Renault

frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Re: Renault

Olvasatlan hozzászólás Szerző: frenchcarfan »

chilisos írta:
Ült volna benne, idióta f@sz. Rühellem az egész rohadt műsort... Egyáltalán nincs köze az autókhoz...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
chilisos
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: chilisos »

frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

FrozenSilverM5 írta:Most lőttem:
[ Kép ]
Gyönyörű :-D
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
FrozenSilverM5
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: FrozenSilverM5 »

Most lőttem:
Kép
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: schumimodells »

Előttem az utódom.
Csatolmányok
autowp.ru_alpine_a110_1.jpg
autowp.ru_alpine_a110_1.jpg (132.57 KiB) Megtekintve 7612 alkalommal
autowp.ru_alpine_a110_2.jpg
autowp.ru_alpine_a110_2.jpg (198.62 KiB) Megtekintve 7612 alkalommal
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Teljesítményt tudom, csak azt nem tudom, hogy honnan jön a blokk. A 3,5-ös Forumle Renault-ban Nissan-Renault (főleg Nissan) blokk van...
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

schumimodells írta:Jó lenne ha gyártásba kerűlne, de csak szimplán Alpine néven. Érdemes lenne feltámasztani az Alpine márkát.
Imádom és ez a hang :-D

Nagyon erre hajaz, szerintem egy remek Renault V6 dobog benne :-D

schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Jó lenne ha gyártásba kerűlne, de csak szimplán Alpine néven. Érdemes lenne feltámasztani az Alpine márkát.
Csatolmányok
autowp.ru_renault_alpine_a110-50_1.jpg
autowp.ru_renault_alpine_a110-50_1.jpg (143.22 KiB) Megtekintve 7512 alkalommal
autowp.ru_renault_alpine_a110-50_11.jpg
autowp.ru_renault_alpine_a110-50_11.jpg (158.58 KiB) Megtekintve 7512 alkalommal
autowp.ru_renault_alpine_a110-50_15.jpg
autowp.ru_renault_alpine_a110-50_15.jpg (186.96 KiB) Megtekintve 7512 alkalommal
autowp.ru_renault_alpine_a110-50_16.jpg
autowp.ru_renault_alpine_a110-50_16.jpg (165.31 KiB) Megtekintve 7512 alkalommal
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Zoe Saldana-val kéne reklámoztatni.
Csatolmányok
autowp.ru_renault_zoe_z.e._1.jpg
autowp.ru_renault_zoe_z.e._1.jpg (1.29 MiB) Megtekintve 7511 alkalommal
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

japancarfan írta:Itt az új mégane
Ebben a színben érdekes az a króm keret, élőbe kéne látnom :-D
japancarfan
Tag
Tag

Olvasatlan hozzászólás Szerző: japancarfan »

Itt az új mégane
Csatolmányok
51848_403880_784x523.jpg
51848_403880_784x523.jpg (62.46 KiB) Megtekintve 7528 alkalommal
RenaultMan
Felhasználó
Felhasználó

Olvasatlan hozzászólás Szerző: RenaultMan »

Stroker írta: Szívesen! Ha legközelebb fényképezek, előveszem a Ragnottit is és készítek róla néhány közelebbi képet. Amúgy is van ok a fotózásra: megjött az Espace F1 :thumbup:
Na, gratulálok hozzá! :smile:
Várom a képeket! :wink:
Stroker
Tag
Tag

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Stroker »

