nagy kár.chilisos írta:Scale18.com becsődölt 15 év után....
Nagy leárazások vannak, kár hogy tengeren túli...
pl.: Ferrari 412P 196$...
Modellekről általában
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Modellekről általában
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Scale18.com becsődölt 15 év után....
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én az idei győzelem után rögtön előrendeltem az AF Corse-féle GT2-t.Camaro96 írta:Madre de Dios, el se hiszem!Labdacs írta:[ Kép ]ez így egyre inkább instant get lesz, eleve ez a GT2-es jól sikerült, plusz ez az új doboz...szerintem fincsi lesz.
Aztán meg tényleg elindulhatna a Mattel a felfelé vezető úton, mint ahogy lentebb is írtátok, a legvégén meg fel is húzhatják az ablakokat.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a ledrótozással nekem az a bajom, amit lent írtam; sokszor az élethűség rovására megy, és/vagy a modell csonkolásával oldják meg.FrozenSilverM5 írta:... és bár tudom, hogy sokan megőrülnek érte, de el sem tudod képzelni, hogy a félig lehúzott ablak mennyire idegesít. A ledrótozással nekem nem lenne bajom, ha azt olyan diszkréten csinálnák, mint az AA. És a végén mindenki azt hiszi, hogy bele vagyok szerelmesedve az említett gyártóba, pedig csak az a helyzet, hogy ők gyártanak olyat, amiért szívesen spórolok.Labdacs írta:nekem is ez a fő problémám. hogy a doboztól a bosszantó hibák, meg a Mattel-féle tévedések még nem múlnak el. bár tény, hogy a doboz is problémás volt, biztató, hogy erre rájöttek. nem is csak a sérülésveszély, meg a macerás kibontás miatt, hanem a drótoknak fenntartott, a motorteret, a csomagtartót átfúró lyukak, a fedeleken levő hatalmas bütykök miatt. ha már ezek eltűnnek, az is örömteli. utána rá lehetne menni a pontosabb illesztésekre, a normálisabb szélű öntvényekre, a jó felniméretre...FrozenSilverM5 írta:Igen, sokkal jobb érzés lesz. Nem lenne rossz, ha mér az F12 is ilyenben érkezne, bár jobban örülnék egy igazán szép F12-esnek, de úgy néz ki, hogy máshogy halad a fejlesztés. A doboz már meg is van, már jöhetne a lényeg.Labdacs írta:fura érzés lesz majd, amikor jön a pakk tele Ferrarival, és nem kell aggódnom, hogy hánynak van beszakadva a fóliája.FrozenSilverM5 írta:Ott a híres, nagy modellkiállításon rendesen megcsodáltam ezt és szerintem klassz modell lett. Nekem tetszikLabdacs írta:[ Kép ]A dobozt meg már meg kellett volna lépni egy ideje, hátha átterjed a többi modellre is.
teljesen más érzés lesz. kíváncsi leszek rá tényleg, hogy ezt a megoldást végigvezetik-e a teljes palettán, és elhagyják-e a drótokat.
a lehúzott szélvédő akkor zavaró főleg, ha nem illeszkedik szépen. sajnos az esetek zömében ilyen.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Madre de Dios, el se hiszem!Labdacs írta:[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
... és bár tudom, hogy sokan megőrülnek érte, de el sem tudod képzelni, hogy a félig lehúzott ablak mennyire idegesít. A ledrótozással nekem nem lenne bajom, ha azt olyan diszkréten csinálnák, mint az AA. És a végén mindenki azt hiszi, hogy bele vagyok szerelmesedve az említett gyártóba, pedig csak az a helyzet, hogy ők gyártanak olyat, amiért szívesen spórolok.Labdacs írta:nekem is ez a fő problémám. hogy a doboztól a bosszantó hibák, meg a Mattel-féle tévedések még nem múlnak el. bár tény, hogy a doboz is problémás volt, biztató, hogy erre rájöttek. nem is csak a sérülésveszély, meg a macerás kibontás miatt, hanem a drótoknak fenntartott, a motorteret, a csomagtartót átfúró lyukak, a fedeleken levő hatalmas bütykök miatt. ha már ezek eltűnnek, az is örömteli. utána rá lehetne menni a pontosabb illesztésekre, a normálisabb szélű öntvényekre, a jó felniméretre...FrozenSilverM5 írta:Igen, sokkal jobb érzés lesz. Nem lenne rossz, ha mér az F12 is ilyenben érkezne, bár jobban örülnék egy igazán szép F12-esnek, de úgy néz ki, hogy máshogy halad a fejlesztés. A doboz már meg is van, már jöhetne a lényeg.Labdacs írta:fura érzés lesz majd, amikor jön a pakk tele Ferrarival, és nem kell aggódnom, hogy hánynak van beszakadva a fóliája.FrozenSilverM5 írta:Ott a híres, nagy modellkiállításon rendesen megcsodáltam ezt és szerintem klassz modell lett. Nekem tetszikLabdacs írta:[ Kép ]A dobozt meg már meg kellett volna lépni egy ideje, hátha átterjed a többi modellre is.
