Ki mit csinált, merre járt?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Ki mit csinált, merre járt?
Én ma majálisoztam, majd kipukkadok a sült szalonnától, a kolbásztól, meg a sok sörtől.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Érdekes az a Méhari. Louis de Funnes ül benne?Labdacs írta:elmentem régi autókat mozgás közben nézegetni.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
elmentem régi autókat mozgás közben nézegetni.
- Csatolmányok
-
- IMG_9680.jpg (77.9 KiB) Megtekintve 5764 alkalommal
-
- IMG_9706.jpg (60.85 KiB) Megtekintve 5764 alkalommal
-
- IMG_9718.jpg (71.45 KiB) Megtekintve 5764 alkalommal
-
- IMG_9719.jpg (56.32 KiB) Megtekintve 5764 alkalommal
-
- IMG_9748.jpg (84.95 KiB) Megtekintve 5764 alkalommal
-
- IMG_9749.jpg (88.11 KiB) Megtekintve 5764 alkalommal
-
- IMG_9762.jpg (86.75 KiB) Megtekintve 5764 alkalommal
-
- IMG_9784.jpg (66.53 KiB) Megtekintve 5764 alkalommal
-
- IMG_9790.jpg (69.15 KiB) Megtekintve 5764 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
kipakoltam a garázsból a szemetet, elégettem a kazánban az üres papírdobozokat, ha a sógorom a jövő héten elviszi a motorját, végre be tudok állni autóval.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
van már belőle zsigulis, meg ferraris is.schumimodells írta:Érdekes póló.Labdacs írta:ma? semmit az égvilágon.
dde, elmentem a Mountex outletbe, akartam egy pólót venni, de aztán mégsem vettem. inkább sétáltunk az asszonnyal egy kicsit a belvárosban, ahol mégis vettem egy pólót ilyen mintával:
[ Kép ]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Érdekes póló.Labdacs írta:ma? semmit az égvilágon.
dde, elmentem a Mountex outletbe, akartam egy pólót venni, de aztán mégsem vettem. inkább sétáltunk az asszonnyal egy kicsit a belvárosban, ahol mégis vettem egy pólót ilyen mintával:
[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ma? semmit az égvilágon.

- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
A nagy taknyosodás után végre el tudtam menni edzésre. Viszont be kell iktatni egy kocsimosást valamikor.
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Telken voltam,meee 30 fok van kint és ez jó! Meg szétkaptam mint kiskutya a lábtörlőt

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ma láttam először élőben Galaxy Note-ot.
Már több helyen is kerestem, de sehol nem volt kiállitva, csak rendelésre hozták, de végre az egyik Orange üzletben találtam egyet, sőt ki is próbálhattam.
Tudtam, hogy igen nagy a képernyője, de amikor az ember kézben tartja, hát megdöbbentő. Eddig is nagyon tetszett, de most méginkább tetszik, tutira az lesz a következő telefonom.
Mellé tettem a Galaxy S-met, hát van külömbség, pedig az sem kicsi.
Már több helyen is kerestem, de sehol nem volt kiállitva, csak rendelésre hozták, de végre az egyik Orange üzletben találtam egyet, sőt ki is próbálhattam.
Tudtam, hogy igen nagy a képernyője, de amikor az ember kézben tartja, hát megdöbbentő. Eddig is nagyon tetszett, de most méginkább tetszik, tutira az lesz a következő telefonom.
Mellé tettem a Galaxy S-met, hát van külömbség, pedig az sem kicsi.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én is majdnem, a felénél értem haza a börzéről, olyan fáradt voltam, mint egy kutya.schumimodells írta:Olyan jót aludtam a Forma 1 alatt, hogy csak na.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Olyan jót aludtam a Forma 1 alatt, hogy csak na.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Köszi, mind kettőtöknek! Jó hely, szeretem! Autóval? Oda be? Elég lenne a környékén valami parkoló...FrozenSilverM5 írta:Jó képek lettek!Missa írta:Én ma kimentem az Állatkertbe. Azt hittem, hogy ma munkanap van kevesen lesznek. Tévedni emberi dolog...![]()
Lassan már nekem is el kéne látogatni, minden évben szoktunk (bár minden évben hiányolom az autóval bajárhatóság lehetőségét XD), mindig fel lehet fedezni valami újdonságot.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Jó képek lettek!Missa írta:Én ma kimentem az Állatkertbe. Azt hittem, hogy ma munkanap van kevesen lesznek. Tévedni emberi dolog...![]()
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Jó képek nagyon!Missa írta:Én ma kimentem az Állatkertbe. Azt hittem, hogy ma munkanap van kevesen lesznek. Tévedni emberi dolog...![]()
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én ma kimentem az Állatkertbe. Azt hittem, hogy ma munkanap van kevesen lesznek. Tévedni emberi dolog...
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ma egy kis autó szerelés volt a menü.

