom, csak 180 láj.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintem is, de mindenképp pirosat szerettem volna belőle. Már többször is mondtam, hogy nagyon tetszik nekem az SWB, de a CMC nagyon drága volt nekem jó, hogy kihozta a Mattel, most meg jóárasitva kapható.Labdacs írta:abból tényleg a piros a szebb.schumimodells írta:Persze.Labdacs írta:piros?schumimodells írta:Azt hiszem, beszélek ma a sráccal, tegye félre nekem szeptemberre. Jön majd tőle egy Elite SWB is.Labdacs írta:nem egy mai AUTOart, de nagyon korrekt kis modell, vedd meg, szeretni fogod.schumimodells írta:Ennek a beszerzésén gondolkodom, csak 180 láj.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
abból tényleg a piros a szebb.schumimodells írta:Persze.Labdacs írta:piros?schumimodells írta:Azt hiszem, beszélek ma a sráccal, tegye félre nekem szeptemberre. Jön majd tőle egy Elite SWB is.Labdacs írta:nem egy mai AUTOart, de nagyon korrekt kis modell, vedd meg, szeretni fogod.schumimodells írta:Ennek a beszerzésén gondolkodom, csak 180 láj.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Persze.Labdacs írta:piros?schumimodells írta:Azt hiszem, beszélek ma a sráccal, tegye félre nekem szeptemberre. Jön majd tőle egy Elite SWB is.Labdacs írta:nem egy mai AUTOart, de nagyon korrekt kis modell, vedd meg, szeretni fogod.schumimodells írta:Ennek a beszerzésén gondolkodom, csak 180 láj.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
piros?schumimodells írta:Azt hiszem, beszélek ma a sráccal, tegye félre nekem szeptemberre. Jön majd tőle egy Elite SWB is.Labdacs írta:nem egy mai AUTOart, de nagyon korrekt kis modell, vedd meg, szeretni fogod.schumimodells írta:Ennek a beszerzésén gondolkodom, csak 180 láj.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Azt hiszem, beszélek ma a sráccal, tegye félre nekem szeptemberre. Jön majd tőle egy Elite SWB is.Labdacs írta:nem egy mai AUTOart, de nagyon korrekt kis modell, vedd meg, szeretni fogod.schumimodells írta:Ennek a beszerzésén gondolkodom, csak 180 láj.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem egy mai AUTOart, de nagyon korrekt kis modell, vedd meg, szeretni fogod.schumimodells írta:Ennek a beszerzésén gondolkodom, csak 180 láj.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Látszik rajta, hogy nem gagyi.FrozenSilverM5 írta:Ne gondolkozz sokáig, nekem volt AA MGB-m és imádtam! Nagyon szerethető, klassz kis modell!schumimodells írta:Ennek a beszerzésén gondolkodom, csak 180 láj.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ne gondolkozz sokáig, nekem volt AA MGB-m és imádtam! Nagyon szerethető, klassz kis modell!schumimodells írta:Ennek a beszerzésén gondolkodom, csak 180 láj.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ennek a beszerzésén gondolkodom, csak 180 láj.
- Csatolmányok
-
- MGBGTMKIINo102Nrburgring-1.jpg (229.39 KiB) Megtekintve 4980 alkalommal
-
- MGBGTMKIINo102Nrburgring2.jpg (235.17 KiB) Megtekintve 4980 alkalommal