teljesen más érzés lesz. kíváncsi leszek rá tényleg, hogy ezt a megoldást végigvezetik-e a teljes palettán, és elhagyják-e a drótokat.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem is ez a fő problémám. hogy a doboztól a bosszantó hibák, meg a Mattel-féle tévedések még nem múlnak el. bár tény, hogy a doboz is problémás volt, biztató, hogy erre rájöttek. nem is csak a sérülésveszély, meg a macerás kibontás miatt, hanem a drótoknak fenntartott, a motorteret, a csomagtartót átfúró lyukak, a fedeleken levő hatalmas bütykök miatt. ha már ezek eltűnnek, az is örömteli. utána rá lehetne menni a pontosabb illesztésekre, a normálisabb szélű öntvényekre, a jó felniméretre...FrozenSilverM5 írta:Igen, sokkal jobb érzés lesz. Nem lenne rossz, ha mér az F12 is ilyenben érkezne, bár jobban örülnék egy igazán szép F12-esnek, de úgy néz ki, hogy máshogy halad a fejlesztés. A doboz már meg is van, már jöhetne a lényeg.Labdacs írta:fura érzés lesz majd, amikor jön a pakk tele Ferrarival, és nem kell aggódnom, hogy hánynak van beszakadva a fóliája.FrozenSilverM5 írta:Ott a híres, nagy modellkiállításon rendesen megcsodáltam ezt és szerintem klassz modell lett. Nekem tetszikLabdacs írta:[ Kép ]A dobozt meg már meg kellett volna lépni egy ideje, hátha átterjed a többi modellre is.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Igen, sokkal jobb érzés lesz. Nem lenne rossz, ha mér az F12 is ilyenben érkezne, bár jobban örülnék egy igazán szép F12-esnek, de úgy néz ki, hogy máshogy halad a fejlesztés. A doboz már meg is van, már jöhetne a lényeg.Labdacs írta:fura érzés lesz majd, amikor jön a pakk tele Ferrarival, és nem kell aggódnom, hogy hánynak van beszakadva a fóliája.FrozenSilverM5 írta:Ott a híres, nagy modellkiállításon rendesen megcsodáltam ezt és szerintem klassz modell lett. Nekem tetszikLabdacs írta:[ Kép ]A dobozt meg már meg kellett volna lépni egy ideje, hátha átterjed a többi modellre is.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
fura érzés lesz majd, amikor jön a pakk tele Ferrarival, és nem kell aggódnom, hogy hánynak van beszakadva a fóliája.FrozenSilverM5 írta:Ott a híres, nagy modellkiállításon rendesen megcsodáltam ezt és szerintem klassz modell lett. Nekem tetszikLabdacs írta:[ Kép ]A dobozt meg már meg kellett volna lépni egy ideje, hátha átterjed a többi modellre is.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ott a híres, nagy modellkiállításon rendesen megcsodáltam ezt és szerintem klassz modell lett. Nekem tetszikLabdacs írta:[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
azCamaro96 írta:egyre rosszabb...XDLabdacs írta:ajaj..FrozenSilverM5 írta:Ugyan...Labdacs írta:legalább valami limitált izé ez?FrozenSilverM5 írta:Sajnos de, komolyan gondolják. Vagy fura a humorukCamaro96 írta:hehe, ezt ők sem gondolhatták komolyan...FrozenSilverM5 írta:220-250 euró körülCamaro96 írta:FrozenSilverM5 írta:Az összkép egyébként tagadhatatlanul meggyőző elsőre. Az az előnye, hogy kicsit közelebbről lehet nézni, mint egy Maisto-t és a pénztárcád baromi könnyű lesz tőle.Labdacs írta:tényleg elég rosszul hangzik.FrozenSilverM5 írta:Az ülések tiszta sorjásak, a motortér rosszabb, mint a Norev B-osztályomban, a motorháztető illesztése egyiken sem stimmel, a csomagtartó megfelezése is érdekes megoldás, a rémes minőségű kamurácsok és az ár-érték arány sem az igazi. Ahogyan az alja sem, de mostanság erről a részről mindenki megfeledkezik. Mondjuk legalább már ablakokat hajlandóak voltak rá gyártani.Labdacs írta:mi a gond vele? így képeken csak a szokásos problémák látszanak.FrozenSilverM5 írta:Kíváncsiságból meglestem az alábbi Minichamps "gyöngyszemet" is, hátha a borsos ár most valóban minőséget takar. No, hát nem! Kicsit sem. Egy rettenet ez a modell, nincs olyan szög, ahonnan le lenne valami igénytelen részlete. Az első lámpák kidolgozása és a plüssözés viszont szép, de minden más egy vicc.