Végeredmény

Lényege az,hogy vettem egy facelift szélvédő alatti műanyagot,aminél már át helyezték a fúvókákat a motorháztetőről. Így voltak rajta lyukak. Opel alkatrészesnél vettem két Insigniahoz való fúvókát és azt tettem bele. Most már nem csak 4 sugárban tolja az ablakra a vizet,hanem legyező formában. Ezzel kevesebb víz is megy pocsékba és nem lövi égbe-világba másfele.
http://www.youtube.com/watch?v=iBpv-ZqfKIs
Ja,meg kitakarítottam a fojtó szelepet és a légtömegmérőt. Jó sok lerakódás volt a fojtó szelepben... Plusz megszüntettem egy vízszivárgást (egy bilincset meg kellett húzni)

Végeredmény

Lényege az,hogy vettem egy facelift szélvédő alatti műanyagot,aminél már át helyezték a fúvókákat a motorháztetőről. Így voltak rajta lyukak. Opel alkatrészesnél vettem két Insigniahoz való fúvókát és azt tettem bele. Most már nem csak 4 sugárban tolja az ablakra a vizet,hanem legyező formában. Ezzel kevesebb víz is megy pocsékba és nem lövi égbe-világba másfele.
http://www.youtube.com/watch?v=iBpv-ZqfKIs
Ja,meg kitakarítottam a fojtó szelepet és a légtömegmérőt. Jó sok lerakódás volt a fojtó szelepben... Plusz megszüntettem egy vízszivárgást (egy bilincset meg kellett húzni)

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
tegnap a volt csoportom kertipartit tartott az iroda tetején, hívtam engem is, mentem. ennek köszönhetően fél kettőkor sikerült ágyba kerülnöm, ma meg ugye dolgozni kell. holnap is koránkelés a börze miatt.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nekem mindennel bajom van, ami a város belsejében vanLabdacs írta:igen, érdekes ez a nézőpont kérdése. van ez a blog pl:Missa írta:Hmmm, nézőpont kérdése... Én pont most kezdem átvenni a MOM Parkkal szemben levő irodaház műszaki ügyeit. Már 4 évvel ezelőtt is ott dolgoztam, de olyan ritkán mentem át a plázába, hogy észre sem vettem a modell boltot. Na majd május elejétől!french-car-fan írta:Nem, csak a Norevesek, vagyis Dózsa Tamáséknak ott van a boltjuk, az eurocenterben megszűnt. Amúgy egy ritka rossz helyen van az a Mom park...Missa írta:Most a MOM arkban lesz a börze? Nem az Átriumban?Labdacs írta:voltam kifizetni a börzei asztalomat a MOM Parkban.
rég jártam arra, majdnem hat éve.![]()
Kb. egy hónapja mászkáltam az Eurocenterben és kerestem a boltot. Hát akkor ezért nem találtam!
Érdekes egyébként. Az Átrium-ot is az én cégem üzemelteti. Sőt az ottani manager kollégám is Ferrari gyűjtő. Ma pont ő vette meg a sima HW - Ferrari F430-asomat.
http://officespotting.blog.hu/
pár hónapja bemutatták az én munkahelyemet is. az első kommentek között volt, hogy "messze van". nekem viszont kilincstől kilincsig 20 perc, és akkor még csak sétakocsikázom.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change