no akkor, mai termés:

Ezenkívül (ha a 3 Panamerával és négy Cayennel is számolok), ezeken kívül még volt 15 Porsche is (mind különböző)...

Tudom, hogy elcsépelt, de a Hummer alól hiányzik a Balcsi...schumimodells írta:Mai termés.

a kék Bömös a legjobb!schumimodells írta:Mai termés.

nálam is.FrozenSilverM5 írta:
na az a fehér nálam is nyerő!
Nálam is az a nyerő

Nálam is az a nyerőCamaro96 írta:Missa írta:Nekem pedig a az 1966-1969-es szériák: A jelenlevő képek közül a '68-as, fehér a Best Of nálam.chilisos írta:Az, de nem ez a legszebb széria szerintem.Missa írta:Ez valami Chevy El Camino? Tetszik!
Inkább ez:
Hétvégén volt a Discovery-n az Átalakítók, az a Chip Foose-os műsor. Egy tini srácnak egy '70-es évek eleji El Camino-t újítottak fel. A (szerintem giccses, rapperes) felniktől és a neoprén (surf-os volt a gyerek) üléshuzattól eltekintve tetszett. Ha nekem lenne El Camino-m, a platóját tuti, hogy olyanra csináltatám meg, mint a vitorláshajók teakfa fedélzete:
na az a fehér nálam is nyerő!

Missa írta:Nekem pedig a az 1966-1969-es szériák: A jelenlevő képek közül a '68-as, fehér a Best Of nálam.chilisos írta:Az, de nem ez a legszebb széria szerintem.Missa írta:Ez valami Chevy El Camino? Tetszik!
Inkább ez:
Hétvégén volt a Discovery-n az Átalakítók, az a Chip Foose-os műsor. Egy tini srácnak egy '70-es évek eleji El Camino-t újítottak fel. A (szerintem giccses, rapperes) felniktől és a neoprén (surf-os volt a gyerek) üléshuzattól eltekintve tetszett. Ha nekem lenne El Camino-m, a platóját tuti, hogy olyanra csináltatám meg, mint a vitorláshajók teakfa fedélzete:

Nekem pedig a az 1966-1969-es szériák: A jelenlevő képek közül a '68-as, fehér a Best Of nálam.chilisos írta:Az, de nem ez a legszebb széria szerintem.Missa írta:Ez valami Chevy El Camino? Tetszik!
Inkább ez:

Még jó, azért én is!gabec írta:Én azé' ezzel is el cruise-olnék.chilisos írta:Az, de nem ez a legszebb széria szerintem.Missa írta:Ez valami Chevy El Camino? Tetszik!
Inkább ez:

Én azé' ezzel is el cruise-olnék.chilisos írta:Az, de nem ez a legszebb széria szerintem.Missa írta:Ez valami Chevy El Camino? Tetszik!
Inkább ez:

Az, de nem ez a legszebb széria szerintem.Missa írta:Ez valami Chevy El Camino? Tetszik!

Ez valami Chevy El Camino? Tetszik!

nálunk is van a cégnél egy csaj, aki izomautó-mániás.

Te vonzod a jó kocsikatFrozenSilverM5 írta:Hatalmas angol rendszámú fehér-szürke Phantom suhant el mellettem