[ Kép ]
És mennyi pengőbe is fáj ez tulajdonképpen?![]()
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
egyre rosszabb...XDLabdacs írta:ajaj..FrozenSilverM5 írta:Ugyan...Labdacs írta:legalább valami limitált izé ez?FrozenSilverM5 írta:Sajnos de, komolyan gondolják. Vagy fura a humorukCamaro96 írta:hehe, ezt ők sem gondolhatták komolyan...FrozenSilverM5 írta:220-250 euró körülCamaro96 írta:FrozenSilverM5 írta:Az összkép egyébként tagadhatatlanul meggyőző elsőre. Az az előnye, hogy kicsit közelebbről lehet nézni, mint egy Maisto-t és a pénztárcád baromi könnyű lesz tőle.Labdacs írta:tényleg elég rosszul hangzik.FrozenSilverM5 írta:Az ülések tiszta sorjásak, a motortér rosszabb, mint a Norev B-osztályomban, a motorháztető illesztése egyiken sem stimmel, a csomagtartó megfelezése is érdekes megoldás, a rémes minőségű kamurácsok és az ár-érték arány sem az igazi. Ahogyan az alja sem, de mostanság erről a részről mindenki megfeledkezik. Mondjuk legalább már ablakokat hajlandóak voltak rá gyártani.Labdacs írta:mi a gond vele? így képeken csak a szokásos problémák látszanak.FrozenSilverM5 írta:Kíváncsiságból meglestem az alábbi Minichamps "gyöngyszemet" is, hátha a borsos ár most valóban minőséget takar. No, hát nem! Kicsit sem. Egy rettenet ez a modell, nincs olyan szög, ahonnan le lenne valami igénytelen részlete. Az első lámpák kidolgozása és a plüssözés viszont szép, de minden más egy vicc.
[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
De mindenért kárpótol a doboza, mert azt hiszem ilyen hatásos Bentley-s díszdoboza van. Így már máris jobb, mi?Labdacs írta:ajaj..FrozenSilverM5 írta:Ugyan...Labdacs írta:legalább valami limitált izé ez?FrozenSilverM5 írta:Sajnos de, komolyan gondolják. Vagy fura a humorukCamaro96 írta:hehe, ezt ők sem gondolhatták komolyan...FrozenSilverM5 írta:220-250 euró körülCamaro96 írta:FrozenSilverM5 írta:Az összkép egyébként tagadhatatlanul meggyőző elsőre. Az az előnye, hogy kicsit közelebbről lehet nézni, mint egy Maisto-t és a pénztárcád baromi könnyű lesz tőle.Labdacs írta:tényleg elég rosszul hangzik.FrozenSilverM5 írta:Az ülések tiszta sorjásak, a motortér rosszabb, mint a Norev B-osztályomban, a motorháztető illesztése egyiken sem stimmel, a csomagtartó megfelezése is érdekes megoldás, a rémes minőségű kamurácsok és az ár-érték arány sem az igazi. Ahogyan az alja sem, de mostanság erről a részről mindenki megfeledkezik. Mondjuk legalább már ablakokat hajlandóak voltak rá gyártani.Labdacs írta:mi a gond vele? így képeken csak a szokásos problémák látszanak.FrozenSilverM5 írta:Kíváncsiságból meglestem az alábbi Minichamps "gyöngyszemet" is, hátha a borsos ár most valóban minőséget takar. No, hát nem! Kicsit sem. Egy rettenet ez a modell, nincs olyan szög, ahonnan le lenne valami igénytelen részlete. Az első lámpák kidolgozása és a plüssözés viszont szép, de minden más egy vicc.
