Labdacs írta:http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=993072
Police917
Varga Zoltán
5 hete ütött le egy SunStar Lincoln modellt, azóta nyúlt-nyúlt a dolog, mint a rétestészta.
mindig volt kifogás (vigyem el én, a haverjához), nyaral, nem ér rá, stb...
A hét elején adtam neki egy pénteki határidőt, akkor meg én voltam a bunkó, hogy hogy képzelem, hogy a 400 forintos benzinárak mellett ő beül a kocsiba ezért. Nna, ezután szaladt is fel a lapjára a negatívusz.
Hmmm, most (is) lehet, hogy hosszú leszek.
Nevelt fiam egy magyarországi cégnél dolgozik, ők látják el az E-bay ügyfélszolgálatát. A srác konkrétan a német E-bay részlegen dolgozik. Esküszöm, ezek után kíváncsi vagyok, kint milyen a hozzáálás az ilyen esetekkel kapcsolatban.
Az egészben azt látom, hogy a becsületnek nem sok jelentősége van már. Nem ismerik a fair play fogalmát. Nagyapámék mesélték, hogy a múlt század '20-as, '30-as, '40-es éveiben egy üzletkötéshez elegendő volt a kézfogás is. Nem kellett lepapírozni mindent. Manapság már az sem garancia, ha lepapírozod az ügyletet. Hasonlónak érzem ezeket az eseteket is. Vagy lásd az Index - Bolhapiac-on néha feltünő eseteket. Ugye, mint említettem azt a "Dudu" nevű srácot is osztották a minap... Gondolom joggal. Sajnos ez van. Ilyen a társadalom. Nem akarok mélyen belemenni, de ebben szerintem hibás a jogalkotás is és a jog alkalmazás is. Vaterán és máshol is vannak írott " játékszabályok", amiket, mint a minden napi életben "trendi" megszegni, kijátszani. Egy párszor kellene megfingatni a hasonlókat, talán híre menne és kevesebb ilyen lenne. Nekem volt olyan, hogy licitáltam, nyertem, átutaltam és 3 hétig vártam az árura, történetesen egy modellre... Vatera ügyfélszolgálattal is felvettem a kapcsolatot. Ők azt mondták, hogy jelentsem fel a Rendőrségen, de ők sok adatot nem szolgáltathatnak ki... Szóval elég tetű hozzáállás ez is a részükről. De tényleg a zsarukkal, feljelentéssel kellett fenyegetni az ürgét, mire postázta az árut. Javára mondom, hogy nem genyozótt, tisztességes árut, rendesen becsomagolva küldött és nem hápogott a semleges jelzésért. De kifejezetten idegesítő volt az a 3 hét, a napi levél váltás, aztán telefonálgatás és hallgatni a szánalmas kifogásait... Van bennem félsz az internetes vásárlásokkal kapcsolatban. Lám-lám akár vevő, akár eladó részről nézzük a dolgot. Kár, megkönnyíthetné az ember életét ez a lehetőség. De nem könnyíti, sőt.
Hát bizzunk benne, hogy az ilyen esetek előbb-utóbb nagyobb nyilvánosságot kapnak és csökken a számuk.