szerintem elég világos a kép. leléptek a pengéről, amin éveken keresztül egyensúlyoztak a vitrinmodell és a gyerekjáték között. és jól tették, most legalább egyértelmű a dolog, hogy a Bburago az játék, nem üvegpolcra való portéka.schumimodells írta:Te nem tudom, de régebben szebbek voltak a Bburagók, meg a Maistók is. Amit ma csinálnak, az kész vicc.Labdacs írta:aki egy bburagoért ad pénzt manapság, az szerintem pont nem fog az ilyen "apróságokkal" törődni.schumimodells írta:De kinek kell ez, amikor ugyanezért a pénzért Wellyt is lehet kapni?
És az sokkal jobban néz ki, igaz az nem a Cabrio változat.
A régi buragókat szerettem, de ezeket az újjakat nem tenném be a vitrinembe.
Új BB/Maisto modellt se igen fogok venni, de néhány régi érdekes modellt szivesen bevállalok.
Maisto Mc Laren F1, meg '91-es SL is kéne, meg még néhány BB F40-es.

Legalább az ajtó nem karos. Figyelitek a pozitív hozzáállást

Te nem tudom, de régebben szebbek voltak a Bburagók, meg a Maistók is. Amit ma csinálnak, az kész vicc.Labdacs írta:aki egy bburagoért ad pénzt manapság, az szerintem pont nem fog az ilyen "apróságokkal" törődni.schumimodells írta:De kinek kell ez, amikor ugyanezért a pénzért Wellyt is lehet kapni?

aki egy bburagoért ad pénzt manapság, az szerintem pont nem fog az ilyen "apróságokkal" törődni.schumimodells írta:De kinek kell ez, amikor ugyanezért a pénzért Wellyt is lehet kapni?

Hűtőrács nem nyílik a motorháztetővel együtt.

brit rendszám + balkormány?

Nekem valami gyenge, ugyanakkor nagyravágyó (69 euró??) OttO utánzatnak tűnik...

Hát igen, már nagyon ex-Toyotás vagy.

Érdekes, hogy már a Camaro-nak jobban örülök, mint a Prius-nak. Fordul a világ...

nekem is! XDfrench-car-fan írta:A Like gomb marad XDLabdacs írta:nekem is.chilisos írta:Nekem most kivételesen a Citroen jobban tetszik.

A Like gomb marad XDLabdacs írta:nekem is.chilisos írta:Nekem most kivételesen a Citroen jobban tetszik.

nekem is.chilisos írta:Nekem most kivételesen a Citroen jobban tetszik.

Az ilyen hozzászólások miatt kéne megtartani a like gombotchilisos írta:Nekem most kivételesen a Citroen jobban tetszik.