annyi típus van a Ferrari történelmében, amiből válogathattak volna, erre kiszemelik az, amit már mindenki csinált.FrozenSilverM5 írta:Ebben is van valami, csak a többi Autoart cápa mellett szerencsétlenül álldogál a 7-es.Labdacs írta:néha a témaválasztás fontosabb, mint maga a fizikai kidolgozás.
ezért vagyok pl kicsit mérges a CMC-re, hogy pont a 250 GT California SWB jutott eszükbe kihozásilag.
Én nem tudok ésszerűen nyilatkozni, mert abba a CMC California-ba bele lettem szerelmesedve.
FrozenSilverM5 gyűjteménye
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: FrozenSilverM5 gyűjteménye
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ebben is van valami, csak a többi Autoart cápa mellett szerencsétlenül álldogál a 7-es.Labdacs írta:néha a témaválasztás fontosabb, mint maga a fizikai kidolgozás.
ezért vagyok pl kicsit mérges a CMC-re, hogy pont a 250 GT California SWB jutott eszükbe kihozásilag.
Én nem tudok ésszerűen nyilatkozni, mert abba a CMC California-ba bele lettem szerelmesedve.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
néha a témaválasztás fontosabb, mint maga a fizikai kidolgozás.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ha nem Minichamps lenne, akkor milyen szép modell is lehetne belőle...
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez nálam olyan, ami simán jöhetne 1:1-ben is.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ronda, de iszonyatosan szerethető és szép kidolgozású modell az a T2a. Mikor ránézek, mindig elkap a nevetés.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem véletlen! Ha jól láttam a FB-on, egy év van köztünk.FrozenSilverM5 írta:Apának is pont az a változat az ideálja.Missa írta:Ismét csak hevesen bólogatni tudok! De ha lehet, nekem piros, fekete belsővel, nyitható tetővel, '65-'67 közötti évjárat. Ja és persze szigorúan V8-cal!
A mi nyugattól elzárt, autóskártyán, Autó-Motoron felnőtt korosztályunknak, az USA autók ezek voltak: Mustang, Camaro, Thundenbird, Caddy Eldorado, Pontiac TransAm
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Apának is pont az a változat az ideálja.Missa írta:Ismét csak hevesen bólogatni tudok! De ha lehet, nekem piros, fekete belsővel, nyitható tetővel, '65-'67 közötti évjárat. Ja és persze szigorúan V8-cal!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ismét csak hevesen bólogatni tudok! De ha lehet, nekem piros, fekete belsővel, nyitható tetővel, '65-'67 közötti évjárat. Ja és persze szigorúan V8-cal!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
azon kevés amcsi autó egyike, amit 1:1-ben is bármikor.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
http://hdf.vsg4.hu/viewtopic.php?f=54&t=688Missa írta:Szegény Frozen topikját, jól szét OFF-oltuk...Labdacs írta:én ebbe a csapdába szépen bele is sétáltam. először lett egy Thomson, aztán gondoltam, hogy kéne egy tricolor Pozzi is. közben megjött a sima fehér is, onnan kezdve meg már nem nagyon volt megállás. egészen mostanáig. de ha jól emlékszem, a 2012-es Kyosho katalógusban van utalás új verziókra.Missa írta:Az a baj nálam a Competizione-kkal, hogy kellene nekem is mindegyik... Mert mind különböző! És nem csak a dekoráció miatt! Van amelyik "pálinka főzős", van amelyik sima tankoló nyílásos, van kerek hátsó sárvédő domborítású és van szögletesebb is. Szóval maradok az én kis plain-red-emnél. De mondom, az utcai az nagyon Best Of lenne nálam is. És a 308-asok, 328-asok mindegyike...Labdacs írta:ráadásul a #71-re már nagyon rég vadásztam, és egyszer csak ott könyörgött előttem, hogy "vigyélhaza, vigyélhaza"Missa írta:Nem a Bartoletti????Labdacs írta:nekem nem is tudom, melyik a bestoff..Missa írta:Jó a félévid! Felsőbb osztályba léphetsz!FrozenSilverM5 írta:http://frozenm5blog.vsg4.hu/itt-a-felevim/![]()
Most rovancsoltam én is.
Nekem 6 db Elite és 1 db CMC. Valahogy-valamiért a CMC a félévi Best Of.
talán a 308 GTB QV lenne, ha nem lenne olyan a története.
így holtversenyben a piros 71-es Daytona és a #71-es Daytona Competizione
Amúgy a '71-es Daytona-ért, az utcaiért, engem is esz a penész.![]()
![]()
2012-es Kyosho katalógus? Hol, merre tölthető le?
de a következő pakkomban lesz papíralapú is.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szegény Frozen topikját, jól szét OFF-oltuk...Labdacs írta:én ebbe a csapdába szépen bele is sétáltam. először lett egy Thomson, aztán gondoltam, hogy kéne egy tricolor Pozzi is. közben megjött a sima fehér is, onnan kezdve meg már nem nagyon volt megállás. egészen mostanáig. de ha jól emlékszem, a 2012-es Kyosho katalógusban van utalás új verziókra.Missa írta:Az a baj nálam a Competizione-kkal, hogy kellene nekem is mindegyik... Mert mind különböző! És nem csak a dekoráció miatt! Van amelyik "pálinka főzős", van amelyik sima tankoló nyílásos, van kerek hátsó sárvédő domborítású és van szögletesebb is. Szóval maradok az én kis plain-red-emnél. De mondom, az utcai az nagyon Best Of lenne nálam is. És a 308-asok, 328-asok mindegyike...Labdacs írta:ráadásul a #71-re már nagyon rég vadásztam, és egyszer csak ott könyörgött előttem, hogy "vigyélhaza, vigyélhaza"Missa írta:Nem a Bartoletti????Labdacs írta:nekem nem is tudom, melyik a bestoff..Missa írta:Jó a félévid! Felsőbb osztályba léphetsz!FrozenSilverM5 írta:http://frozenm5blog.vsg4.hu/itt-a-felevim/![]()
Most rovancsoltam én is.
Nekem 6 db Elite és 1 db CMC. Valahogy-valamiért a CMC a félévi Best Of.
talán a 308 GTB QV lenne, ha nem lenne olyan a története.
így holtversenyben a piros 71-es Daytona és a #71-es Daytona Competizione
Amúgy a '71-es Daytona-ért, az utcaiért, engem is esz a penész.
2012-es Kyosho katalógus? Hol, merre tölthető le?