az mindegy is.Camaro96 írta:nincs bajom az umbauval, de ezt most én se díjjazom.Labdacs írta:azt mindjárt gondoltam.schumimodells írta:Nem tartom jó ötletnek.Labdacs írta:igen, csináltatok belőle egy HelloKitt car-tCamaro96 írta:pl:Labdacs írta:schumimodells írta: Micsodák?
telibefújatom vele babarózsaszínre, ha vállalja.[/quote. Rózsaszííín??![]()
HotWheels Elite Ferrari California
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: HotWheels Elite Ferrari California
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
nincs bajom az umbauval, de ezt most én se díjjazom.Labdacs írta:azt mindjárt gondoltam.schumimodells írta:Nem tartom jó ötletnek.Labdacs írta:igen, csináltatok belőle egy HelloKitt car-tCamaro96 írta:pl:Labdacs írta:schumimodells írta: Micsodák?
telibefújatom vele babarózsaszínre, ha vállalja.[/quote. Rózsaszííín??
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
azt mindjárt gondoltam.schumimodells írta:Nem tartom jó ötletnek.Labdacs írta:igen, csináltatok belőle egy HelloKitt car-tCamaro96 írta:pl:Labdacs írta:schumimodells írta: Micsodák?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem tartom jó ötletnek.Labdacs írta:igen, csináltatok belőle egy HelloKitt car-tCamaro96 írta:pl:Labdacs írta:schumimodells írta: Micsodák?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hmmm, valami olyasmit ettél amit nem kellett volna? Az a hollandiai "vicces" gomba, vagy sütit is hallottam ilyet, ami ehhez hasonló tüneteket okoz.Labdacs írta:ilyen kipufogóvégekkel:Missa írta:Ne máááá'Labdacs írta:igen, csináltatok belőle egy HelloKitt car-tCamaro96 írta:pl:Labdacs írta:schumimodells írta: Micsodák?
Hello-Kitty-s kipufogó, rózsaszín Ferrari! Mi jöhet még?! Kocsi orrára airbrush Kiszel Tünde, teddy macis könnyüfém felni?! Labdacs, téged tényleg nagyon sokkolt a Kyosho sérülése.
De hidd el nekem, nem akkora nagy a baj! Javítható!
Ne tegyél ilyen meggondolatlanságokat!
Kérlek! Térj vissza közénk! Tudod, Ferrari = piros, fekete, sárga, ezüst, kék...
Ja, bocs. Elfelejtettem, Ferrari még lehet fehér is!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen, bár a Clapton sem rossz.Missa írta: Hmmm, talán mert a McQueen a "legpofásabb".Legalább is nekem az!
ha már Clapton, jöhetne az SP12 EC is 1:18-ban.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ilyen kipufogóvégekkel:Missa írta:Ne máááá'Labdacs írta:igen, csináltatok belőle egy HelloKitt car-tCamaro96 írta:pl:Labdacs írta:schumimodells írta: Micsodák?

- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hmmm, talán mert a McQueen a "legpofásabb".Labdacs írta:Lusso nekem három is van, de ez nem tart vissza a McQueen verziótól.Camaro96 írta:azon a két Lussón én is nagyon elgondolkoztam, de most a 125 S a fontosabb, tekintve, hogy már van egy HW Lussom, csakhát ugye az piros...Labdacs írta:köszönöm, megjött. igazából az a baj, hogy már megvan, de úúúgy vadásznék már valamit. a múlt héten 2 darab McQueen Lusso-t sikerült elszalasztanom.FrozenSilverM5 írta:Ment.Labdacs írta:privátban dobj rá egy árat.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Néha a modell engem sem győz meg, de az eredeti autó meg a formája szerintem is szép. Kicsit sajnálom is, hogy mennie kell, de csak nálam jobb gazdinak szeretném odaadni.french-car-fan írta: Állati jó képek, de valamiért nem jön be nekem ez a modell, viszont még az eredeti autó egész tetszetős
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ne máááá'Labdacs írta:igen, csináltatok belőle egy HelloKitt car-tCamaro96 írta:pl:Labdacs írta:schumimodells írta: Micsodák?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen, csináltatok belőle egy HelloKitt car-tCamaro96 írta:pl:Labdacs írta:schumimodells írta: Micsodák?
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
pl:Labdacs írta:schumimodells írta: Micsodák?

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
pl:schumimodells írta: Micsodák?

