Ne már most komolyan ettől paráztok?Sok barátom 20-30000 forintokat füstöl el havonta.2-3 havonta veszek modellt10-20000 közti értékben,most akkor kinek is kellene félni a NAV-tól?Labdacs írta:nem hiszem, hogy ennyire kishalakra vadásznának. dolgozik ismerős a NAV-nál, el vannak ők ennél jobban foglalva.Stroker írta:Mondjuk összevetné a NAV a család anyagi helyzetét azzal, hogy miből van a még nem dolgozó gyereknek több millió forintos gyűjteménye. Az "ajándékba kaptam" ekkora gyűjtemény és drága modellek mellett kicsit naiv magyarázkodás lenne. Az sem kifogás, amit páran nyíltan csinálnak, hogy több modellt rendelnek, majd az egyiket igen nagy haszonnal adják tovább és ebből fedezik a költségeik egy részét. Illegális egy adott mennyiség felett, és ezt (is) bünteti a NAV.Labdacs írta:mit csinálna ezzel a NAV?Stroker írta:Nem. Mondjuk úgy, hogy nyilvános felkérés a NAV felé egy közös "keringőre".Labdacs írta:mire gondolsz? hogy holnap jönnek és betörnek?Stroker írta:Nem tudom mennyire jó ötlet az ilyen információkat nyilvánosan közzétenni...
Mielőtt félreértenétek: nem irigységből írom, engem nem érdekel ki, mennyit költ a hobbijára és miből, de a hatóság érdeklődését felkeltheti.
Melyik a legdrágább modelled a gyűjteményedben?
Re: Melyik a legdrágább modelled a gyűjteményedben?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem hiszem, hogy ennyire kishalakra vadásznának. dolgozik ismerős a NAV-nál, el vannak ők ennél jobban foglalva.Stroker írta:Mondjuk összevetné a NAV a család anyagi helyzetét azzal, hogy miből van a még nem dolgozó gyereknek több millió forintos gyűjteménye. Az "ajándékba kaptam" ekkora gyűjtemény és drága modellek mellett kicsit naiv magyarázkodás lenne. Az sem kifogás, amit páran nyíltan csinálnak, hogy több modellt rendelnek, majd az egyiket igen nagy haszonnal adják tovább és ebből fedezik a költségeik egy részét. Illegális egy adott mennyiség felett, és ezt (is) bünteti a NAV.Labdacs írta:mit csinálna ezzel a NAV?Stroker írta:Nem. Mondjuk úgy, hogy nyilvános felkérés a NAV felé egy közös "keringőre".Labdacs írta:mire gondolsz? hogy holnap jönnek és betörnek?Stroker írta:Nem tudom mennyire jó ötlet az ilyen információkat nyilvánosan közzétenni...
Mielőtt félreértenétek: nem irigységből írom, engem nem érdekel ki, mennyit költ a hobbijára és miből, de a hatóság érdeklődését felkeltheti.
Mondjuk összevetné a NAV a család anyagi helyzetét azzal, hogy miből van a még nem dolgozó gyereknek több millió forintos gyűjteménye. Az "ajándékba kaptam" ekkora gyűjtemény és drága modellek mellett kicsit naiv magyarázkodás lenne. Az sem kifogás, amit páran nyíltan csinálnak, hogy több modellt rendelnek, majd az egyiket igen nagy haszonnal adják tovább és ebből fedezik a költségeik egy részét. Illegális egy adott mennyiség felett, és ezt (is) bünteti a NAV.Labdacs írta:mit csinálna ezzel a NAV?Stroker írta:Nem. Mondjuk úgy, hogy nyilvános felkérés a NAV felé egy közös "keringőre".Labdacs írta:mire gondolsz? hogy holnap jönnek és betörnek?Stroker írta:Nem tudom mennyire jó ötlet az ilyen információkat nyilvánosan közzétenni...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
mit csinálna ezzel a NAV?Stroker írta:Nem. Mondjuk úgy, hogy nyilvános felkérés a NAV felé egy közös "keringőre".Labdacs írta:mire gondolsz? hogy holnap jönnek és betörnek?Stroker írta:Nem tudom mennyire jó ötlet az ilyen információkat nyilvánosan közzétenni...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Értelek. Bár elég sokszor ki van írva az ár, vagy akár belinkelve.Stroker írta:Nem. Mondjuk úgy, hogy nyilvános felkérés a NAV felé egy közös "keringőre".Labdacs írta:mire gondolsz? hogy holnap jönnek és betörnek?Stroker írta:Nem tudom mennyire jó ötlet az ilyen információkat nyilvánosan közzétenni...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
Nem. Mondjuk úgy, hogy nyilvános felkérés a NAV felé egy közös "keringőre".Labdacs írta:mire gondolsz? hogy holnap jönnek és betörnek?Stroker írta:Nem tudom mennyire jó ötlet az ilyen információkat nyilvánosan közzétenni...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
mire gondolsz? hogy holnap jönnek és betörnek?Stroker írta:Nem tudom mennyire jó ötlet az ilyen információkat nyilvánosan közzétenni...
Nem tudom mennyire jó ötlet az ilyen információkat nyilvánosan közzétenni... 
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Viszont, ha lesz Ghost-om még idén, akkor a CSL a második helyre szorul 
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Azt én is nagyon remélem, egyébként nem nézi.french-car-fan írta:Reméljük, hogy anyukád nem nézi a fórumotFrozenSilverM5 írta:Frissítettem én is a piszkos anyagiakkal.
Szegény legolcsóbbakkal mi lesz?
Nyiss egy legolcsóbbat
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Reméljük, hogy anyukád nem nézi a fórumotFrozenSilverM5 írta:Frissítettem én is a piszkos anyagiakkal.
Nyiss egy legolcsóbbat
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Frissítettem én is a piszkos anyagiakkal.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
1. OttO Mobile 1/18 Renault R5 Maxi Turbo Philips Jean Ragnotti 
2. Solido 1/18 Renault R12 Gordini Rallye Monte Carlo
3. Norev 1/18 Citroen C6 2.7 V6 HDI Exclusive
2. Solido 1/18 Renault R12 Gordini Rallye Monte Carlo
3. Norev 1/18 Citroen C6 2.7 V6 HDI Exclusive
- Csatolmányok
-
- SAM_5774.JPG (240.19 KiB) Megtekintve 4548 alkalommal
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
1. Autoart BMW M3 CSL (45.000 Ft)

2. CMC Mercedes-Benz SLR McLaren (42.000 Ft)

3. Autoart Signature Lexus LFA (kb. 34.165 Ft)

2. CMC Mercedes-Benz SLR McLaren (42.000 Ft)

3. Autoart Signature Lexus LFA (kb. 34.165 Ft)

- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat: