Csak kicsinek? XDMissa írta:Lájk a 405-nek! Ilyenem volt dízel!french-car-fan írta:Már 1999-ben, 5 évesen is tudtam, hogy az autó az francia
Na jó! Lájk Neked is mert kicsinek aranyos voltál!
Ezek vagyunk mi
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Ezek vagyunk mi
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Lájk a 405-nek! Ilyenem volt dízel!french-car-fan írta:Már 1999-ben, 5 évesen is tudtam, hogy az autó az francia
Na jó! Lájk Neked is mert kicsinek aranyos voltál!
családban nekünk is volt Peugeot 405, nagy fehér kombi volt és Dízelfrench-car-fan írta:Már 1999-ben, 5 évesen is tudtam, hogy az autó az francia
french-car-fan írta:Az a zöld Mehari kell nekemko1122 írta:épp a Batmobile Thumblert mesélem, és a beszerzés rögös folyamatát. Wolfpack 2011 Zeg, kiállítóként voltam jelen a makettalálkozón a filmes 1/18 verdákkal
Sajna nem eladó, nagy kedvencem nekem is. Kár h a pótkerék a motortetőre került... imádom a filmes francia sorom. Mehari, DS, 2CV, Traction
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Tudom, de drága ígyschumimodells írta:http://www.autoart.ro/details.php?idModel=58french-car-fan írta:Az a zöld Mehari kell nekemko1122 írta:épp a Batmobile Thumblert mesélem, és a beszerzés rögös folyamatát. Wolfpack 2011 Zeg, kiállítóként voltam jelen a makettalálkozón a filmes 1/18 verdákkal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
http://www.autoart.ro/details.php?idModel=58french-car-fan írta:Az a zöld Mehari kell nekemko1122 írta:épp a Batmobile Thumblert mesélem, és a beszerzés rögös folyamatát. Wolfpack 2011 Zeg, kiállítóként voltam jelen a makettalálkozón a filmes 1/18 verdákkal
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Az a zöld Mehari kell nekemko1122 írta:épp a Batmobile Thumblert mesélem, és a beszerzés rögös folyamatát. Wolfpack 2011 Zeg, kiállítóként voltam jelen a makettalálkozón a filmes 1/18 verdákkal
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ferrarisok, egymás közt.Labdacs írta:a bal oldali vagyok. a legutóbbi börzén Geóval.
[ Kép ]
épp a Batmobile Thumblert mesélem, és a beszerzés rögös folyamatát. Wolfpack 2011 Zeg, kiállítóként voltam jelen a makettalálkozón a filmes 1/18 verdákkal
- Csatolmányok
-
- envagyok.JPG (126.95 KiB) Megtekintve 2477 alkalommal
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Már 1999-ben, 5 évesen is tudtam, hogy az autó az francia 
- Csatolmányok
-
- DSCF1813.JPG (287.24 KiB) Megtekintve 2474 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hát az volt. Néha hiányzik is...Labdacs írta:kalandos lehetett ez a hajósélet.Missa írta: Aztán 1992-ben szerepletem a TV Híradóban. A hajó amin akkoriban dolgoztam részt vett egy blokád törésben, Jugoszláviában. Amikor haza értünk, egy csomó újság tudósítója, meg TV-sek, rádiósok leptek meg minket. Akit el tudtak kapni a hajón, azokkal csináltak néhány interjút. Velem is. Anyám látta a híradóban és megjegyezte, hogy nagyon unottan, morcosan válaszoltam a kérdésekre. Naná. 2 hónapig seggeltünk egy helyben Belgrádban. Amikor hazaértünk nekem az volt az első, hogy épp aktuális barátnőmmel telefon megbeszéljem a budapesti érkezésemet, aztán sörözni akartam a kollégákkal és akkor ez a lüke riporter a kérdéseivel buzerál! Kérdezte, hogy történt a blokád törés? Nem mondhattam neki, hogy: "-Vazze előző este a 3 ott veszteglő MAHART hajó személyzete egy közös buli során berúgott. Másnap reggel a parancsnok megkérdezte, hogy én vagyok-e szolgálatban a gépházban? Mondom igen. Akkor jó, indítsd a gépeket, haza megyünk!" Mondta az öreg és sajgó fejét fogva felment a kormány állásba és átgázoltunk a szerb tiltakozókon... Utána 5 évig nem mertek minket evvel hajóval al-Dunára engedni.
