Szerintem a Taxi sorozat biztos, hogy elindul ... A többit nem tudom ...schumimodells írta:Lesznek más sorozatok is? A Taxi sorozat el fog indulni vajon ? Egy Ferrari sorozatot el tudnék viselni.Specti írta:Nem a Samarát nem vettem meg … Lesz 1300 Break is meg 1310-es is … A brassói srác valamikor azt mondta, hogy a kombi az ugyanolyan lesz mint a lengyel vagy magyar sorozatban csak nem zöld. Az 1310-nek egy feljavított változata fog megjelenni (nem tudom milyen színű). Még az is mondta, hogy az Ixo/Ist Daewoo modellekben is gondolkodik, de lehet, hogy nem ebben a sorozatban fognak megjelenni.schumimodells írta: A Samarát megvetted? Én nagyon vártam, a szin is tetszett.
Tudsz valamilyen pletykát a jövőbeli modellekről? Jön már végre az 1300 Break, és az 1310-es?
Gaz M22 Volga [DeAgostini]
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Re: Gaz M22 Volga [DeAgostini]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Lesznek más sorozatok is? A Taxi sorozat el fog indulni vajon ? Egy Ferrari sorozatot el tudnék viselni.Specti írta:Nem a Samarát nem vettem meg … Lesz 1300 Break is meg 1310-es is … A brassói srác valamikor azt mondta, hogy a kombi az ugyanolyan lesz mint a lengyel vagy magyar sorozatban csak nem zöld. Az 1310-nek egy feljavított változata fog megjelenni (nem tudom milyen színű). Még az is mondta, hogy az Ixo/Ist Daewoo modellekben is gondolkodik, de lehet, hogy nem ebben a sorozatban fognak megjelenni.schumimodells írta: A Samarát megvetted? Én nagyon vártam, a szin is tetszett.
Tudsz valamilyen pletykát a jövőbeli modellekről? Jön már végre az 1300 Break, és az 1310-es?
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Nem a Samarát nem vettem meg … Lesz 1300 Break is meg 1310-es is … A brassói srác valamikor azt mondta, hogy a kombi az ugyanolyan lesz mint a lengyel vagy magyar sorozatban csak nem zöld. Az 1310-nek egy feljavított változata fog megjelenni (nem tudom milyen színű). Még az is mondta, hogy az Ixo/Ist Daewoo modellekben is gondolkodik, de lehet, hogy nem ebben a sorozatban fognak megjelenni.schumimodells írta: A Samarát megvetted? Én nagyon vártam, a szin is tetszett.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A Samarát megvetted? Én nagyon vártam, a szin is tetszett.Specti írta:Olyan szürkés-fekete, ... Nekem nagyon bejött, talán a Zis után ez tetszik a legjobban ...schumimodells írta:
Akkor ez most nem fekete? Amikor megnézegettem, annak tűnt.
Kihagytam ezt a számot, és a Tatra-t sem veszem meg.![]()
Én a Tatrat is nagyon várom, … érdekes autó volt.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Olyan szürkés-fekete, ... Nekem nagyon bejött, talán a Zis után ez tetszik a legjobban ...schumimodells írta:
Kihagytam ezt a számot, és a Tatra-t sem veszem meg.
Én a Tatrat is nagyon várom, … érdekes autó volt.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Kihagytam ezt a számot, és a Tatra-t sem veszem meg.