[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ajaj..FrozenSilverM5 írta:Ugyan...Labdacs írta:legalább valami limitált izé ez?FrozenSilverM5 írta:Sajnos de, komolyan gondolják. Vagy fura a humorukCamaro96 írta:hehe, ezt ők sem gondolhatták komolyan...FrozenSilverM5 írta:220-250 euró körülCamaro96 írta:FrozenSilverM5 írta:Az összkép egyébként tagadhatatlanul meggyőző elsőre. Az az előnye, hogy kicsit közelebbről lehet nézni, mint egy Maisto-t és a pénztárcád baromi könnyű lesz tőle.Labdacs írta:tényleg elég rosszul hangzik.FrozenSilverM5 írta:Az ülések tiszta sorjásak, a motortér rosszabb, mint a Norev B-osztályomban, a motorháztető illesztése egyiken sem stimmel, a csomagtartó megfelezése is érdekes megoldás, a rémes minőségű kamurácsok és az ár-érték arány sem az igazi. Ahogyan az alja sem, de mostanság erről a részről mindenki megfeledkezik. Mondjuk legalább már ablakokat hajlandóak voltak rá gyártani.Labdacs írta:mi a gond vele? így képeken csak a szokásos problémák látszanak.FrozenSilverM5 írta:Kíváncsiságból meglestem az alábbi Minichamps "gyöngyszemet" is, hátha a borsos ár most valóban minőséget takar. No, hát nem! Kicsit sem. Egy rettenet ez a modell, nincs olyan szög, ahonnan le lenne valami igénytelen részlete. Az első lámpák kidolgozása és a plüssözés viszont szép, de minden más egy vicc.
[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ugyan...Labdacs írta:legalább valami limitált izé ez?FrozenSilverM5 írta:Sajnos de, komolyan gondolják. Vagy fura a humorukCamaro96 írta:hehe, ezt ők sem gondolhatták komolyan...FrozenSilverM5 írta:220-250 euró körülCamaro96 írta:FrozenSilverM5 írta:Az összkép egyébként tagadhatatlanul meggyőző elsőre. Az az előnye, hogy kicsit közelebbről lehet nézni, mint egy Maisto-t és a pénztárcád baromi könnyű lesz tőle.Labdacs írta:tényleg elég rosszul hangzik.FrozenSilverM5 írta:Az ülések tiszta sorjásak, a motortér rosszabb, mint a Norev B-osztályomban, a motorháztető illesztése egyiken sem stimmel, a csomagtartó megfelezése is érdekes megoldás, a rémes minőségű kamurácsok és az ár-érték arány sem az igazi. Ahogyan az alja sem, de mostanság erről a részről mindenki megfeledkezik. Mondjuk legalább már ablakokat hajlandóak voltak rá gyártani.Labdacs írta:mi a gond vele? így képeken csak a szokásos problémák látszanak.FrozenSilverM5 írta:Kíváncsiságból meglestem az alábbi Minichamps "gyöngyszemet" is, hátha a borsos ár most valóban minőséget takar. No, hát nem! Kicsit sem. Egy rettenet ez a modell, nincs olyan szög, ahonnan le lenne valami igénytelen részlete. Az első lámpák kidolgozása és a plüssözés viszont szép, de minden más egy vicc.
[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
legalább valami limitált izé ez?FrozenSilverM5 írta:Sajnos de, komolyan gondolják. Vagy fura a humorukCamaro96 írta:hehe, ezt ők sem gondolhatták komolyan...FrozenSilverM5 írta:220-250 euró körülCamaro96 írta:FrozenSilverM5 írta:Az összkép egyébként tagadhatatlanul meggyőző elsőre. Az az előnye, hogy kicsit közelebbről lehet nézni, mint egy Maisto-t és a pénztárcád baromi könnyű lesz tőle.Labdacs írta:tényleg elég rosszul hangzik.FrozenSilverM5 írta:Az ülések tiszta sorjásak, a motortér rosszabb, mint a Norev B-osztályomban, a motorháztető illesztése egyiken sem stimmel, a csomagtartó megfelezése is érdekes megoldás, a rémes minőségű kamurácsok és az ár-érték arány sem az igazi. Ahogyan az alja sem, de mostanság erről a részről mindenki megfeledkezik. Mondjuk legalább már ablakokat hajlandóak voltak rá gyártani.Labdacs írta:mi a gond vele? így képeken csak a szokásos problémák látszanak.FrozenSilverM5 írta:Kíváncsiságból meglestem az alábbi Minichamps "gyöngyszemet" is, hátha a borsos ár most valóban minőséget takar. No, hát nem! Kicsit sem. Egy rettenet ez a modell, nincs olyan szög, ahonnan le lenne valami igénytelen részlete. Az első lámpák kidolgozása és a plüssözés viszont szép, de minden más egy vicc.
