világosabb lett.FrozenSilverM5 írta:Azt hiszik, hogy a Gyöngyösi-Forgách távon nem tudtam megismerni a tömegközlekedési eszközöket.Labdacs írta:sokkal okosabb nem lettem.Camaro96 írta:hosszú történet.Labdacs írta:ez most nekem kínai.Camaro96 írta:meg a busz...XDFrozenSilverM5 írta:Az UAZ nekem olyan, mint a villamos meg a bicikli. Nincs ilyen fájl.Labdacs írta:nekem az UAZ után ezek a nyugati (pardon, keleti) csodák nem számítottak annyira nagyon nagy számnak. a Pajero állandóan elakadt ott, ahol az UAZ még vidáman elment. ráadásul vigyázni kellett rá, mert új volt, meg drága.De elhiszem.
Autoart Mitsubishi Pajero SWB 3500 V6 GDI Exeed
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Autoart Mitsubishi Pajero SWB 3500 V6 GDI Exeed
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Azt hiszik, hogy a Gyöngyösi-Forgách távon nem tudtam megismerni a tömegközlekedési eszközöket.Labdacs írta:sokkal okosabb nem lettem.Camaro96 írta:hosszú történet.Labdacs írta:ez most nekem kínai.Camaro96 írta:meg a busz...XDFrozenSilverM5 írta:Az UAZ nekem olyan, mint a villamos meg a bicikli. Nincs ilyen fájl.Labdacs írta:nekem az UAZ után ezek a nyugati (pardon, keleti) csodák nem számítottak annyira nagyon nagy számnak. a Pajero állandóan elakadt ott, ahol az UAZ még vidáman elment. ráadásul vigyázni kellett rá, mert új volt, meg drága.De elhiszem.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
sokkal okosabb nem lettem.Camaro96 írta:hosszú történet.Labdacs írta:ez most nekem kínai.Camaro96 írta:meg a busz...XDFrozenSilverM5 írta:Az UAZ nekem olyan, mint a villamos meg a bicikli. Nincs ilyen fájl.Labdacs írta:nekem az UAZ után ezek a nyugati (pardon, keleti) csodák nem számítottak annyira nagyon nagy számnak. a Pajero állandóan elakadt ott, ahol az UAZ még vidáman elment. ráadásul vigyázni kellett rá, mert új volt, meg drága.De elhiszem.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
hosszú történet.Labdacs írta:ez most nekem kínai.Camaro96 írta:meg a busz...XDFrozenSilverM5 írta:Az UAZ nekem olyan, mint a villamos meg a bicikli. Nincs ilyen fájl.Labdacs írta:nekem az UAZ után ezek a nyugati (pardon, keleti) csodák nem számítottak annyira nagyon nagy számnak. a Pajero állandóan elakadt ott, ahol az UAZ még vidáman elment. ráadásul vigyázni kellett rá, mert új volt, meg drága.De elhiszem.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Meg a metróCamaro96 írta:meg a busz...XDFrozenSilverM5 írta:Az UAZ nekem olyan, mint a villamos meg a bicikli. Nincs ilyen fájl.Labdacs írta:nekem az UAZ után ezek a nyugati (pardon, keleti) csodák nem számítottak annyira nagyon nagy számnak. a Pajero állandóan elakadt ott, ahol az UAZ még vidáman elment. ráadásul vigyázni kellett rá, mert új volt, meg drága.De elhiszem.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez most nekem kínai.Camaro96 írta:meg a busz...XDFrozenSilverM5 írta:Az UAZ nekem olyan, mint a villamos meg a bicikli. Nincs ilyen fájl.Labdacs írta:nekem az UAZ után ezek a nyugati (pardon, keleti) csodák nem számítottak annyira nagyon nagy számnak. a Pajero állandóan elakadt ott, ahol az UAZ még vidáman elment. ráadásul vigyázni kellett rá, mert új volt, meg drága.De elhiszem.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
meg a busz...XDFrozenSilverM5 írta:Az UAZ nekem olyan, mint a villamos meg a bicikli. Nincs ilyen fájl.Labdacs írta:nekem az UAZ után ezek a nyugati (pardon, keleti) csodák nem számítottak annyira nagyon nagy számnak. a Pajero állandóan elakadt ott, ahol az UAZ még vidáman elment. ráadásul vigyázni kellett rá, mert új volt, meg drága.De elhiszem.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez annyira szép régiség, hogy még a mai kínálatban is helye lenne.chilisos írta:Ez is egy szép régi AA. Még régen vagy 7-8 éve valahonna kaptam egy olyan kis AA füzetecskét, abban mennyit nézegettem ezt meg a Crown Victoriát. Ez is közre játszhatott abban, hogy most gyűjtök.
Evo-t nem akarsz mellé?
Egy sárga vagy ezüst Evo kéne, ha volna felfogható áron. De annyi minden van előtte...
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez is egy szép régi AA. Még régen vagy 7-8 éve valahonna kaptam egy olyan kis AA füzetecskét, abban mennyit nézegettem ezt meg a Crown Victoriát. Ez is közre játszhatott abban, hogy most gyűjtök.
Evo-t nem akarsz mellé?
Evo-t nem akarsz mellé?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egyszer próbáld ki, rohadt jó élmény. csak előtte gyúrni kell alkarra.FrozenSilverM5 írta:Az UAZ nekem olyan, mint a villamos meg a bicikli. Nincs ilyen fájl.Labdacs írta:nekem az UAZ után ezek a nyugati (pardon, keleti) csodák nem számítottak annyira nagyon nagy számnak. a Pajero állandóan elakadt ott, ahol az UAZ még vidáman elment. ráadásul vigyázni kellett rá, mert új volt, meg drága.De elhiszem.
ha nem lenne a szülői ház olyan messze, még fel is ajánlanám, hogy viszlek egy kört.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az UAZ nekem olyan, mint a villamos meg a bicikli. Nincs ilyen fájl.Labdacs írta:nekem az UAZ után ezek a nyugati (pardon, keleti) csodák nem számítottak annyira nagyon nagy számnak. a Pajero állandóan elakadt ott, ahol az UAZ még vidáman elment. ráadásul vigyázni kellett rá, mert új volt, meg drága.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem az UAZ után ezek a nyugati (pardon, keleti) csodák nem számítottak annyira nagyon nagy számnak. a Pajero állandóan elakadt ott, ahol az UAZ még vidáman elment. ráadásul vigyázni kellett rá, mert új volt, meg drága.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nekünk az utódjához és állati, hogy "bárminek" nekiindulsz, tuti átmegy rajta
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat: