Az, meg a Thalia, 206Labdacs írta:az Ignis?french-car-fan írta:Kiszálltam én is lefényképezni, persze a lényeg a háttérben van![]()
![]()

az Ignis?french-car-fan írta:Kiszálltam én is lefényképezni, persze a lényeg a háttérben van![]()
![]()

Amcsi verza,ez még tán szebb is mint az európai.japancarfan írta:Mai kutyaséta közben találkoztam ezzel a gyöngyszemmelNem vagyok úgy oda a BMW-kért, de ez valami csodálatos autó a gazdája szerencsés, hogy egy ilyet birtokolhat
BMW M6:

Nagyon szépFrozenSilverM5 írta:M 635 CSi, egyik kedvencemjapancarfan írta:Mai kutyaséta közben találkoztam ezzel a gyöngyszemmelNem vagyok úgy oda a BMW-kért, de ez valami csodálatos autó a gazdája szerencsés, hogy egy ilyet birtokolhat
BMW M6:
![]()

M 635 CSi, egyik kedvencemjapancarfan írta:Mai kutyaséta közben találkoztam ezzel a gyöngyszemmelNem vagyok úgy oda a BMW-kért, de ez valami csodálatos autó a gazdája szerencsés, hogy egy ilyet birtokolhat
BMW M6:

Jah hát igen a parkolás nem a német autósok erősségeLabdacs írta:a legjobb helyre parkolt.japancarfan írta:Mai kutyaséta közben találkoztam ezzel a gyöngyszemmelNem vagyok úgy oda a BMW-kért, de ez valami csodálatos autó a gazdája szerencsés, hogy egy ilyet birtokolhat
BMW M6:

a legjobb helyre parkolt.japancarfan írta:Mai kutyaséta közben találkoztam ezzel a gyöngyszemmelNem vagyok úgy oda a BMW-kért, de ez valami csodálatos autó a gazdája szerencsés, hogy egy ilyet birtokolhat
BMW M6:

S8-asa van neki, de azt majdnem minden nap látom, mert ott van irodája a Parkban.Missa írta:Lehet, hogy ép maga Schobert Norbi az! Úgy tudom neki is van egy R8-asa. Zsírt éget vele.Scoobyskull írta:french-car-fan írta:Én múltkor láttam egy egy... egy... R8-as Audit, hát lelőttem, hátha érdekel valakit:
Valamelyik szomszédos kerületben lakhat rendszeresen látom rohangálni a vácin pláza magasságában.. viszont mindig ugy nézem meg mintha először látnám :DD

Valami kis k*cs*g ült benne, mert elment mellettünk, lehet tényleg ő az XDMissa írta:Lehet, hogy ép maga Schobert Norbi az! Úgy tudom neki is van egy R8-asa. Zsírt éget vele.Scoobyskull írta:french-car-fan írta:Én múltkor láttam egy egy... egy... R8-as Audit, hát lelőttem, hátha érdekel valakit:
Valamelyik szomszédos kerületben lakhat rendszeresen látom rohangálni a vácin pláza magasságában.. viszont mindig ugy nézem meg mintha először látnám :DD

Lehet, hogy ép maga Schobert Norbi az! Úgy tudom neki is van egy R8-asa. Zsírt éget vele.Scoobyskull írta:french-car-fan írta:Én múltkor láttam egy egy... egy... R8-as Audit, hát lelőttem, hátha érdekel valakit:

Engem nem hoz tűzbe, ha igen akkor utolértem volna egy rendes képért, bár anyu fényképezett a telefonjával.Scoobyskull írta:french-car-fan írta:Én múltkor láttam egy egy... egy... R8-as Audit, hát lelőttem, hátha érdekel valakit:

french-car-fan írta:Én múltkor láttam egy egy... egy... R8-as Audit, hát lelőttem, hátha érdekel valakit: