Mi az, ami nincs 1/18-ban, de szeretnéd?
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Mi az, ami nincs 1/18-ban, de szeretnéd?
Abba nem is fér rendes csomag, de szavakat kiforgatni nem ér.Labdacs írta:akkor egy Corvette is kombi?FrozenSilverM5 írta:Hivatalosan is szépítik ezt a tényt, de az utastérből elérem a csomagjaimat, nekem az.Labdacs írta:kész szerencse, hogy ez nem kombi.*FrozenSilverM5 írta:Klassz, de 1:1-ben én kombit soha!*Labdacs írta:én 1:1-ben. 10 év múlva 10 évesen.
benzines nagymotoros automatát.
* Tudom, soha nem mondjuk, hogy soha.
*nálam a kombinak függőleges a hátfala, vagy legalábbis a lejtés tangense nagyobb egynél.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
akkor egy Corvette is kombi?FrozenSilverM5 írta:Hivatalosan is szépítik ezt a tényt, de az utastérből elérem a csomagjaimat, nekem az.Labdacs írta:kész szerencse, hogy ez nem kombi.*FrozenSilverM5 írta:Klassz, de 1:1-ben én kombit soha!*Labdacs írta:én 1:1-ben. 10 év múlva 10 évesen.
*nálam a kombinak függőleges a hátfala, vagy legalábbis a lejtés tangense nagyobb egynél.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Hivatalosan is szépítik ezt a tényt, de az utastérből elérem a csomagjaimat, nekem az.Labdacs írta:kész szerencse, hogy ez nem kombi.*FrozenSilverM5 írta:Klassz, de 1:1-ben én kombit soha!*Labdacs írta:én 1:1-ben. 10 év múlva 10 évesen.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
kész szerencse, hogy ez nem kombi.*FrozenSilverM5 írta:Klassz, de 1:1-ben én kombit soha!*Labdacs írta:én 1:1-ben. 10 év múlva 10 évesen.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Klassz, de 1:1-ben én kombit soha!*Labdacs írta:én 1:1-ben. 10 év múlva 10 évesen.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én 1:1-ben. 10 év múlva 10 évesen.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Még igazi is alig van, de én már szeretném 1:18-ban

- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Valószínű, a melegtől lehet...FrozenSilverM5 írta:Nekem is rendes Made in England van kettő, egy leharcolt (de ebbe nem férnek el a paradicsomok) és egy teljesen ép.Missa írta:Nekem pirosak voltak, de már nem tudom hol vannak...FrozenSilverM5 írta:Két Marzal-om van nekem Matcbox-ban és valóban milyen jó lenne 1:18-ban!Missa írta:Yesssss!truckster írta:... némi egzotikusság vegyesen. Monteverdi Hai, Alfa Romeo Carabo, Alfa Romeo Iguana, Bizzarini Manta, Cizeta Moroder, Panther Six, Alfa Romeo Navajo...
Az Alfa Navajo, a Cizeta nekem is nagyon kellene!![]()
Aztán a Matchboxos emlékeim alapján a Monteverdi Hai. Mecsóban ez nekem narancssárga volt.
Szintés a Matchboxos emlékek miatt a Lamborghini Marzal: És, hogy a Ferrarikhoz is hű legyek, egy Ferrari Rossa 2000:Nekem még az az igazi "Lesney Products" "Made In England" volt. Superfast és rugózott a kereke. Bár a Superfastoknak már mindegyiknek rugózott. Ilyen volt, csak szebb piros: Egy Marzal-t még igaziban is bevállalnék! Akár roncsként is. Igaz akkor kivenném belőle az üléseket, földet tennék bele és teleültetném paradicsom palántával! Senkinek nem lenne a környéken ilyen üvegháza!
Az üvegházas ötletet pedig:![]()
Beteg!
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nekem is rendes Made in England van kettő, egy leharcolt (de ebbe nem férnek el a paradicsomok) és egy teljesen ép.Missa írta:Nekem pirosak voltak, de már nem tudom hol vannak...FrozenSilverM5 írta:Két Marzal-om van nekem Matcbox-ban és valóban milyen jó lenne 1:18-ban!Missa írta:Yesssss!truckster írta:... némi egzotikusság vegyesen. Monteverdi Hai, Alfa Romeo Carabo, Alfa Romeo Iguana, Bizzarini Manta, Cizeta Moroder, Panther Six, Alfa Romeo Navajo...
Aztán a Matchboxos emlékeim alapján a Monteverdi Hai. Mecsóban ez nekem narancssárga volt.
Szintés a Matchboxos emlékek miatt a Lamborghini Marzal: És, hogy a Ferrarikhoz is hű legyek, egy Ferrari Rossa 2000:Nekem még az az igazi "Lesney Products" "Made In England" volt. Superfast és rugózott a kereke. Bár a Superfastoknak már mindegyiknek rugózott. Ilyen volt, csak szebb piros: Egy Marzal-t még igaziban is bevállalnék! Akár roncsként is. Igaz akkor kivenném belőle az üléseket, földet tennék bele és teleültetném paradicsom palántával! Senkinek nem lenne a környéken ilyen üvegháza!
