Szombatra marad az enyhülésFrozenSilverM5 írta:Van is, de az már öregecske. Nem is olyan régen belehuppantam egy újba és megjött a birtoklási vágy.Labdacs írta:olyanod volt már, nem?FrozenSilverM5 írta:Olyan, mint egy hosszú csillám-PhaetonLabdacs írta:mennyire nagy?FrozenSilverM5 írta:Naaagy VW-velLabdacs írta:lehet tudni, hogy mivel csillapítod?FrozenSilverM5 írta:Ha minden jól megy, ma csillapodni fogchilisos írta:Akkor nézetnélek meg orvossal, ha nem lenne.FrozenSilverM5 írta:Jut is eszembe, modellvehetnékem van XD![]()
AUTOart BMW 320si WTCC 2006 Jörg Müller #42
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: AUTOart BMW 320si WTCC 2006 Jörg Müller #42
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Van is, de az már öregecske. Nem is olyan régen belehuppantam egy újba és megjött a birtoklási vágy.Labdacs írta:olyanod volt már, nem?FrozenSilverM5 írta:Olyan, mint egy hosszú csillám-PhaetonLabdacs írta:mennyire nagy?FrozenSilverM5 írta:Naaagy VW-velLabdacs írta:lehet tudni, hogy mivel csillapítod?FrozenSilverM5 írta:Ha minden jól megy, ma csillapodni fogchilisos írta:Akkor nézetnélek meg orvossal, ha nem lenne.FrozenSilverM5 írta:Jut is eszembe, modellvehetnékem van XD![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
olyanod volt már, nem?FrozenSilverM5 írta:Olyan, mint egy hosszú csillám-PhaetonLabdacs írta:mennyire nagy?FrozenSilverM5 írta:Naaagy VW-velLabdacs írta:lehet tudni, hogy mivel csillapítod?FrozenSilverM5 írta:Ha minden jól megy, ma csillapodni fogchilisos írta:Akkor nézetnélek meg orvossal, ha nem lenne.FrozenSilverM5 írta:Jut is eszembe, modellvehetnékem van XD![]()
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Olyan, mint egy hosszú csillám-PhaetonLabdacs írta:mennyire nagy?FrozenSilverM5 írta:Naaagy VW-velLabdacs írta:lehet tudni, hogy mivel csillapítod?FrozenSilverM5 írta:Ha minden jól megy, ma csillapodni fogchilisos írta:Akkor nézetnélek meg orvossal, ha nem lenne.FrozenSilverM5 írta:Jut is eszembe, modellvehetnékem van XD![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
mennyire nagy?FrozenSilverM5 írta:Naaagy VW-velLabdacs írta:lehet tudni, hogy mivel csillapítod?FrozenSilverM5 írta:Ha minden jól megy, ma csillapodni fogchilisos írta:Akkor nézetnélek meg orvossal, ha nem lenne.FrozenSilverM5 írta:Jut is eszembe, modellvehetnékem van XD![]()
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Naaagy VW-velLabdacs írta:lehet tudni, hogy mivel csillapítod?FrozenSilverM5 írta:Ha minden jól megy, ma csillapodni fogchilisos írta:Akkor nézetnélek meg orvossal, ha nem lenne.FrozenSilverM5 írta:Jut is eszembe, modellvehetnékem van XD
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
lehet tudni, hogy mivel csillapítod?FrozenSilverM5 írta:Ha minden jól megy, ma csillapodni fogchilisos írta:Akkor nézetnélek meg orvossal, ha nem lenne.FrozenSilverM5 írta:Jut is eszembe, modellvehetnékem van XD
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ha minden jól megy, ma csillapodni fogchilisos írta:Akkor nézetnélek meg orvossal, ha nem lenne.FrozenSilverM5 írta:Jut is eszembe, modellvehetnékem van XD
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Akkor nézetnélek meg orvossal, ha nem lenne.FrozenSilverM5 írta:Jut is eszembe, modellvehetnékem van XD
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Jut is eszembe, modellvehetnékem van XD
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
késő van, későFrozenSilverM5 írta:Ilyen késő este azt hittem, ez benne a poénchilisos írta:Most veszem észre, hogy kicsit szóismételtem.FrozenSilverM5 írta:Valahonnan ismerős...chilisos írta:Egy kisebb fogóval nyomogattam, de eléggé erős az a kis cső, és erősebben nem akartam, mert féltem, ha erősebben megnyomom, akkor hirtelen túlugrik a holtponton és összeroppantom.FrozenSilverM5 írta:Gyanús volt, de gondoltam elfelejtetted, mint én a csomagtartókat.chilisos írta:Szerinted miért nincs a motortérről kép?FrozenSilverM5 írta:Ez klassz modell. Neked megáll a motorháztető segítség nélkül?chilisos írta:Köszi!FrozenSilverM5 írta:Szuper! A héten ez nálam is gép elé kerül majd.