RenaultMan írta:
Stroker írta: Igen, jól tudod, 2 is van: Ph1 RS és Ragnotti, mindkettő OttO. Vegyesek mindkettővel kapcsolatban az érzéseim. Nem rossz egyik sem, de nem ezek az OttO legjobban sikerült modelljei. Eleve maga az autó háta picit furcsa, kissé aránytalan. Élőben nem annyira tűnik fel, viszont képen eléggé előjön. Ha megnézed a gyártó honlapján, látni fogod. A fényszórók hozzák a szokásos OttO minőséget (szerintem kimondottan profik ebben), bár ez is olyan, hogy képen csúnyácskának hatnak a lámpák (a Ph1-en túl "műanyagok", a Ragnottin túl sötétek), de ha kezedbe veszed a modellt, akkor nincs ellene semmi kifogásod. Sajnos egyik autón sem hibátlanok a kerekek. A Ph1 gyárilag 15"-os OZ-kat kapott, a modellen ez inkább 16"-osnak tűnik (a formája viszont nagyon szép). A Ragnotti felnije méretben már arányosabb, de az alakja nem az igazi, "kúpos". Olyan, mintha a kerékagy ki lenne tolva és a küllők kifelé dőlnének. Kár érte, mert a Turini szerintem az elmúlt évek egyik legszebb gyári felnije. 1:18-ban is jól mutatna, ha a formája megfelelő lenne, de... Ami igazán nagyon szép a Ragnottin: a fényezése. Tökéletesen eltalálták a gyári metálkéket, a metálszemcsék sem nagyok és csak úgy vonzza a szemet ez a szín. Megmondom őszintén, mikor megjöttek a modellek, ellenőrzés után kissé csalódottan tettem vissza őket a dobozba. De később elővéve egyre inkább megtetszettek. Ha Clio sorban gondolkozol, mindenképpen beszerzendők, de ha nem annyira fontosak, akkor a helyedben inkább más modellre költeném a pénzt.

Királyrétre nem tudom megyek-e.
Amiket írtál, a felni kivételével mind feltűnt nekem is a képek nézegetése közben, főleg a feneke, de leginkább a lökhárítón az a "rés" tűnik böszmének. A fényezéstől is tartottam egy picit, mennyire sikerül eltalálni a Ragnotti különleges kék színét, de ezek szerint akkor megnyugodhatok.
Az előbbiekből kiderült, de egy Ragnottit szeretnék különben, Clio sor kicsit túlzás, már ez az egy is bőségesen meghaladja a keretet, amit pár modell eladásával muszáj ellensúlyoznom.
Igazából számomra ez a csúcs, Clio II formájáért vagyok oda, úgy érzem ennél jobban egy modell sem érdemli meg ezt a pénzt. :smile:

Köszi szépen ismételten a profi véleményt! :thumbup:
Szívesen! Ha legközelebb fényképezek, előveszem a Ragnottit is és készítek róla néhány közelebbi képet. Amúgy is van ok a fotózásra: megjött az Espace F1 :thumbup:
Being automotivated is not a crime.
RenaultMan
Felhasználó
Felhasználó

Stroker írta: Igen, jól tudod, 2 is van: Ph1 RS és Ragnotti, mindkettő OttO. Vegyesek mindkettővel kapcsolatban az érzéseim. Nem rossz egyik sem, de nem ezek az OttO legjobban sikerült modelljei. Eleve maga az autó háta picit furcsa, kissé aránytalan. Élőben nem annyira tűnik fel, viszont képen eléggé előjön. Ha megnézed a gyártó honlapján, látni fogod. A fényszórók hozzák a szokásos OttO minőséget (szerintem kimondottan profik ebben), bár ez is olyan, hogy képen csúnyácskának hatnak a lámpák (a Ph1-en túl "műanyagok", a Ragnottin túl sötétek), de ha kezedbe veszed a modellt, akkor nincs ellene semmi kifogásod. Sajnos egyik autón sem hibátlanok a kerekek. A Ph1 gyárilag 15"-os OZ-kat kapott, a modellen ez inkább 16"-osnak tűnik (a formája viszont nagyon szép). A Ragnotti felnije méretben már arányosabb, de az alakja nem az igazi, "kúpos". Olyan, mintha a kerékagy ki lenne tolva és a küllők kifelé dőlnének. Kár érte, mert a Turini szerintem az elmúlt évek egyik legszebb gyári felnije. 1:18-ban is jól mutatna, ha a formája megfelelő lenne, de... Ami igazán nagyon szép a Ragnottin: a fényezése. Tökéletesen eltalálták a gyári metálkéket, a metálszemcsék sem nagyok és csak úgy vonzza a szemet ez a szín. Megmondom őszintén, mikor megjöttek a modellek, ellenőrzés után kissé csalódottan tettem vissza őket a dobozba. De később elővéve egyre inkább megtetszettek. Ha Clio sorban gondolkozol, mindenképpen beszerzendők, de ha nem annyira fontosak, akkor a helyedben inkább más modellre költeném a pénzt.