Az üvegházas ötletet pedig:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem pirosak voltak, de már nem tudom hol vannak...FrozenSilverM5 írta:Két Marzal-om van nekem Matcbox-ban és valóban milyen jó lenne 1:18-ban!Missa írta:Yesssss!truckster írta:... némi egzotikusság vegyesen. Monteverdi Hai, Alfa Romeo Carabo, Alfa Romeo Iguana, Bizzarini Manta, Cizeta Moroder, Panther Six, Alfa Romeo Navajo...
Szintés a Matchboxos emlékek miatt a Lamborghini Marzal: És, hogy a Ferrarikhoz is hű legyek, egy Ferrari Rossa 2000:
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Két Marzal-om van nekem Matcbox-ban és valóban milyen jó lenne 1:18-ban!Missa írta:Yesssss!truckster írta:... némi egzotikusság vegyesen. Monteverdi Hai, Alfa Romeo Carabo, Alfa Romeo Iguana, Bizzarini Manta, Cizeta Moroder, Panther Six, Alfa Romeo Navajo...
Szintés a Matchboxos emlékek miatt a Lamborghini Marzal: És, hogy a Ferrarikhoz is hű legyek, egy Ferrari Rossa 2000:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Yesssss!truckster írta:... némi egzotikusság vegyesen. Monteverdi Hai, Alfa Romeo Carabo, Alfa Romeo Iguana, Bizzarini Manta, Cizeta Moroder, Panther Six, Alfa Romeo Navajo...
Az Alfa Navajo, a Cizeta nekem is nagyon kellene!
...na és ismeritek-e az elfeledett Óriástrabantot, a Sachsenring P240-est?
Egyébként pedig igazi szép Trabit is jó lenne látni 1/18-ban. A Sun Star-é szerintem kifejezetten béna.
Egyébként pedig igazi szép Trabit is jó lenne látni 1/18-ban. A Sun Star-é szerintem kifejezetten béna.
- Csatolmányok
-
- Sachsenring_P_240_-_front.jpg (352.23 KiB) Megtekintve 5701 alkalommal
-
- horch_24.jpg (135.39 KiB) Megtekintve 5701 alkalommal
-
- horch_24a.jpg (120.76 KiB) Megtekintve 5701 alkalommal
-
- horch_24b.jpg (120.82 KiB) Megtekintve 5701 alkalommal
-
- horch_24c.jpg (137.25 KiB) Megtekintve 5701 alkalommal
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Toyota Avensis LSE, de még csak képet sem találok róla.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A Morodert én is bevállalnám.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
jók ezek az ékautók. tényleg érdekes lenne párat látni egytizennyolcban.truckster írta:... némi egzotikusság vegyesen. Monteverdi Hai, Alfa Romeo Carabo, Alfa Romeo Iguana, Bizzarini Manta, Cizeta Moroder, Panther Six, Alfa Romeo Navajo...
érdekes, ahogy annak idején mekkora sztárok voltak, de mára valahogy kikoptak az emlékezetből.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
truckster írta:Peugeot Qasar (mennyire imádtam Matchboxként is!) - Proxima - Oxia mesterhármas. Kell. Az Oxia kicsit "butább" a másik kettőnél szerintem.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
... némi egzotikusság vegyesen. Monteverdi Hai, Alfa Romeo Carabo, Alfa Romeo Iguana, Bizzarini Manta, Cizeta Moroder, Panther Six, Alfa Romeo Navajo...
- Csatolmányok
-
- alfacarabo1.jpg (359.98 KiB) Megtekintve 5636 alkalommal
-
- alfaromeoiguana1.jpg (305.09 KiB) Megtekintve 5636 alkalommal
-
- alfaromeonavajo7.jpg (967.16 KiB) Megtekintve 5636 alkalommal
-
- bizzarrinimanta1.jpg (165.5 KiB) Megtekintve 5636 alkalommal
-
- cizetamoroderv16t1.jpg (203.76 KiB) Megtekintve 5636 alkalommal
-
- panthersix8.jpg (68.58 KiB) Megtekintve 5636 alkalommal
-
- monteverdi_hai-450-gts-1973-78_r3.jpg.jpg (286.24 KiB) Megtekintve 5636 alkalommal
Peugeot Qasar (mennyire imádtam Matchboxként is!) - Proxima - Oxia mesterhármas. Kell. Az Oxia kicsit "butább" a másik kettőnél szerintem.
- Csatolmányok
-
- 1984_Peugeot_Quasar_001.jpg (353.98 KiB) Megtekintve 5629 alkalommal
-
- 1984_Peugeot_Quasar_002.jpg (312.35 KiB) Megtekintve 5629 alkalommal
-
- 1984_Peugeot_Quasar_003.jpg (455.58 KiB) Megtekintve 5629 alkalommal
-
- 1986-Peugeot-Proxima-Supercar-01.jpg (164.2 KiB) Megtekintve 5629 alkalommal
-
- 1986-Peugeot-Proxima-Supercar-02.jpg (184.97 KiB) Megtekintve 5629 alkalommal
-