köszönöm, örülök is neki.schumimodells írta:Grat a Kyosho-hoz.Labdacs írta:az asztalkám: és a vásárfia:
igazság szerint voltak még finomságok, sokáig gondolkodtam egy ságra Elite F50-en is, de visszafogtam magam.

köszönöm, örülök is neki.schumimodells írta:Grat a Kyosho-hoz.Labdacs írta:az asztalkám: és a vásárfia:

Grat a Kyosho-hoz.Labdacs írta:az asztalkám: és a vásárfia:

Gratulálok a szerzeményhez!Labdacs írta:az asztalkám: és a vásárfia:

Megváltozott.gabec írta:Nem 15.-én lesz a börze? Itt előttem a kis cetlin az van.

egyben adta el őket.Camaro96 írta:viszont az lehetett csak az igazi vadászat, amiko Dezső eladta a Ferrarijait, legfőképp a Kyosho-it...kár hogy akkor még nem gyűjtöttem.de a legnagyobb kár, hogy abbahagyta a gyűjtést, pedig milyen perfetto kölleksönje is volt neki...

nekem már volt kétszer is ilyen meglepetésFerrari...XDfrench-car-fan írta:Én is! Bár soha a büdös életbe nem jutok ki úgy, hogy na most akkor meglepetés szerűen veszek valamit, mindig, minden előre eltervezett. De ha jobban belegondolok magamnak sosem találtam volna semmit, csak a Noreveseknél, de velük meg minden előre levan beszélve XDCamaro96 írta:Én! És hátha találok kint magamnak valami érdekeset, bár a mostani fő Ferrari eladó Hellsing kollega most nem jön ki...french-car-fan írta:Ki jön?

Én csak a Norev stand felével vagyok így, hogy na ezt elviszem, de nem az önkontroll miatt, hanem mert nem tudom megvenni XDchilisos írta:Egyrészt van önkontrollom, másrészt meg eddig nem nagyon volt olyan, amire azt mondtam volna, hogy na ez most azonnal kell nekem.french-car-fan írta:chilisos írta:Én is megyek.
Egyébként én még soha semmit se vettem börzén.![]()
(kivéve a W140, de az előre le volt beszélve)

Egyrészt van önkontrollom, másrészt meg eddig nem nagyon volt olyan, amire azt mondtam volna, hogy na ez most azonnal kell nekem.french-car-fan írta:chilisos írta:Én is megyek.

chilisos írta:Én is megyek.

énfrench-car-fan írta:Ki jön?

Én is! Bár soha a büdös életbe nem jutok ki úgy, hogy na most akkor meglepetés szerűen veszek valamit, mindig, minden előre eltervezett. De ha jobban belegondolok magamnak sosem találtam volna semmit, csak a Noreveseknél, de velük meg minden előre levan beszélve XDCamaro96 írta:Én! És hátha találok kint magamnak valami érdekeset, bár a mostani fő Ferrari eladó Hellsing kollega most nem jön ki...french-car-fan írta:Ki jön?

Én! És hátha találok kint magamnak valami érdekeset, bár a mostani fő Ferrari eladó Hellsing kollega most nem jön ki...french-car-fan írta:Ki jön?