telibefújatom vele babarózsaszínre, ha vállalja.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Micsodák?Labdacs írta:igen, sajnos. nálam is van két gép, ami rá vár.FrozenSilverM5 írta:Én is pontosan úúúgy vadásznék már valamit!Labdacs írta:köszönöm, megjött. igazából az a baj, hogy már megvan, de úúúgy vadásznék már valamit. a múlt héten 2 darab McQueen Lusso-t sikerült elszalasztanom.FrozenSilverM5 írta:Ment.Labdacs írta:privátban dobj rá egy árat.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Néha a modell engem sem győz meg, de az eredeti autó meg a formája szerintem is szép. Kicsit sajnálom is, hogy mennie kell, de csak nálam jobb gazdinak szeretném odaadni.french-car-fan írta: Állati jó képek, de valamiért nem jön be nekem ez a modell, viszont még az eredeti autó egész tetszetősMég az is megfordult a fejemben, hogy elviszem a Dofek Művekhez kicsit átdolgozni, de A Mesternek elég kevés a szabadideje mostanában.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen, sajnos. nálam is van két gép, ami rá vár.FrozenSilverM5 írta:Én is pontosan úúúgy vadásznék már valamit!Labdacs írta:köszönöm, megjött. igazából az a baj, hogy már megvan, de úúúgy vadásznék már valamit. a múlt héten 2 darab McQueen Lusso-t sikerült elszalasztanom.FrozenSilverM5 írta:Ment.Labdacs írta:privátban dobj rá egy árat.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Néha a modell engem sem győz meg, de az eredeti autó meg a formája szerintem is szép. Kicsit sajnálom is, hogy mennie kell, de csak nálam jobb gazdinak szeretném odaadni.french-car-fan írta: Állati jó képek, de valamiért nem jön be nekem ez a modell, viszont még az eredeti autó egész tetszetősMég az is megfordult a fejemben, hogy elviszem a Dofek Művekhez kicsit átdolgozni, de A Mesternek elég kevés a szabadideje mostanában.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Én is pontosan úúúgy vadásznék már valamit!Labdacs írta:köszönöm, megjött. igazából az a baj, hogy már megvan, de úúúgy vadásznék már valamit. a múlt héten 2 darab McQueen Lusso-t sikerült elszalasztanom.FrozenSilverM5 írta:Ment.Labdacs írta:privátban dobj rá egy árat.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Néha a modell engem sem győz meg, de az eredeti autó meg a formája szerintem is szép. Kicsit sajnálom is, hogy mennie kell, de csak nálam jobb gazdinak szeretném odaadni.french-car-fan írta: Állati jó képek, de valamiért nem jön be nekem ez a modell, viszont még az eredeti autó egész tetszetős
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Lusso nekem három is van, de ez nem tart vissza a McQueen verziótól.Camaro96 írta:azon a két Lussón én is nagyon elgondolkoztam, de most a 125 S a fontosabb, tekintve, hogy már van egy HW Lussom, csakhát ugye az piros...Labdacs írta:köszönöm, megjött. igazából az a baj, hogy már megvan, de úúúgy vadásznék már valamit. a múlt héten 2 darab McQueen Lusso-t sikerült elszalasztanom.FrozenSilverM5 írta:Ment.Labdacs írta:privátban dobj rá egy árat.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Néha a modell engem sem győz meg, de az eredeti autó meg a formája szerintem is szép. Kicsit sajnálom is, hogy mennie kell, de csak nálam jobb gazdinak szeretném odaadni.french-car-fan írta: Állati jó képek, de valamiért nem jön be nekem ez a modell, viszont még az eredeti autó egész tetszetős
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
azon a két Lussón én is nagyon elgondolkoztam, de most a 125 S a fontosabb, tekintve, hogy már van egy HW Lussom, csakhát ugye az piros...Labdacs írta:köszönöm, megjött. igazából az a baj, hogy már megvan, de úúúgy vadásznék már valamit. a múlt héten 2 darab McQueen Lusso-t sikerült elszalasztanom.FrozenSilverM5 írta:Ment.Labdacs írta:privátban dobj rá egy árat.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Néha a modell engem sem győz meg, de az eredeti autó meg a formája szerintem is szép. Kicsit sajnálom is, hogy mennie kell, de csak nálam jobb gazdinak szeretném odaadni.french-car-fan írta: Állati jó képek, de valamiért nem jön be nekem ez a modell, viszont még az eredeti autó egész tetszetős
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
köszönöm, megjött. igazából az a baj, hogy már megvan, de úúúgy vadásznék már valamit. a múlt héten 2 darab McQueen Lusso-t sikerült elszalasztanom.FrozenSilverM5 írta:Ment.Labdacs írta:privátban dobj rá egy árat.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Néha a modell engem sem győz meg, de az eredeti autó meg a formája szerintem is szép. Kicsit sajnálom is, hogy mennie kell, de csak nálam jobb gazdinak szeretném odaadni.french-car-fan írta: Állati jó képek, de valamiért nem jön be nekem ez a modell, viszont még az eredeti autó egész tetszetős
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ment.Labdacs írta:privátban dobj rá egy árat.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Néha a modell engem sem győz meg, de az eredeti autó meg a formája szerintem is szép. Kicsit sajnálom is, hogy mennie kell, de csak nálam jobb gazdinak szeretném odaadni.french-car-fan írta: Állati jó képek, de valamiért nem jön be nekem ez a modell, viszont még az eredeti autó egész tetszetős
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
privátban dobj rá egy árat.FrozenSilverM5 írta:Köszi! Néha a modell engem sem győz meg, de az eredeti autó meg a formája szerintem is szép. Kicsit sajnálom is, hogy mennie kell, de csak nálam jobb gazdinak szeretném odaadni.french-car-fan írta: Állati jó képek, de valamiért nem jön be nekem ez a modell, viszont még az eredeti autó egész tetszetős