Ki mit csinált, merre járt?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Ki mit csinált, merre járt?
A szombati kalandokról bővebben: http://french-car-fan.vsg4.hu/2012/05/0 ... viagommal/
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nagyon jó! Nálad lesz a börze taliMissa írta:Hmmm, én ma csokis kalácsot sütöttem: Nem saját recept, de a feleségem azt mondja nagyon jól tudom csinálni. Lehet benne valami, mert már nincs. Már mint a kalács nincs már! Pedig holnap reggelire ettem volna még.![]()
Aztán Anyák napoztam. Besöpörtem Anyámtól a szokásos: "-Jaj Fiam, miért hoztál csokit! Tudod, hogy diétázom! Miért vettél vágott virágot, tudod, hogy a cserepesnek jobban örülök!" megjegyzéseket.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Vajon ez a mi sütőnkben is működne? Próbáljuk ki!Missa írta:Hmmm, én ma csokis kalácsot sütöttem: Nem saját recept, de a feleségem azt mondja nagyon jól tudom csinálni. Lehet benne valami, mert már nincs. Már mint a kalács nincs már! Pedig holnap reggelire ettem volna még.![]()
Aztán Anyák napoztam. Besöpörtem Anyámtól a szokásos: "-Jaj Fiam, miért hoztál csokit! Tudod, hogy diétázom! Miért vettél vágott virágot, tudod, hogy a cserepesnek jobban örülök!" megjegyzéseket.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
jól néz ki a cucc nagyon.Missa írta:Hmmm, én ma csokis kalácsot sütöttem: Nem saját recept, de a feleségem azt mondja nagyon jól tudom csinálni. Lehet benne valami, mert már nincs. Már mint a kalács nincs már! Pedig holnap reggelire ettem volna még.![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hmmm, én ma csokis kalácsot sütöttem:
Nem saját recept, de a feleségem azt mondja nagyon jól tudom csinálni. Lehet benne valami, mert már nincs. Már mint a kalács nincs már! Pedig holnap reggelire ettem volna még.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az nem jó.Labdacs írta:jártam Pécsen. szombaton is, vasárnap is. örültem is neki, meg nem is. örültem, mert imádom azt a várost, sok emlék köt oda. nem is, mert kórháztéma miatt kellett arra járnom.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
jártam Pécsen. szombaton is, vasárnap is. örültem is neki, meg nem is. örültem, mert imádom azt a várost, sok emlék köt oda. nem is, mert kórháztéma miatt kellett arra járnom.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szép ótók, de azért az a mini Eiffel picit túlzás..french-car-fan írta:Mit csináltam(tunk) ma?
Korán keltem, talán az izgatottságtól, hogy ma megyek szalon látogatásra, vagyis 5:40-kor már kukorékoltam az eredeti 7:20-as kelés helyett.
8:30-kor vettem fel Danit a házuk előtt az akkor már velem utazó Patrikkal.
Első utunk az André Citroen utca 1-be vezetett a Citroen M5 centerhez. Miközben suhantunk a Hungária körúton, remekül telt az idő, viccelődtünk, nevetgéltünk, egyszóval remek volt minden.
Szerencsére a nyitás időpontjában érkeztünk, alig volt pár lélek.
Próbálgattunk, értekeztünk, tesztezettünk.
Amikor végeztünk, még volt egy csomó időnk, így az irányt Fót fele, a Peugeot Gablinihez vettük.
Na itt tényleg mindenki talált magának való játékszert.
Bővebben majd Dani blogján és az enyémen olvashattok!
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Mit csináltam(tunk) ma?
Korán keltem, talán az izgatottságtól, hogy ma megyek szalon látogatásra, vagyis 5:40-kor már kukorékoltam az eredeti 7:20-as kelés helyett.
Első utunk az André Citroen utca 1-be vezetett a Citroen M5 centerhez. Miközben suhantunk a Hungária körúton, remekül telt az idő, viccelődtünk, nevetgéltünk, egyszóval remek volt minden.
Amikor végeztünk, még volt egy csomó időnk, így az irányt Fót fele, a Peugeot Gablinihez vettük.