[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Sajnos de, komolyan gondolják. Vagy fura a humorukCamaro96 írta:hehe, ezt ők sem gondolhatták komolyan...FrozenSilverM5 írta:220-250 euró körülCamaro96 írta:FrozenSilverM5 írta:Az összkép egyébként tagadhatatlanul meggyőző elsőre. Az az előnye, hogy kicsit közelebbről lehet nézni, mint egy Maisto-t és a pénztárcád baromi könnyű lesz tőle.Labdacs írta:tényleg elég rosszul hangzik.FrozenSilverM5 írta:Az ülések tiszta sorjásak, a motortér rosszabb, mint a Norev B-osztályomban, a motorháztető illesztése egyiken sem stimmel, a csomagtartó megfelezése is érdekes megoldás, a rémes minőségű kamurácsok és az ár-érték arány sem az igazi. Ahogyan az alja sem, de mostanság erről a részről mindenki megfeledkezik. Mondjuk legalább már ablakokat hajlandóak voltak rá gyártani.Labdacs írta:mi a gond vele? így képeken csak a szokásos problémák látszanak.FrozenSilverM5 írta:Kíváncsiságból meglestem az alábbi Minichamps "gyöngyszemet" is, hátha a borsos ár most valóban minőséget takar. No, hát nem! Kicsit sem. Egy rettenet ez a modell, nincs olyan szög, ahonnan le lenne valami igénytelen részlete. Az első lámpák kidolgozása és a plüssözés viszont szép, de minden más egy vicc.
[ Kép ]
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
hehe, ezt ők sem gondolhatták komolyan...FrozenSilverM5 írta:220-250 euró körülCamaro96 írta:FrozenSilverM5 írta:Az összkép egyébként tagadhatatlanul meggyőző elsőre. Az az előnye, hogy kicsit közelebbről lehet nézni, mint egy Maisto-t és a pénztárcád baromi könnyű lesz tőle.Labdacs írta:tényleg elég rosszul hangzik.FrozenSilverM5 írta:Az ülések tiszta sorjásak, a motortér rosszabb, mint a Norev B-osztályomban, a motorháztető illesztése egyiken sem stimmel, a csomagtartó megfelezése is érdekes megoldás, a rémes minőségű kamurácsok és az ár-érték arány sem az igazi. Ahogyan az alja sem, de mostanság erről a részről mindenki megfeledkezik. Mondjuk legalább már ablakokat hajlandóak voltak rá gyártani.Labdacs írta:mi a gond vele? így képeken csak a szokásos problémák látszanak.FrozenSilverM5 írta:Kíváncsiságból meglestem az alábbi Minichamps "gyöngyszemet" is, hátha a borsos ár most valóban minőséget takar. No, hát nem! Kicsit sem. Egy rettenet ez a modell, nincs olyan szög, ahonnan le lenne valami igénytelen részlete. Az első lámpák kidolgozása és a plüssözés viszont szép, de minden más egy vicc.
[ Kép ]
És mennyi pengőbe is fáj ez tulajdonképpen?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez így viszont tényleg fájdalmas. ennyi pénzért ekkora hatalmas zsanérokat alkalmazni a motortérnél már szégyenletes.. nem beszélve a fentebb felsorolt hibákról.FrozenSilverM5 írta:220-250 euró körülCamaro96 írta:FrozenSilverM5 írta:Az összkép egyébként tagadhatatlanul meggyőző elsőre. Az az előnye, hogy kicsit közelebbről lehet nézni, mint egy Maisto-t és a pénztárcád baromi könnyű lesz tőle.Labdacs írta:tényleg elég rosszul hangzik.FrozenSilverM5 írta:Az ülések tiszta sorjásak, a motortér rosszabb, mint a Norev B-osztályomban, a motorháztető illesztése egyiken sem stimmel, a csomagtartó megfelezése is érdekes megoldás, a rémes minőségű kamurácsok és az ár-érték arány sem az igazi. Ahogyan az alja sem, de mostanság erről a részről mindenki megfeledkezik. Mondjuk legalább már ablakokat hajlandóak voltak rá gyártani.Labdacs írta:mi a gond vele? így képeken csak a szokásos problémák látszanak.FrozenSilverM5 írta:Kíváncsiságból meglestem az alábbi Minichamps "gyöngyszemet" is, hátha a borsos ár most valóban minőséget takar. No, hát nem! Kicsit sem. Egy rettenet ez a modell, nincs olyan szög, ahonnan le lenne valami igénytelen részlete. Az első lámpák kidolgozása és a plüssözés viszont szép, de minden más egy vicc.
[ Kép ]
És mennyi pengőbe is fáj ez tulajdonképpen?