A kis trafóházast már olvastam is, az UT F355-re kíváncsi vagyok.Labdacs írta:igen, olyasmi.FrozenSilverM5 írta:Ez olyan bemutatóhoz fényképezés hangulatkép?Labdacs írta:csak úgy...
a #56 bemutató már el is készült:
http://ferrari18.blog.hu/2012/04/15/hw_ ... rari_125_s
ez UT F355 meg majd a jövő hónapban jön.
Modellekről általában
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Modellekről általában
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen, olyasmi.FrozenSilverM5 írta:Ez olyan bemutatóhoz fényképezés hangulatkép?Labdacs írta:csak úgy...
a #56 bemutató már el is készült:
http://ferrari18.blog.hu/2012/04/15/hw_ ... rari_125_s
ez UT F355 meg majd a jövő hónapban jön.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez olyan bemutatóhoz fényképezés hangulatkép?Labdacs írta:csak úgy...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
csak úgy...
- Csatolmányok
-
- IMG_9442.jpg (53.03 KiB) Megtekintve 5442 alkalommal
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Igen, de az nem rallye, hanem kupa autó, páylára való, de hivatalosan a Renault által R12 Coupe, meg az R5 Alpine kupát is Coupe-nak hívták, asszem még a dobozán is az van.schumimodells írta:Láttál te már R12 Coupét?french-car-fan írta:Köhöm... bocsischumimodells írta:Látszik, hogy kiknek készült.Labdacs írta:nálunk is Maisto modellek bírják legjobban.schumimodells írta:Képzeljétek, a Maisto Jaguar, amit unokaöcsémnek adtam, még mindig
egy darabban van, pedig már makarónit is kapott enni, de jól birja a strapát.
Egyébbként, mind a Maistóra, mind a Bburagóra igaz, hogy régebben sokkal szebb modelleket készitettek. Ma nagyon elnagyoltak, nem véletlenül nem vettem újkori Maisto, meg BB modelleket, már jó két éve. Pont két éve vettem a BB Nissan GT-R -t, azt is megbántam kár, hogy nem a Solido R12 Rally-t (kék) vettem meg, mert az is az esélyesek között volt.R12 Cup vagy Coupe
Egyébbként, én se Cup, se Coupét nem irtam sehol, hanem R12 Rally-t.
- Csatolmányok
-
- solido 118 006 00 ren 5 alpine 77 coupe n2.JPG (126.48 KiB) Megtekintve 5458 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Láttál te már R12 Coupét?french-car-fan írta:Köhöm... bocsischumimodells írta:Látszik, hogy kiknek készült.Labdacs írta:nálunk is Maisto modellek bírják legjobban.schumimodells írta:Képzeljétek, a Maisto Jaguar, amit unokaöcsémnek adtam, még mindig
Egyébbként, mind a Maistóra, mind a Bburagóra igaz, hogy régebben sokkal szebb modelleket készitettek. Ma nagyon elnagyoltak, nem véletlenül nem vettem újkori Maisto, meg BB modelleket, már jó két éve. Pont két éve vettem a BB Nissan GT-R -t, azt is megbántam kár, hogy nem a Solido R12 Rally-t (kék) vettem meg, mert az is az esélyesek között volt.R12 Cup vagy Coupe
Egyébbként, én se Cup, se Coupét nem irtam sehol, hanem R12 Rally-t.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
csak az a baj, hogy a bburago a játékot sem bírja, olyan gyenge műanyagból készülnek a felfüggesztései, hogy 5 perc után kifordul a helyéről a négy kerék, ha kisgyerek kezébe adod. ugyanígy szétesik a belső, kiugrik az éppen csak bepattintott motor, katasztrófa az egész.schumimodells írta:Látszik, hogy kiknek készült.Labdacs írta:nálunk is Maisto modellek bírják legjobban.schumimodells írta:Képzeljétek, a Maisto Jaguar, amit unokaöcsémnek adtam, még mindig
Egyébbként, mind a Maistóra, mind a Bburagóra igaz, hogy régebben sokkal szebb modelleket készitettek. Ma nagyon elnagyoltak, nem véletlenül nem vettem újkori Maisto, meg BB modelleket, már jó két éve. Pont két éve vettem a BB Nissan GT-R -t, azt is megbántam kár, hogy nem a Solido R12 Rally-t (kék) vettem meg, mert az is az esélyesek között volt.