- Csatolmányok
-
- SAM_4778.JPG (234.75 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4783.JPG (295.09 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4785.JPG (258.2 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4592.JPG (261.14 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4643.JPG (270.05 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4772.JPG (295.84 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4650.JPG (238.22 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4747.JPG (270.17 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4748.JPG (263.26 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4684.JPG (308.93 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4685.JPG (248.67 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4680.JPG (238.2 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4681.JPG (280.34 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4787.JPG (280.18 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4792.JPG (263.35 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4797.JPG (268.02 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4807.JPG (267.06 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4808.JPG (230.38 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4820.JPG (216.14 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4819.JPG (241.68 KiB) Megtekintve 5751 alkalommal
-
- SAM_4831.JPG (218.87 KiB) Megtekintve 5749 alkalommal
-
- SAM_4829.JPG (235.3 KiB) Megtekintve 5749 alkalommal
-
- SAM_4832.JPG (280.69 KiB) Megtekintve 5749 alkalommal
-
- SAM_4846.JPG (226.64 KiB) Megtekintve 5749 alkalommal
-
- SAM_4847.JPG (267.71 KiB) Megtekintve 5749 alkalommal
-
- SAM_4856.JPG (244.97 KiB) Megtekintve 5749 alkalommal
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Hallottam, hogy micsoda tömeg volt a lelátóngabec írta:Voltam WTCC-n és láttam két kukás BMW-t.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nem pont a legbonyolultabb szerkezetű dal, amit valaha láttam. Annál több mögöttes tartalma lehet XDCamaro96 írta:Pálinka dal, erről jut eszembe, tavaly még volt Ének óránk, akkor az egész osztály kedvence ez volt: (azon kívül, hogy rövid XD)FrozenSilverM5 írta:Tegnap volt bolondballagás is, de előtte este volt a szerenád, így nem sokan voltunk bent. Sokakban még visszhangzott a Pálinka dalCamaro96 írta:Volt bolondballagás?FrozenSilverM5 írta:Nnna, elballagtam végre!Nálunk beöltöztek mindennek, kommandós, rocksztár, szerzetes, stb...
ennek apropóján kitaláltam, hogy addigra mire ránk kerül a sor kerítek egy full Ferraris versenyszerelést, bukó-maszk-overall-cipő...XD
![]()
![]()
http://www.fsz.bme.hu/mtsz/dalok/dal0414.htm XD
csak két versszak a háromból, de azért megteszi...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Pálinka dal, erről jut eszembe, tavaly még volt Ének óránk, akkor az egész osztály kedvence ez volt: (azon kívül, hogy rövid XD)FrozenSilverM5 írta:Tegnap volt bolondballagás is, de előtte este volt a szerenád, így nem sokan voltunk bent. Sokakban még visszhangzott a Pálinka dalCamaro96 írta:Volt bolondballagás?FrozenSilverM5 írta:Nnna, elballagtam végre!Nálunk beöltöztek mindennek, kommandós, rocksztár, szerzetes, stb...
ennek apropóján kitaláltam, hogy addigra mire ránk kerül a sor kerítek egy full Ferraris versenyszerelést, bukó-maszk-overall-cipő...XD
![]()
![]()
http://www.fsz.bme.hu/mtsz/dalok/dal0414.htm XD
csak két versszak a háromból, de azért megteszi...
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Tegnap volt bolondballagás is, de előtte este volt a szerenád, így nem sokan voltunk bent. Sokakban még visszhangzott a Pálinka dalCamaro96 írta:Volt bolondballagás?FrozenSilverM5 írta:Nnna, elballagtam végre!Nálunk beöltöztek mindennek, kommandós, rocksztár, szerzetes, stb...
![]()
![]()
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Volt bolondballagás?FrozenSilverM5 írta:Nnna, elballagtam végre!
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
De,ez lesz az.Missa írta:Esetleg, nem erről a festékesről van szó? http://www.procolorkft.hu/shop.phpgabec írta:french-car-fan írta:Tényleg jól néz kigabec írta:Én ma nem voltam sehol,inkább festettem.
[ Kép ]A két tükörre hány doboz kellett? Menyiért vetted a festéket, ha megkérdezhetem?
Nos,csak az egyiket fújtam és mikor elkezdtem negyedig volt a flakon és még maradt is benne 3 réteg festék után. Egyébként Újpesten a víztoronynál van egy festékes,ott szoktam kevertetni. Ha jól emlékszem 4000ft körül van egy flakon festék.
Ezek is nagyjából ott vannak valahol a torony környékén. Tényleg nagyon jó kis bolt. Repülőmodelljeimhez, a két komponensű, üzemanyag álló (metilalkohol) festéket is és tavaly a Bburago Ferrari 348 Spider átépítéshez is náluk vettem a festéket, lakkot.

- japancarfan
- Tag

Gratulálok!!FrozenSilverM5 írta:Nnna, elballagtam végre!
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ma mit csináltam? Hüledeztem... A céges Corsa dízelt vittem éves szervizre. Panaszáradatot zúdítottam rájuk, hogy az autó továbbra is "szarakodik". Tegnap az Erzsébet-hídtól, a Hegyalja úton alig bírtam felmenni az üres Corsa-val. 30-40 km/h-nál szétakart esni. Szervizlámpa folymatosan világít. Szervizben a válasz: el van tömődve a részecske szűrő, mert nem tudja a regenerálási ciklusát végre hajtani... OK, mondom, tényleg rövid távokon használom az autót és városban. Hétvégenként látogatóba megyek anyósékhoz (nem önként!) és akkor meghajtom a járgányt. Amikor átmegyek Anyámékhoz, Esztergomba, ott is megzavarom a Suzuki úton. És az a nyüves részecskeszűrő mégis... Mondom az ürgének, vettem a fáradtságot és elolvastam a kézikönyvet. Azt írja, ha megszakítom a regenerálási ciklust (leállítom a motort) visszajelzi az autó. Erről nem kaptam visszajelzést. Ezt a kiolvasott adatok is megerősítették. Akkor mondom, hogyan veszem észre, hogy épp regenerál, ha nincs is róla visszajelzés? Azt mondja a figura, érezhetően megnő a fogyasztás. Mi van? Te, nagy eszű Valdemár! Vezetés közben üljek be a 40 literes tankba és mérőpohárral köbözzem a gázolajat, hogy most éppen többet zabál-e az autó, mert akkor épp tisztíccsa önmagát?!!!
Amúgy az 1.3-as dízel simán bekap 7-8 liter 100 km-enként. Apukám, ez életszerű megjegyzés volt. Tessék ezt a tanácsot adni, annak a 20-21 éves, friss jogsis, szőke leánykának, akinek Apucija, annak örömére, hogy tehetséges ivadéka, végre harmadjára megszerezte érettségijét (nem kis segítsége volt ebben Lojzi bácsinak az Ecseri úti bolhapiacos nagybácsinak is), na szóval egy ilyen értelem bacilusnak magyarázza el, hogy vezetés közben figyelje a motor füstölési, fogyasztási paramétereit... Áhhhhh, megjegyeztem, hogy már túl vagyok a szerviz által mondott turbószelep cserén, egy szoftver frissítésen, egy jaj beszélünk majd a GM-mel és a csúcsok, csúcs megjegyzésen, az autón turbó-kalibrációt hajtottunk végre.
Ennek ellenére, az autó egy 80-90 km/h-ás, kamion előzést úgy hálál meg, hogy mikor visszatérek a kamion elé, hipp-hopp önhatalmúlag lelassul 40 km/h-ra. Láttatok már MAN fülke szélvédőre tapadt, örjöngő kamionsofőrt? Szar látvány és valahogy haragudni sem tudok rá. Főleg, hogy sápadtan próbálok örülni megmaradt életemnek. Hála az Oplenek...
Arra, hogy magas az autó fogyasztása azt mondta, vezetési stílustól is függ. Aha, 10 éve írom a saját Xsarám fogysztási adatait. Sokat kellett városban használnom. 2 literes HDI, önsúlya kb 1300 kg. Akár, hogy nyúzom, használom a légkondit, a szar vezetési stílusommal városban 6-6,5 literes a fogyasztásom. Ja, az "öreglány" a 200.000 km-ével együtt füstölés, erölködés nélkül suhan fel a Hegyalja úton. Két olajcsere közt minimális az olajfogyasztása. Ha autópályán megyek, néha megreszkírozok 170 feletti sebességet is vele. Eddig még nem büntettek meg. Szeretném is ezt a szokást állandósítani.
Szóval, valahogy kezd elmenni a kedvem az OPEL Corsa-tól...
Egy szeretni való van benne. Nem nekem kell fizetnem a költségeit...
Arra, hogy magas az autó fogyasztása azt mondta, vezetési stílustól is függ. Aha, 10 éve írom a saját Xsarám fogysztási adatait. Sokat kellett városban használnom. 2 literes HDI, önsúlya kb 1300 kg. Akár, hogy nyúzom, használom a légkondit, a szar vezetési stílusommal városban 6-6,5 literes a fogyasztásom. Ja, az "öreglány" a 200.000 km-ével együtt füstölés, erölködés nélkül suhan fel a Hegyalja úton. Két olajcsere közt minimális az olajfogyasztása. Ha autópályán megyek, néha megreszkírozok 170 feletti sebességet is vele. Eddig még nem büntettek meg. Szeretném is ezt a szokást állandósítani.
Szóval, valahogy kezd elmenni a kedvem az OPEL Corsa-tól...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Azokat ismerem, köszifrench-car-fan írta:Sok sikert, ha nem kezdtem volna nyelvivel, akkor rám is ez várnaFrozenSilverM5 írta:Tegnap este szerenád a városligeti sörsátorban, holnap ballagás, aztán jövő hét érettségi. OMG!![]()
![]()
Ma egy "remekül" megszervezett infó szóbelin vettem részt, amit kiadtak nekünk témaköröket, vagyis a mi tanárunk amit kiadott, az nem is volt jó XD