Financiálisan értettem :DLabdacs írta:vagy inkább könnyű.FrozenSilverM5 írta:Látom, ez nehéz ügy leszLabdacs írta:áá, ez még nekem is tetszik. még a nem ilyen szép Kyosho is tetszett...FrozenSilverM5 írta:El fogok gyengülni: http://autoartmodels.com/web/product/en ... 444A86EBD7
Már második napja nézegetem erről a képeket, meg nézem, hogy van hely a két Sky mellett... Ilyenkor szokott baj lenni. Beszéljetek le róla!![]()
Modellekről általában
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Modellekről általában
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
vagy inkább könnyű.FrozenSilverM5 írta:Látom, ez nehéz ügy leszLabdacs írta:áá, ez még nekem is tetszik. még a nem ilyen szép Kyosho is tetszett...FrozenSilverM5 írta:El fogok gyengülni: http://autoartmodels.com/web/product/en ... 444A86EBD7
Már második napja nézegetem erről a képeket, meg nézem, hogy van hely a két Sky mellett... Ilyenkor szokott baj lenni. Beszéljetek le róla!![]()
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Látom, ez nehéz ügy leszLabdacs írta:áá, ez még nekem is tetszik. még a nem ilyen szép Kyosho is tetszett...FrozenSilverM5 írta:El fogok gyengülni: http://autoartmodels.com/web/product/en ... 444A86EBD7
Már második napja nézegetem erről a képeket, meg nézem, hogy van hely a két Sky mellett... Ilyenkor szokott baj lenni. Beszéljetek le róla!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
áá, ez még nekem is tetszik. még a nem ilyen szép Kyosho is tetszett...FrozenSilverM5 írta:El fogok gyengülni: http://autoartmodels.com/web/product/en ... 444A86EBD7
Már második napja nézegetem erről a képeket, meg nézem, hogy van hely a két Sky mellett... Ilyenkor szokott baj lenni. Beszéljetek le róla!
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
El fogok gyengülni: http://autoartmodels.com/web/product/en ... 444A86EBD7
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Subaru nincs már fent, meg az Evo kell előbb. Olyan AA BMW kéne, ami még nincs meg. Csak valahogy nem lenne hangulatom egy sérült vagy hibás modellhez. Egy verseny 02-es vagy E30-as jól jönne. Nem is beszélve egy E46 M3-ról.chilisos írta:Miért milyen BMW néztél ki, mi érkezne darabokban meg?FrozenSilverM5 írta:Volt itt ez a ballagás, ami remek alkalom, hogy legálisan kerüljön haza modell. Volt Vaterán NSX, de elvitték. Arra gondoltam, biztos lesz nekem valami BMW. No, ez nem jött be. Viszont egy csomó guszta autó van.
Autoart Mercedes-Benz 500 SEC, 300 SEL, Alfa Romeo Montreal, Giulia GTA, Porsche 944 Turbo. De egy darab BMW sincs. És ahhoz meg nem sok kedvem van, hogy izguljak azért, hogy ideér-e vagy legalább darabokban nálam lesz-e.
Subaru S204?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én is néztem ma reggel, volt fent egy fekete 599 GTO, azt el is vittem. Ferrariból is elég unalmas most a választék egyébként. halomban állnak az FF-ek, meg a máshol is akciós gépek, amint már mindenki megvett.FrozenSilverM5 írta:Volt itt ez a ballagás, ami remek alkalom, hogy legálisan kerüljön haza modell. Volt Vaterán NSX, de elvitték. Arra gondoltam, biztos lesz nekem valami BMW. No, ez nem jött be. Viszont egy csomó guszta autó van.
Autoart Mercedes-Benz 500 SEC, 300 SEL, Alfa Romeo Montreal, Giulia GTA, Porsche 944 Turbo. De egy darab BMW sincs. És ahhoz meg nem sok kedvem van, hogy izguljak azért, hogy ideér-e vagy legalább darabokban nálam lesz-e.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Miért milyen BMW néztél ki, mi érkezne darabokban meg?FrozenSilverM5 írta:Volt itt ez a ballagás, ami remek alkalom, hogy legálisan kerüljön haza modell. Volt Vaterán NSX, de elvitték. Arra gondoltam, biztos lesz nekem valami BMW. No, ez nem jött be. Viszont egy csomó guszta autó van.
Subaru S204?