Szóval ilyen média szerepléseim voltak csak...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
kalandos lehetett ez a hajósélet.Missa írta: Aztán 1992-ben szerepletem a TV Híradóban. A hajó amin akkoriban dolgoztam részt vett egy blokád törésben, Jugoszláviában. Amikor haza értünk, egy csomó újság tudósítója, meg TV-sek, rádiósok leptek meg minket. Akit el tudtak kapni a hajón, azokkal csináltak néhány interjút. Velem is. Anyám látta a híradóban és megjegyezte, hogy nagyon unottan, morcosan válaszoltam a kérdésekre. Naná. 2 hónapig seggeltünk egy helyben Belgrádban. Amikor hazaértünk nekem az volt az első, hogy épp aktuális barátnőmmel telefon megbeszéljem a budapesti érkezésemet, aztán sörözni akartam a kollégákkal és akkor ez a lüke riporter a kérdéseivel buzerál! Kérdezte, hogy történt a blokád törés? Nem mondhattam neki, hogy: "-Vazze előző este a 3 ott veszteglő MAHART hajó személyzete egy közös buli során berúgott. Másnap reggel a parancsnok megkérdezte, hogy én vagyok-e szolgálatban a gépházban? Mondom igen. Akkor jó, indítsd a gépeket, haza megyünk!" Mondta az öreg és sajgó fejét fogva felment a kormány állásba és átgázoltunk a szerb tiltakozókon... Utána 5 évig nem mertek minket evvel hajóval al-Dunára engedni.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem, sajnos nem. Próbáltam én is megszerezni az MTV filmarchívumából, de nem sikerült. Még 1976 május végén az előtt a ház előtt forgatták az Iskola TV orosznyelv lecke 5.-eseknek szóló adásait. Korom beliek talán emlékeznek rá, "vot eta krákágyil, vot eta giráááf, vot eta kengjuru..." A tanév vége volt és hamarabb engedtek haza a suliból. A forgatást önkéntes rendőrök őrizték és nem akartak a házba engedni, ahol laktam! Én meg beszöktem és elkaptak. Kicsit hangos szóváltásba kerültem az ipsével, amikor a rendező jött oda békíteni. Megkérdezte akarok-e 100 Ft-ot keresni? 1976-ban egy gyereknek ez nagy pénz volt! A verseny bringa amire gyűjtöttem 1500 Ft-volt a Budai Lottó Áruházban! Na szóval így kerültem az Iskola TV adásába. Szerepem szerint a vállamon egy lapáttal 3-4 alkalommal el kellett sétálnom egy hatalmas hókupac előtt (darált hungarocell volt, forgatás után még napokig fújdogálta a szél a maradékot), ja mind ezt rövid gatyában. Teljesen életszerű volt. De 100 Ft-ot kerestem vele és bekerültem a filmiparba. Bár azóta sem kerestek egy szereppel sem. Lehet, hogy még sem bennem látták a magyar Macaulay Culkin-t... Mondjuk ezt utólag nem is bánom. Nem örültem volna, ha valami magyar Michael Jackson abalygatott volna...schumimodells írta:Milyen filmben szerepeltél? Láthattunk e?Missa írta:Neeeem! A 180 centimhez, még "csak" 108 kg vagyok.schumimodells írta:Nem te vagy a Bud Spencer?Missa írta:Háááát, nekem több arcom van.![]()
Én így nézek ki sör mögött, huszon évesen: Így nézek ki hülyén: Így nézek ki (ha látszik), cápa fogás után: Így nézek ki Mark Knopfler-rel és Marilyn Monroe-val (bugyi nézőben!): Így , amikor a II. világháborúban tengeralattjárón szolgáltam: Így amikor a kálváriámat jártam: Így amikor egy vodka gyártó "reklám arca" voltam. Jelzem, a vodkát soha nem szerettem és ezért számba sem vettem. De tényleg! A kép csak beállított kép! Így gond terhelten: Fáradtan, tele a "micsodám" állapotban: És így ma, megpihenten! A kép meglett vágva, hogy kisebb méretű legyen. Ezért a hasam nincs rajta! Így jelentősen csökkent a kép mérete...
![]()
Bár filmben szerepeltem gyerek koromban, egy darabig vizilabdáztam is, volt közöm a repülőgépekhez is , sőt, a babot és a spagettit is tudom két pofára zabálni, de babaruházat gyártásban nem voltam soha érdekelt. Szóval, nem én lehetek a Bud Spencer.