Már vagy 2 hete megvannak a képek, de csak most volt kedvem válogatni.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ilyen késő este azt hittem, ez benne a poénchilisos írta:Most veszem észre, hogy kicsit szóismételtem.FrozenSilverM5 írta:Valahonnan ismerős...chilisos írta:Egy kisebb fogóval nyomogattam, de eléggé erős az a kis cső, és erősebben nem akartam, mert féltem, ha erősebben megnyomom, akkor hirtelen túlugrik a holtponton és összeroppantom.FrozenSilverM5 írta:Gyanús volt, de gondoltam elfelejtetted, mint én a csomagtartókat.chilisos írta:Szerinted miért nincs a motortérről kép?FrozenSilverM5 írta:Ez klassz modell. Neked megáll a motorháztető segítség nélkül?chilisos írta:Köszi!FrozenSilverM5 írta:Szuper! A héten ez nálam is gép elé kerül majd.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Most veszem észre, hogy kicsit szóismételtem.FrozenSilverM5 írta:Valahonnan ismerős...chilisos írta:Egy kisebb fogóval nyomogattam, de eléggé erős az a kis cső, és erősebben nem akartam, mert féltem, ha erősebben megnyomom, akkor hirtelen túlugrik a holtponton és összeroppantom.FrozenSilverM5 írta:Gyanús volt, de gondoltam elfelejtetted, mint én a csomagtartókat.chilisos írta:Szerinted miért nincs a motortérről kép?FrozenSilverM5 írta:Ez klassz modell. Neked megáll a motorháztető segítség nélkül?chilisos írta:Köszi!FrozenSilverM5 írta:Szuper! A héten ez nálam is gép elé kerül majd.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Valahonnan ismerős...chilisos írta:Egy kisebb fogóval nyomogattam, de eléggé erős az a kis cső, és erősebben nem akartam, mert féltem, ha erősebben megnyomom, akkor hirtelen túlugrik a holtponton és összeroppantom.FrozenSilverM5 írta:Gyanús volt, de gondoltam elfelejtetted, mint én a csomagtartókat.chilisos írta:Szerinted miért nincs a motortérről kép?FrozenSilverM5 írta:Ez klassz modell. Neked megáll a motorháztető segítség nélkül?chilisos írta:Köszi!FrozenSilverM5 írta:Szuper! A héten ez nálam is gép elé kerül majd.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Egy kisebb fogóval nyomogattam, de eléggé erős az a kis cső, és erősebben nem akartam, mert féltem, ha erősebben megnyomom, akkor hirtelen túlugrik a holtponton és összeroppantom.FrozenSilverM5 írta:Gyanús volt, de gondoltam elfelejtetted, mint én a csomagtartókat.chilisos írta:Szerinted miért nincs a motortérről kép?FrozenSilverM5 írta:Ez klassz modell. Neked megáll a motorháztető segítség nélkül?chilisos írta:Köszi!FrozenSilverM5 írta:Szuper! A héten ez nálam is gép elé kerül majd.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Gyanús volt, de gondoltam elfelejtetted, mint én a csomagtartókat.chilisos írta:Szerinted miért nincs a motortérről kép?FrozenSilverM5 írta:Ez klassz modell. Neked megáll a motorháztető segítség nélkül?chilisos írta:Köszi!FrozenSilverM5 írta:Szuper! A héten ez nálam is gép elé kerül majd.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Szerinted miért nincs a motortérről kép?FrozenSilverM5 írta:Ez klassz modell. Neked megáll a motorháztető segítség nélkül?chilisos írta:Köszi!FrozenSilverM5 írta:Szuper! A héten ez nálam is gép elé kerül majd.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez klassz modell. Neked megáll a motorháztető segítség nélkül?chilisos írta:Köszi!FrozenSilverM5 írta:Szuper! A héten ez nálam is gép elé kerül majd.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Köszi!FrozenSilverM5 írta:Szuper! A héten ez nálam is gép elé kerül majd.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat: