ejj, de fiatalok vagytok. én egy 452-es UAZon kezdtem az autóvezetési tapasztalataimat megszerezni. aztán, amikor nekem is kellett a jogosítvány (akkor még nem plasztikkártya, hanem kis füzetecske), akkor egy 1.1-es tavriamotoros Lada Samara volt az, amin szenvedtem. kíváncsi volnék, annak mit mondtál volna az anyaghasználatáról. meg arról, hogy hogyan meg, meg milyenek a kapcsolók benne.french-car-fan írta:
Elsőnek egy kis pozitívum:
A motor elég erős, jól húz, de alapjáraton nagyon ráz (gumibakok rendben), a forma nem rossz. A csomagtér nagy, könnyen pakolható.
Akkor a negatívumok:
Dacia-val szinte megegyezző anyag használat, sorjás, kopog, dúrva. A kárpitozás lehellet vékony. A kormányon lévő szürke műanyagok kopottak, a váltó durva a kuplunk "ráz". A bajusz kapcsólók, na arról inkább nem beszélek. Turbó problémák voltak vele (lapát elhajolt). A fényezés narancsosabb mint a Bburago Meganon...
Alapvetően nem rossz, meg az amortizációt tudjuk be annak, hogy tanuló autó, de ennyi pénzért kapsz jobb autót is.
Az okatatóval viszont semmi probléma
egyébként ez egy régi Rio, még abból az időből, amikor Korea még csak tanulta az autógyártást, és mondjuk három fölére állt belőle. ráadásul egy háromhengeres koromtraktorral.
A listából tanulni én tuti a Yarist választottam volna. kicsi, fordulékony, kezes, jól átlátható.