Aztán 1992-ben szerepletem a TV Híradóban. A hajó amin akkoriban dolgoztam részt vett egy blokád törésben, Jugoszláviában. Amikor haza értünk, egy csomó újság tudósítója, meg TV-sek, rádiósok leptek meg minket. Akit el tudtak kapni a hajón, azokkal csináltak néhány interjút. Velem is. Anyám látta a híradóban és megjegyezte, hogy nagyon unottan, morcosan válaszoltam a kérdésekre. Naná. 2 hónapig seggeltünk egy helyben Belgrádban. Amikor hazaértünk nekem az volt az első, hogy épp aktuális barátnőmmel telefon megbeszéljem a budapesti érkezésemet, aztán sörözni akartam a kollégákkal és akkor ez a lüke riporter a kérdéseivel buzerál! Kérdezte, hogy történt a blokád törés? Nem mondhattam neki, hogy: "-Vazze előző este a 3 ott veszteglő MAHART hajó személyzete egy közös buli során berúgott. Másnap reggel a parancsnok megkérdezte, hogy én vagyok-e szolgálatban a gépházban? Mondom igen. Akkor jó, indítsd a gépeket, haza megyünk!" Mondta az öreg és sajgó fejét fogva felment a kormány állásba és átgázoltunk a szerb tiltakozókon... Utána 5 évig nem mertek minket evvel hajóval al-Dunára engedni.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Milyen filmben szerepeltél? Láthattunk e?Missa írta:Neeeem! A 180 centimhez, még "csak" 108 kg vagyok.schumimodells írta:Nem te vagy a Bud Spencer?Missa írta:Háááát, nekem több arcom van.![]()
Én így nézek ki sör mögött, huszon évesen: Így nézek ki hülyén: Így nézek ki (ha látszik), cápa fogás után: Így nézek ki Mark Knopfler-rel és Marilyn Monroe-val (bugyi nézőben!): Így , amikor a II. világháborúban tengeralattjárón szolgáltam: Így amikor a kálváriámat jártam: Így amikor egy vodka gyártó "reklám arca" voltam. Jelzem, a vodkát soha nem szerettem és ezért számba sem vettem. De tényleg! A kép csak beállított kép! Így gond terhelten: Fáradtan, tele a "micsodám" állapotban: És így ma, megpihenten! A kép meglett vágva, hogy kisebb méretű legyen. Ezért a hasam nincs rajta! Így jelentősen csökkent a kép mérete...
![]()
Bár filmben szerepeltem gyerek koromban, egy darabig vizilabdáztam is, volt közöm a repülőgépekhez is , sőt, a babot és a spagettit is tudom két pofára zabálni, de babaruházat gyártásban nem voltam soha érdekelt. Szóval, nem én lehetek a Bud Spencer.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
csak majdnem.Missa írta: Neeeem! A 180 centimhez, még "csak" 108 kg vagyok.Bár filmben szerepeltem gyerek koromban, egy darabig vizilabdáztam is, volt közöm a repülőgépekhez is , sőt, a babot és a spagettit is tudom két pofára zabálni, de babaruházat gyártásban nem voltam soha érdekelt. Szóval, nem én lehetek a Bud Spencer.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Neeeem! A 180 centimhez, még "csak" 108 kg vagyok.schumimodells írta:Nem te vagy a Bud Spencer?Missa írta:Háááát, nekem több arcom van.![]()
![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem te vagy a Bud Spencer?Missa írta:Háááát, nekem több arcom van.![]()
![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Háááát, nekem több arcom van.
Én így nézek ki sör mögött, huszon évesen: Így nézek ki hülyén: Így nézek ki (ha látszik), cápa fogás után: Így nézek ki Mark Knopfler-rel és Marilyn Monroe-val (bugyi nézőben!): Így , amikor a II. világháborúban tengeralattjárón szolgáltam
:
Így amikor a kálváriámat jártam:
Így amikor egy vodka gyártó "reklám arca" voltam. Jelzem, a vodkát soha nem szerettem és ezért számba sem vettem. De tényleg! A kép csak beállított kép!
Így gond terhelten:
Fáradtan, tele a "micsodám" állapotban:
És így ma, megpihenten! A kép meglett vágva, hogy kisebb méretű legyen. Ezért a hasam nincs rajta! Így jelentősen csökkent a kép mérete...
Én így nézek ki sör mögött, huszon évesen: Így nézek ki hülyén: Így nézek ki (ha látszik), cápa fogás után: Így nézek ki Mark Knopfler-rel és Marilyn Monroe-val (bugyi nézőben!): Így , amikor a II. világháborúban tengeralattjárón szolgáltam