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Volt itt ez a ballagás, ami remek alkalom, hogy legálisan kerüljön haza modell. Volt Vaterán NSX, de elvitték. Arra gondoltam, biztos lesz nekem valami BMW. No, ez nem jött be. Viszont egy csomó guszta autó van.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a Moss-féle kéket mindenképp megveszem:FrozenSilverM5 írta:Így már jól hangzik!Labdacs írta:pedig szép sor lenne:FrozenSilverM5 írta:Egy poszt jó lenne róla valóban, még úgy is, hogy tuti a végeredmény. Viszont tényleg nem érdemes csak emiatt. No, meg előre tudod, hogy hogyan fog kinézni modelles megoldásilag...Labdacs írta:igen, nem tökéletes, de úúgy odatenném a CMC mellé összehasonlítani.FrozenSilverM5 írta:Kicsit bizonytalanul festLabdacs írta:ezen gondolkodom, hogy megvegyem-e:
[ Kép ]
de egy blogposzt miatt azért nem ruháznék be rá.
Jouef-Elite-CMCA végén még modell lesz belőle...

a kérdés, hogy ez azt mondatja velem, hogy Elite Competizione akkor kipipálva, vagy, hogy az lesz-e, hogy akkor már ne legyen egyedül, vegyem meg a "teljes sorozatot".
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Így már jól hangzik!Labdacs írta:pedig szép sor lenne:FrozenSilverM5 írta:Egy poszt jó lenne róla valóban, még úgy is, hogy tuti a végeredmény. Viszont tényleg nem érdemes csak emiatt. No, meg előre tudod, hogy hogyan fog kinézni modelles megoldásilag...Labdacs írta:igen, nem tökéletes, de úúgy odatenném a CMC mellé összehasonlítani.FrozenSilverM5 írta:Kicsit bizonytalanul festLabdacs írta:ezen gondolkodom, hogy megvegyem-e:
[ Kép ]
Jouef-Elite-CMC
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
pedig szép sor lenne:FrozenSilverM5 írta:Egy poszt jó lenne róla valóban, még úgy is, hogy tuti a végeredmény. Viszont tényleg nem érdemes csak emiatt. No, meg előre tudod, hogy hogyan fog kinézni modelles megoldásilag...Labdacs írta:igen, nem tökéletes, de úúgy odatenném a CMC mellé összehasonlítani.FrozenSilverM5 írta:Kicsit bizonytalanul festLabdacs írta:ezen gondolkodom, hogy megvegyem-e:
[ Kép ]
Jouef-Elite-CMC
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
FrozenSilverM5 írta:Egy poszt jó lenne róla valóban, még úgy is, hogy tuti a végeredmény. Viszont tényleg nem érdemes csak emiatt. No, meg előre tudod, hogy hogyan fog kinézni modelles megoldásilag...Labdacs írta:igen, nem tökéletes, de úúgy odatenném a CMC mellé összehasonlítani.FrozenSilverM5 írta:Kicsit bizonytalanul festLabdacs írta:ezen gondolkodom, hogy megvegyem-e:
[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Egy poszt jó lenne róla valóban, még úgy is, hogy tuti a végeredmény. Viszont tényleg nem érdemes csak emiatt. No, meg előre tudod, hogy hogyan fog kinézni modelles megoldásilag...Labdacs írta:igen, nem tökéletes, de úúgy odatenném a CMC mellé összehasonlítani.FrozenSilverM5 írta:Kicsit bizonytalanul festLabdacs írta:ezen gondolkodom, hogy megvegyem-e:
[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen, nem tökéletes, de úúgy odatenném a CMC mellé összehasonlítani.FrozenSilverM5 írta:Kicsit bizonytalanul festLabdacs írta:ezen gondolkodom, hogy megvegyem-e:
[ Kép ]
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Kicsit bizonytalanul festLabdacs írta:ezen gondolkodom, hogy megvegyem-e:
[ Kép ]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
valaki megcsinálhatná tisztességesen ezt 1:18-ban:

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
arra egyébként én is.FrozenSilverM5 írta:A kis trafóházast már olvastam is, az UT F355-re kíváncsi vagyok.Labdacs írta:igen, olyasmi.FrozenSilverM5 írta:Ez olyan bemutatóhoz fényképezés hangulatkép?Labdacs írta:csak úgy...
a #56 bemutató már el is készült:
http://ferrari18.blog.hu/2012/04/15/hw_ ... rari_125_s
ez UT F355 meg majd a jövő hónapban jön.