igen, érdekes ez a nézőpont kérdése. van ez a blog pl:Missa írta:Hmmm, nézőpont kérdése... Én pont most kezdem átvenni a MOM Parkkal szemben levő irodaház műszaki ügyeit. Már 4 évvel ezelőtt is ott dolgoztam, de olyan ritkán mentem át a plázába, hogy észre sem vettem a modell boltot. Na majd május elejétől!french-car-fan írta:Nem, csak a Norevesek, vagyis Dózsa Tamáséknak ott van a boltjuk, az eurocenterben megszűnt. Amúgy egy ritka rossz helyen van az a Mom park...Missa írta:Most a MOM arkban lesz a börze? Nem az Átriumban?Labdacs írta:voltam kifizetni a börzei asztalomat a MOM Parkban.
rég jártam arra, majdnem hat éve.![]()
Kb. egy hónapja mászkáltam az Eurocenterben és kerestem a boltot. Hát akkor ezért nem találtam!
Érdekes egyébként. Az Átrium-ot is az én cégem üzemelteti. Sőt az ottani manager kollégám is Ferrari gyűjtő. Ma pont ő vette meg a sima HW - Ferrari F430-asomat.
http://officespotting.blog.hu/
pár hónapja bemutatták az én munkahelyemet is. az első kommentek között volt, hogy "messze van". nekem viszont kilincstől kilincsig 20 perc, és akkor még csak sétakocsikázom.