Buurago modellt én már régóta csak erős nosztalgiából veszek, vagy ha épp kedvem van írni egy bemutatót róla.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Köhöm... bocsischumimodells írta:Látszik, hogy kiknek készült.Labdacs írta:nálunk is Maisto modellek bírják legjobban.schumimodells írta:Képzeljétek, a Maisto Jaguar, amit unokaöcsémnek adtam, még mindig
Egyébbként, mind a Maistóra, mind a Bburagóra igaz, hogy régebben sokkal szebb modelleket készitettek. Ma nagyon elnagyoltak, nem véletlenül nem vettem újkori Maisto, meg BB modelleket, már jó két éve. Pont két éve vettem a BB Nissan GT-R -t, azt is megbántam kár, hogy nem a Solido R12 Rally-t (kék) vettem meg, mert az is az esélyesek között volt.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Látszik, hogy kiknek készült.Labdacs írta:nálunk is Maisto modellek bírják legjobban.schumimodells írta:Képzeljétek, a Maisto Jaguar, amit unokaöcsémnek adtam, még mindig
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nagyon szereti a kölök, minden nap azt enne. Igaz, ő "mánnyini"-nek hivja.FrozenSilverM5 írta:Makarónit? Biztos olcsóbb, mint a benzin!schumimodells írta:Képzeljétek, a Maisto Jaguar, amit unokaöcsémnek adtam, még mindig
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nálunk is Maisto modellek bírják legjobban.schumimodells írta:Képzeljétek, a Maisto Jaguar, amit unokaöcsémnek adtam, még mindig
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Makarónit? Biztos olcsóbb, mint a benzin!schumimodells írta:Képzeljétek, a Maisto Jaguar, amit unokaöcsémnek adtam, még mindig
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Képzeljétek, a Maisto Jaguar, amit unokaöcsémnek adtam, még mindig
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jó is volt az összehasonlítás. Olvastam már a blogodban a Kyo kontra Elite tető sarkosságról szóló megjegyzéseket. Viszont, mivel még nem láttam együtt a kettőt, nem "láttam" a különbségeket. Így már sokkal "plasztikusabb" a dolog.Labdacs írta:ez így van, csak azért írtam le ezeket, mert eddig nem volt előttem így, ilyen jól összehasonlíthatóan a két gép. nekem is van otthon Elite 308, részben az US spec miatt.Missa írta:Nos, tagadhatatlan, a Kyosho sokkal profibb kivitelezésű. Az Elite, ahogy leírtad, több részletében durvább, darabosabb. Hááát, talán a gyűjtői kategóriákban be kellene iktatni egy olyat, hogy "ha ló nincs, szamár is jó".![]()
Magam részéről vágyott darab egy-egy Kyosho 308 GTB-GTS, QV, 328 GTB-GTS. Magyarán az összes 308 rokon típus. Szín gyakorlatilag mindegy. Amíg nem lesz Kyosho, jó a "szamár" Elite is.Na de mi legyen, ha ma este összejön a 2 milliárd és első "beruházásként" beszerzem az összes vágyva várt Kyosho-t? Hmmm, marad az Elite is! Mint az amerikai változatok reprezentánsai. Azok a valóságban is "dumbább" járgányok voltak a lökhárítóik miatt...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez így van, csak azért írtam le ezeket, mert eddig nem volt előttem így, ilyen jól összehasonlíthatóan a két gép. nekem is van otthon Elite 308, részben az US spec miatt.Missa írta:Nos, tagadhatatlan, a Kyosho sokkal profibb kivitelezésű. Az Elite, ahogy leírtad, több részletében durvább, darabosabb. Hááát, talán a gyűjtői kategóriákban be kellene iktatni egy olyat, hogy "ha ló nincs, szamár is jó".![]()
Magam részéről vágyott darab egy-egy Kyosho 308 GTB-GTS, QV, 328 GTB-GTS. Magyarán az összes 308 rokon típus. Szín gyakorlatilag mindegy. Amíg nem lesz Kyosho, jó a "szamár" Elite is.Na de mi legyen, ha ma este összejön a 2 milliárd és első "beruházásként" beszerzem az összes vágyva várt Kyosho-t? Hmmm, marad az Elite is! Mint az amerikai változatok reprezentánsai. Azok a valóságban is "dumbább" járgányok voltak a lökhárítóik miatt...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nos, tagadhatatlan, a Kyosho sokkal profibb kivitelezésű. Az Elite, ahogy leírtad, több részletében durvább, darabosabb. Hááát, talán a gyűjtői kategóriákban be kellene iktatni egy olyat, hogy "ha ló nincs, szamár is jó".Labdacs írta:[ Kép ]
[ Kép ]
ezen a két képen láttam meg a lehetőséget, hogy végre el tudjam magyarázni szavakkal is, hogy miért nem szeretem az Elite GTB-t.
