- 194.88.148.41.jpg (3.04 MiB) Megtekintve 3335 alkalommal
- 194.88.148.42.jpg (3.53 MiB) Megtekintve 3335 alkalommal
- 194.88.148.43.jpg (3.86 MiB) Megtekintve 3335 alkalommal
- 194.88.148.44.jpg (3.74 MiB) Megtekintve 3335 alkalommal

Lehet nagyítaniLabdacs írta:ha jól láttam. az a baj, hogy feléről azt sem látom, micsoda.FrozenSilverM5 írta:Nekem is csak egy.Labdacs írta:nekem egy.schumimodells írta:Nekem vagy 30.french-car-fan írta:15 kéne innenschumimodells írta:Egy román gyűjtemény.

ha jól láttam. az a baj, hogy feléről azt sem látom, micsoda.FrozenSilverM5 írta:Nekem is csak egy.Labdacs írta:nekem egy.schumimodells írta:Nekem vagy 30.french-car-fan írta:15 kéne innenschumimodells írta:Egy román gyűjtemény.

Nekem is csak egy.Labdacs írta:nekem egy.schumimodells írta:Nekem vagy 30.french-car-fan írta:15 kéne innenschumimodells írta:Egy román gyűjtemény.

nekem egy.schumimodells írta:Nekem vagy 30.french-car-fan írta:15 kéne innenschumimodells írta:Egy román gyűjtemény.

Nekem vagy 30.french-car-fan írta:15 kéne innenschumimodells írta:Egy román gyűjtemény.

15 kéne innenschumimodells írta:Egy román gyűjtemény.

nekem túl megrendezettnek tűnik a kép. furák a sérülések. egy ajtó nem esik csak úgy ki, azt csavarok fogják. előbb szakad ki kerék, előbb törik be szélvédő.chilisos írta:Elég sok nehezen beszerezhető, ritka és drága darab van itt: AA Ford GT, 2db bőrös Maybach 62, 2db Ford Excursion Limo, egy Veyron, Mc Bentley-k és még sorolhatnám...szóval több százezer forint van itt össze-vissza törve...Labdacs írta:van itt pár nem gyenge darab....french-car-fan írta:Óhhh ne! Egy C-Metissechilisos írta:have a vitrine they said; it will be fun they said...
[ Kép ]
El nem tudom képzelni, mi lehet most a tulajjal...én egy ilyen után lehet nem gyűjtenék többé...
Nem tudom, de én is kíváncsi vagyok.schumimodells írta:Mi történhetett itt?chilisos írta:have a vitrine they said; it will be fun they said...
[ Kép ]

Elég sok nehezen beszerezhető, ritka és drága darab van itt: AA Ford GT, 2db bőrös Maybach 62, 2db Ford Excursion Limo, egy Veyron, Mc Bentley-k és még sorolhatnám...szóval több százezer forint van itt össze-vissza törve...Labdacs írta:van itt pár nem gyenge darab....french-car-fan írta:Óhhh ne! Egy C-Metissechilisos írta:have a vitrine they said; it will be fun they said...
[ Kép ]
Nem tudom, de én is kíváncsi vagyok.schumimodells írta:Mi történhetett itt?chilisos írta:have a vitrine they said; it will be fun they said...
[ Kép ]

Mi történhetett itt?chilisos írta:have a vitrine they said; it will be fun they said...
[ Kép ]

van itt pár nem gyenge darab....french-car-fan írta:Óhhh ne! Egy C-Metissechilisos írta:have a vitrine they said; it will be fun they said...
[ Kép ]

Óhhh ne! Egy C-Metissechilisos írta:have a vitrine they said; it will be fun they said...
[ Kép ]

nagytakarítás?chilisos írta:have a vitrine they said; it will be fun they said...
[ Kép ]

Már megint a roti.chilisos írta:have a vitrine they said; it will be fun they said...
[ Kép ]

Mondtam én! Kell egy HRF fórum is!