Amiket írtál, a felni kivételével mind feltűnt nekem is a képek nézegetése közben, főleg a feneke, de leginkább a lökhárítón az a "rés" tűnik böszmének. A fényezéstől is tartottam egy picit, mennyire sikerül eltalálni a Ragnotti különleges kék színét, de ezek szerint akkor megnyugodhatok.
Az előbbiekből kiderült, de egy Ragnottit szeretnék különben, Clio sor kicsit túlzás, már ez az egy is bőségesen meghaladja a keretet, amit pár modell eladásával muszáj ellensúlyoznom.
Igazából számomra ez a csúcs, Clio II formájáért vagyok oda, úgy érzem ennél jobban egy modell sem érdemli meg ezt a pénzt. :smile:

Köszi szépen ismételten a profi véleményt! :thumbup:
Stroker
Tag
Tag

RenaultMan írta:
Stroker írta: Itt lóg a naptár a szobámban a motortervem mellett a falon. A júniusi kép a legjobb :grin:
Hát nem mondom, hogy nem irigyellek. :smile:

Kép

Egyszer lesz egy ilyenem. Bár attól tartok ez már nem ebben az országban lesz.
Ellenben lehetséges, hogy az egy tizennyolcadszorosát realizálom. :smile:

Ha jól tudom, Neked van egy, mi a véleményed róla ?

Máskülönben pedig, idén Királyréten lehet Rád számítani ?
Igen, jól tudod, 2 is van: Ph1 RS és Ragnotti, mindkettő OttO. Vegyesek mindkettővel kapcsolatban az érzéseim. Nem rossz egyik sem, de nem ezek az OttO legjobban sikerült modelljei. Eleve maga az autó háta picit furcsa, kissé aránytalan. Élőben nem annyira tűnik fel, viszont képen eléggé előjön. Ha megnézed a gyártó honlapján, látni fogod. A fényszórók hozzák a szokásos OttO minőséget (szerintem kimondottan profik ebben), bár ez is olyan, hogy képen csúnyácskának hatnak a lámpák (a Ph1-en túl "műanyagok", a Ragnottin túl sötétek), de ha kezedbe veszed a modellt, akkor nincs ellene semmi kifogásod. Sajnos egyik autón sem hibátlanok a kerekek. A Ph1 gyárilag 15"-os OZ-kat kapott, a modellen ez inkább 16"-osnak tűnik (a formája viszont nagyon szép). A Ragnotti felnije méretben már arányosabb, de az alakja nem az igazi, "kúpos". Olyan, mintha a kerékagy ki lenne tolva és a küllők kifelé dőlnének. Kár érte, mert a Turini szerintem az elmúlt évek egyik legszebb gyári felnije. 1:18-ban is jól mutatna, ha a formája megfelelő lenne, de... Ami igazán nagyon szép a Ragnottin: a fényezése. Tökéletesen eltalálták a gyári metálkéket, a metálszemcsék sem nagyok és csak úgy vonzza a szemet ez a szín. Megmondom őszintén, mikor megjöttek a modellek, ellenőrzés után kissé csalódottan tettem vissza őket a dobozba. De később elővéve egyre inkább megtetszettek. Ha Clio sorban gondolkozol, mindenképpen beszerzendők, de ha nem annyira fontosak, akkor a helyedben inkább más modellre költeném a pénzt.

frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

RenaultMan írta:
Stroker írta: Itt lóg a naptár a szobámban a motortervem mellett a falon. A júniusi kép a legjobb :grin:

Kép

Csak nem találkozó lesz Királyréten? :-D
RenaultMan
Felhasználó
Felhasználó

Kép

Stroker
Tag
Tag

RenaultMan írta:Hogy felkavarjam az állóvizet, néhány "összefutanyálaszájamban" kép.

[ Kép ]

[ Kép ]

[ Kép ]

Forrás, Cliosport.net 2012-es CS naptár képei. - http://www.cliosport.net/forum/showthre ... endar-2012

Figyelem, csak mértékkel, mellékhatásként erős autózhatnék jelentkezhet ! :smile:
Itt lóg a naptár a szobámban a motortervem mellett a falon. A júniusi kép a legjobb :grin:
RenaultMan
Felhasználó
Felhasználó

Hogy felkavarjam az állóvizet, néhány "összefutanyálaszájamban" kép.

Kép

Kép

Kép

Forrás, Cliosport.net 2012-es CS naptár képei. - http://www.cliosport.net/forum/showthre ... endar-2012

Figyelem, csak mértékkel, mellékhatásként erős autózhatnék jelentkezhet ! :smile:
Válasz küldése