1. A-oszlop
tessék megnézni, hogy a parizeren milyen szép vékony, légies az egész, az elite modernautós vastag oszlopához képest meg pláne
2. elefántfül-ablak
ott is az ormótlansággal van bajom, a Kyosho kerete hajszálvékony az Elite keretéhez képest
3. törések az ablakívban
az Elite-nél pont az elefántfül hároszögablak felett van egy törés az ívben. nem szögletes, íves, de törés. a Kyosho-n ez sokkal lágyabb
ott, ahol viszont igazi törésnek kéne lennie, fent a B-oszlop tetején, ott nincs.
4. B-oszlop
jól látható a vastagságbeli különbség
5. kis hátsó ablak
az Elite verzióén az üveg mintha picit beljebb lenne, mint amit az ablakkeret meghatároz, ettől darabosabb sokkal, mint a Kyosho-n
6. keretvastagság
jól látszik, nem is ragozom
7. üvegfelületek
ugye a Kyosho teliablakos, az Elite félig leeresztett. emiatt, meg a nem síkban levő ablak miatt, illetve a jóval vastagabb keretek miatt teljesen hiányzik az a fajta könnyedség, légiesség, ami a Kyosho üvegfelületeiben benne van.
Magam részéről vágyott darab egy-egy Kyosho 308 GTB-GTS, QV, 328 GTB-GTS. Magyarán az összes 308 rokon típus. Szín gyakorlatilag mindegy. Amíg nem lesz Kyosho, jó a "szamár" Elite is.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tényleg sokkal szebb a Kyo.Labdacs írta:[ Kép ]
[ Kép ]
ezen a két képen láttam meg a lehetőséget, hogy végre el tudjam magyarázni szavakkal is, hogy miért nem szeretem az Elite GTB-t.
1. A-oszlop
tessék megnézni, hogy a parizeren milyen szép vékony, légies az egész, az elite modernautós vastag oszlopához képest meg pláne
2. elefántfül-ablak
ott is az ormótlansággal van bajom, a Kyosho kerete hajszálvékony az Elite keretéhez képest
3. törések az ablakívban
az Elite-nél pont az elefántfül hároszögablak felett van egy törés az ívben. nem szögletes, íves, de törés. a Kyosho-n ez sokkal lágyabb
ott, ahol viszont igazi törésnek kéne lennie, fent a B-oszlop tetején, ott nincs.
4. B-oszlop
5. kis hátsó ablak
az Elite verzióén az üveg mintha picit beljebb lenne, mint amit az ablakkeret meghatároz, ettől darabosabb sokkal, mint a Kyosho-n
6. keretvastagság
7. üvegfelületek
ugye a Kyosho teliablakos, az Elite félig leeresztett. emiatt, meg a nem síkban levő ablak miatt, illetve a jóval vastagabb keretek miatt teljesen hiányzik az a fajta könnyedség, légiesség, ami a Kyosho üvegfelületeiben benne van.
Mondjuk, nekem is nagyon tetszik a 328-om teliablaka, nagyon olyan egyben van az egész érzést ad.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:

1. A-oszlop
2. elefántfül-ablak
3. törések az ablakívban
4. B-oszlop
5. kis hátsó ablak
6. keretvastagság
7. üvegfelületek
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Lehet, hogy a széleséggel probléma volt.chilisos írta:Lehet, hogy méretarányosan még a nagyobb dobozba se fért volna beleschumimodells írta:Exoto vs Maisto.
Van különbség. Nem gondoltam, hogy a Maisto is elkövet ekkora gazságot, ez inkább a bburago specialitása volt. Azt hittem, hogy azért van két méretű doboz, hogy a nagyobb modelleket abba csomagolják.
No de mi van, ha az Exoto nem méretarányos...![]()
Már így is eléggé kitölti a dobozt, a teteje súrolja a dobozt.
No majd egyszer leméricskélem.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Lehet, hogy méretarányosan még a nagyobb dobozba se fért volna beleschumimodells írta:Exoto vs Maisto.
Van különbség. Nem gondoltam, hogy a Maisto is elkövet ekkora gazságot, ez inkább a bburago specialitása volt. Azt hittem, hogy azért van két méretű doboz, hogy a nagyobb modelleket abba csomagolják.
No de mi van, ha az Exoto nem méretarányos...
Már így is eléggé kitölti a dobozt, a teteje súrolja a dobozt.
No majd egyszer leméricskélem.