Ez is jó színkombó!

Az is egy megoldás.french-car-fan írta:Jaaa, hát 14.000 ezerért vagy többért nem veszem meg, inkább külföldről egy bontatlan Solido-t és akkor is még csak 8-9-nél járokschumimodells írta:Nem a kabrióról beszélek, hanem erről a volt Solido változatról.french-car-fan írta:Van már, de az ködlámpás, így természetesen meg, csak a régebbi kiadású bordót szeretném.schumimodells írta:Én kihagyom.french-car-fan írta:Ja, cdak, hogy ez a 2400 GTI... Amúgy ezen nincs baloldali tükör, meg antenna sem... De szép és megveszem ha leszschumimodells írta:Az év második felében jön.
Hát mit mondjak, az enyém szebb. Most is igaz az a tény, hogy egy új Norev modellnél mindig az először kijött szinváltozat az igazi.
A DS 19-t megveszed?

Jaaa, hát 14.000 ezerért vagy többért nem veszem meg, inkább külföldről egy bontatlan Solido-t és akkor is még csak 8-9-nél járokschumimodells írta:Nem a kabrióról beszélek, hanem erről a volt Solido változatról.french-car-fan írta:Van már, de az ködlámpás, így természetesen meg, csak a régebbi kiadású bordót szeretném.schumimodells írta:Én kihagyom.french-car-fan írta:Ja, cdak, hogy ez a 2400 GTI... Amúgy ezen nincs baloldali tükör, meg antenna sem... De szép és megveszem ha leszschumimodells írta:Az év második felében jön.
Hát mit mondjak, az enyém szebb. Most is igaz az a tény, hogy egy új Norev modellnél mindig az először kijött szinváltozat az igazi.
A DS 19-t megveszed?

Nem a kabrióról beszélek, hanem erről a volt Solido változatról.french-car-fan írta:Van már, de az ködlámpás, így természetesen meg, csak a régebbi kiadású bordót szeretném.schumimodells írta:Én kihagyom.french-car-fan írta:Ja, cdak, hogy ez a 2400 GTI... Amúgy ezen nincs baloldali tükör, meg antenna sem... De szép és megveszem ha leszschumimodells írta:Az év második felében jön.
A DS 19-t megveszed?

Van már, de az ködlámpás, így természetesen meg, csak a régebbi kiadású bordót szeretném.schumimodells írta:Én kihagyom.french-car-fan írta:Ja, cdak, hogy ez a 2400 GTI... Amúgy ezen nincs baloldali tükör, meg antenna sem... De szép és megveszem ha leszschumimodells írta:Az év második felében jön.
A DS 19-t megveszed?

Én kihagyom.french-car-fan írta:Ja, cdak, hogy ez a 2400 GTI... Amúgy ezen nincs baloldali tükör, meg antenna sem... De szép és megveszem ha leszschumimodells írta:Az év második felében jön.

Ja, cdak, hogy ez a 2400 GTI... Amúgy ezen nincs baloldali tükör, meg antenna sem... De szép és megveszem ha leszschumimodells írta:Az év második felében jön.

Tudtuk, hogy nem hagyja ki.FrozenSilverM5 írta:Reméltem, hogy ezt a színt nem hagyják ki:
[ Kép ]

ha nem úgy nézne ki, mint egy arányosan felnagyított 1:43-as, akkor is necces enne ezért a pénzért.schumimodells írta:Hát rendesen.Labdacs írta:abrexéknél is elgurult a gyógyszer:
http://www.modelcarworld.biz/relaunch/s ... anguage=de
[ Kép ]

Hát rendesen.Labdacs írta:abrexéknél is elgurult a gyógyszer:
http://www.modelcarworld.biz/relaunch/s ... anguage=de
[ Kép ]