szokott járni Szentendre felé. a motorházteteje kb olyan hosszú, mint az én autóm.Missa írta:Hú, nincs fényképem, de esküszöm, hogy ma reggel, a pesti alsó rakparton egy Dodge Challenger jött velem szemben! Az a 2008-as, narancssárga és magyar rendszámos volt.
Imádom azt a gépet, nagyon eltudnám viselni, ha lenne egy nekem.
Autóvadászok fényképei
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Autóvadászok fényképei
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hú, nincs fényképem, de esküszöm, hogy ma reggel, a pesti alsó rakparton egy Dodge Challenger jött velem szemben! Az a 2008-as, narancssárga és magyar rendszámos volt.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
még szebb! autóskártya mindent vivő...french-car-fan írta:Később meg ez állt ott:FrozenSilverM5 írta:Szép kis E28-as, elfogadnék egy ilyetjapancarfan írta:Egy gyönyörű állapotú 5-ös
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szép.japancarfan írta:Egy gyönyörű állapotú 5-ös
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Később meg ez állt ott:FrozenSilverM5 írta:Szép kis E28-as, elfogadnék egy ilyetjapancarfan írta:Egy gyönyörű állapotú 5-ös
- Csatolmányok
-
- DSC_0004.JPG (1.68 MiB) Megtekintve 6383 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Szép kis E28-as, elfogadnék egy ilyetjapancarfan írta:Egy gyönyörű állapotú 5-ös
- japancarfan
- Tag

Egy gyönyörű állapotú 5-ös 
- Csatolmányok
-
- DSC00640.jpg (652.57 KiB) Megtekintve 6383 alkalommal
-
- DSC00639.jpg (541.25 KiB) Megtekintve 6383 alkalommal
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Rengeteg régiséget, Renault 4CV-től kezdve A-Team-es GMC-n keresztül óriás Cadillac-ekig mindent
Csak mivel rájöttem, hogy az út még egy darabig le lesz zárva ezért visszafordultam, nem volt időm semmilyen képet csinálni...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Setra S80:

(saját kép is van, de az asszony telefonja ma nem akarja a kékfogat működésre bírni)

(saját kép is van, de az asszony telefonja ma nem akarja a kékfogat működésre bírni)
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
tényleg.schumimodells írta:Kettő van egymás mellett, ha jól megnézed.FrozenSilverM5 írta:Aranyos kis facelift előtti E46Labdacs írta:Dani, E46.schumimodells írta:Mai vadászat eredménye.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
A másik ráadásul piros!schumimodells írta:Kettő van egymás mellett, ha jól megnézed.FrozenSilverM5 írta:Aranyos kis facelift előtti E46Labdacs írta:Dani, E46.schumimodells írta:Mai vadászat eredménye.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Kettő van egymás mellett, ha jól megnézed.FrozenSilverM5 írta:Aranyos kis facelift előtti E46Labdacs írta:Dani, E46.schumimodells írta:Mai vadászat eredménye.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Aranyos kis facelift előtti E46Labdacs írta:Dani, E46.schumimodells írta:Mai vadászat eredménye.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Dani, E46.schumimodells írta:Mai vadászat eredménye.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Mai vadászat eredménye.
- Csatolmányok
-
- 2012-05-18 15.37.11.jpg (268.63 KiB) Megtekintve 6370 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
változó.Missa írta:Én amikor szárnyashajón dolgoztam, " japánul" beszéltem minden utashoz. Vagyis japánul köszöntöttem minden utast, belépett a hajóra, mutatta a beszállókártyáját én meg a kártya kategóriájától függően mutattam az I. vagy a II. osztályt és ezt mondtam: "Szá'jon arra". Japán turistáknál nagy sikerem volt.
![]()
Egyébként mennyi egy városnéző jegy ára?
mi a Legenda nevű hajóval mentünk egy egyórás kört, az 3300 forint volt, ez az alap, amiben benne van két ital, meg kitesznek a Margitszigeten, és a következő hajóval mehetsz tovább a Vigadóig. lehetett volna hosszabb kör is, meg olyan is, ahol kaja is van, meg margitszigeti idegenvezetés, vagy éjszakai hajókázás. ezeknek az árait nem tudom. a vízibusz, ami belemegy a Dunába, az 7.500.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Labdacs írta:nálam volt gép, de aznap már annyian néztek turistának, hogy felhagytam a kattogtatásával.Missa írta:Tegnap láttam én is egy 458 Italia-t. Egy pirosat, német, passau-i (PA) rendszámmal. Nem volt nálam fényképezőgép. De elég sokat látom itt, ahol lakom, ezt a kocsit. Valami köze lehet a Warm-Up-hoz.Labdacs írta:volt egy jobbkormányos 458 Italia a Kempinski előtt az elektromos autóknak szóló feltöltőpózna mellett, de azt nem fotóztam le.Missa írta:Hoppá! ez tetszik, nagyon!Labdacs írta:456 M GT
basszus, elmentünk hajókázni. a vigadó előtti lépcsőnél állt egy kis pult mögött a csávó, aki a tájékoztatót adta, meg a jegyet árulta. nna, ő volt az egyetlen, aki magyarnak nézett minket. de ő is csak azért, mert előtte beszéltük meg, hogy akkor ez jó lehet nekünk. de a hajón a kis pincércsajok, a belépésnél a kislány, aki a jegyből beszállókártyát nyomtatott, meg mindenki angolul társalgott velünk. pedig egy olyan póló volt rajtam, amin egy 250-es Ikarusz busz virított. lehet, hogy pont ezért? ennyire elképzelhetetlen, hogy egy magyar felszálljon egy dunai városnéző hajóra?
Egyébként mennyi egy városnéző jegy ára?
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem egy 328 GTS volt ma.