Hmmm, akkor csak az IMF tárgyaló bizottságban bízom és hogy kis hazánk annyira menő lesz a tőzsdéken, hogy az euró árfolyama mély zuhanásba kezd!Labdacs írta:nagyjából ennyi most is!Missa írta:Utolsó infóm a California áráról a 345 € volt. Most mennyi? Bár a megvásárlását karácsony környékére prognosztizáltam, de fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mennyi az ára. Szóval, karácsonyra tervezem, hacsak a maja jóslat (2012.12.21) keresztbe nem tesz nekem.Labdacs írta:igen. a 250 TR most majdnem akkora falat.Missa írta:Az euró kúszását látom...Labdacs írta:jól tettük, hogy most ütöttük nyélbe a dolgot, az új rendelés már új CMC áron van. ráadásul az euró újra bekúszott 300 forint fölé.Missa írta:Akkor itt egy újabb "klubtag":A California nagyobb falat lesz.
CMC klub
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: CMC klub
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nagyjából ennyi most is!Missa írta:Utolsó infóm a California áráról a 345 € volt. Most mennyi? Bár a megvásárlását karácsony környékére prognosztizáltam, de fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mennyi az ára. Szóval, karácsonyra tervezem, hacsak a maja jóslat (2012.12.21) keresztbe nem tesz nekem.Labdacs írta:igen. a 250 TR most majdnem akkora falat.Missa írta:Az euró kúszását látom...Labdacs írta:jól tettük, hogy most ütöttük nyélbe a dolgot, az új rendelés már új CMC áron van. ráadásul az euró újra bekúszott 300 forint fölé.Missa írta:Akkor itt egy újabb "klubtag":A California nagyobb falat lesz.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
miért nem bírtak még minimum 4 nappal továbbszámolni?Missa írta:Utolsó infóm a California áráról a 345 € volt. Most mennyi? Bár a megvásárlását karácsony környékére prognosztizáltam, de fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mennyi az ára. Szóval, karácsonyra tervezem, hacsak a maja jóslat (2012.12.21) keresztbe nem tesz nekem.Labdacs írta:igen. a 250 TR most majdnem akkora falat.Missa írta:Az euró kúszását látom...Labdacs írta:jól tettük, hogy most ütöttük nyélbe a dolgot, az új rendelés már új CMC áron van. ráadásul az euró újra bekúszott 300 forint fölé.Missa írta:Akkor itt egy újabb "klubtag":A California nagyobb falat lesz.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Utolsó infóm a California áráról a 345 € volt. Most mennyi? Bár a megvásárlását karácsony környékére prognosztizáltam, de fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mennyi az ára. Szóval, karácsonyra tervezem, hacsak a maja jóslat (2012.12.21) keresztbe nem tesz nekem.Labdacs írta:igen. a 250 TR most majdnem akkora falat.Missa írta:Az euró kúszását látom...Labdacs írta:jól tettük, hogy most ütöttük nyélbe a dolgot, az új rendelés már új CMC áron van. ráadásul az euró újra bekúszott 300 forint fölé.Missa írta:Akkor itt egy újabb "klubtag":A California nagyobb falat lesz.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen. a 250 TR most majdnem akkora falat.Missa írta:Az euró kúszását látom...Labdacs írta:jól tettük, hogy most ütöttük nyélbe a dolgot, az új rendelés már új CMC áron van. ráadásul az euró újra bekúszott 300 forint fölé.Missa írta:Akkor itt egy újabb "klubtag":A California nagyobb falat lesz.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az euró kúszását látom...Labdacs írta:jól tettük, hogy most ütöttük nyélbe a dolgot, az új rendelés már új CMC áron van. ráadásul az euró újra bekúszott 300 forint fölé.Missa írta:Akkor itt egy újabb "klubtag":
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
jól tettük, hogy most ütöttük nyélbe a dolgot, az új rendelés már új CMC áron van. ráadásul az euró újra bekúszott 300 forint fölé.Missa írta:Akkor itt egy újabb "klubtag":
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
egyelőre nincs róluk kép.Missa írta:Nézegettem a CMC honlapot.
Valamin megakadt a szemem: Van valakinek képe ezekről a limitált modellekről? Amin az a bizonyos "Hard top" is látszik?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nézegettem a CMC honlapot.
Valamin megakadt a szemem: Van valakinek képe ezekről a limitált modellekről? Amin az a bizonyos "Hard top" is látszik?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Akkor itt egy újabb "klubtag":
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
üdv a klubban!Missa írta:Na, most már én is beléptem a klubba:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na, most már én is beléptem a klubba
:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ők is csak azért képesek rá mert:Labdacs írta:nna ez az, amit én biztos nem tudnék csinálni. egész nap egy csipesszel kis tűhegynyi alkatrészelet a helyére illeszteni.schumimodells írta:Dolgoznak a CMC-nél,rendesen.
1. úgy születtek, hogy hunyorog a szemük. Tehát jobban látják az apróbb alkatrészeket.
2. genetikai adottság a türelem náluk. Még apáik idejében Mao-Cetung elvtárs kiadta ukázban, hogy a teljes évi rizstermést, egyenként, csipesszel kell átválogatni. Bár Mao azóta halott, de az embernél is működik az evolució.
3. ezek vannak annyira türelmesek, hogy képesek az ilyen melóra. Nem is ez a veszélyes bennük. Inkább az, hogy ha kell egy vadászrepülőgépet is szétszednek atomjaira, megnézik, megjegyzik, lemásolják, utána össze is rakják. Na meg még vagy ezret... Itt lesz velük a gond...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nna ez az, amit én biztos nem tudnék csinálni. egész nap egy csipesszel kis tűhegynyi alkatrészelet a helyére illeszteni.schumimodells írta:Dolgoznak a CMC-nél,rendesen.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
nálam se cérna, se gomb, se kabát...Labdacs írta:nekem rávaló már van, más csak a kabát kéne a gombhoz.Camaro96 írta:
igen, sajnos nem lesz sokunknak ilyenje belátható időn belül, pláne nem a rá való három másik CMC Ferrarival együtt...![]()
amúgy a képeket érdemes végignézni a linken amit küldtem, az összeszerelés folyamata is látható néhány képen, meg a legapróbb részletek is...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem rávaló már van, más csak a kabát kéne a gombhoz.Camaro96 írta:
igen, sajnos nem lesz sokunknak ilyenje belátható időn belül, pláne nem a rá való három másik CMC Ferrarival együtt...![]()
amúgy a képeket érdemes végignézni a linken amit küldtem, az összeszerelés folyamata is látható néhány képen, meg a legapróbb részletek is...