Eleg sojnak van hidripneunatikus, vagyis olajos rugozasa. A friccek hasznalnak levegot! De koszonom! (mobilrol)Coroner írta:Szép ez a Citröen!Ez az aminek légrugózása van? Nagyon szépek ezek a modellek.french-car-fan írta:Na végre, van hibátlan darabom![]()
Pakkot kaptam
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Pakkot kaptam
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
Szép ez a Citröen!Ez az aminek légrugózása van? Nagyon szépek ezek a modellek.french-car-fan írta:Na végre, van hibátlan darabom![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
hát, bevallom, nekem az szabadszemmel egy lereluxázott irodában délután négykor már nem megy, azt sem láttam, hogy azon lenne írás, a rendszámon levő feliratot néztem.chilisos írta:Igen, a jelvényen.Labdacs írta: mit kell itt nézni? az alsó picit?
mint az Elite 308 motorterében a kis típustáblán levő "...China best..." feliratok.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Igen, a jelvényen.Labdacs írta: mit kell itt nézni? az alsó picit?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
mit kell itt nézni? az alsó picit?chilisos írta:Akkor neked szerencséd van, már többen mondták, hogy nekik el van írva.Labdacs írta:Megnéztem, Rolls-Royce.chilisos írta:Nézd meg a jelvényt hátul asszem. "Rolls-Rolls"Labdacs írta:nálam üt. meglepően gyönyörű, nem is vártam ilyet.FrozenSilverM5 írta:Nürnberg-ben ez nagyon megtetszett, pedig szerintem nem üt akkorát, amekkorát kéne neki. Nagyon egyszerűen csak szép.Labdacs írta:kakukktojás...![]()
Egyébként gratula hozzá!![]()
Itt látszik valamennyire:
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Akkor neked szerencséd van, már többen mondták, hogy nekik el van írva.Labdacs írta:Megnéztem, Rolls-Royce.chilisos írta:Nézd meg a jelvényt hátul asszem. "Rolls-Rolls"Labdacs írta:nálam üt. meglepően gyönyörű, nem is vártam ilyet.FrozenSilverM5 írta:Nürnberg-ben ez nagyon megtetszett, pedig szerintem nem üt akkorát, amekkorát kéne neki. Nagyon egyszerűen csak szép.Labdacs írta:kakukktojás...![]()
Egyébként gratula hozzá!
Itt látszik valamennyire:

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Megnéztem, Rolls-Royce.chilisos írta:Nézd meg a jelvényt hátul asszem. "Rolls-Rolls"Labdacs írta:nálam üt. meglepően gyönyörű, nem is vártam ilyet.FrozenSilverM5 írta:Nürnberg-ben ez nagyon megtetszett, pedig szerintem nem üt akkorát, amekkorát kéne neki. Nagyon egyszerűen csak szép.Labdacs írta:kakukktojás...![]()
Egyébként gratula hozzá!
- japancarfan
- Tag

Nagyon szép GRATfrench-car-fan írta:Na végre, van hibátlan darabom![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na vééégre, ideje volt már. Majd kérek én is képeket róla.french-car-fan írta:Na végre, van hibátlan darabom![]()
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Na végre, van hibátlan darabom

- Csatolmányok
-
- SAM_3263.JPG (186.99 KiB) Megtekintve 6509 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
Köszi, igen, bár a Bburago biztos eladásra kerül, a Noreven még gondolkodok...schumimodells írta:Norev és Bburago?
Grat hozzájuk.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én is pakkosodtam

2 Lambóval

2 Lambóval
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én kérdeztem Őket, nincs több 1:18-as modell. Állítólag nem is lesz. Nem volt rá érdeklődés... Hmmm, most legyek őszinte? Ha lenne igazi Ferrarim, lehet, hogy én sem gyűjtenék modelleket?FrozenSilverM5 írta:Még abban a státuszban van, hogy nem tartom meg, de nem is maradhat.schumimodells írta:Jól tetted. Megtartod, vagy tovább passzolod?FrozenSilverM5 írta:Hazahoztam a másik California-t
Szerintem a Missa által említett polished 599-es érdekes, egyébként nem nagyon nézelődtem, jobb is így, mert baj lett volna, ha az M5-re valót is otthagyom.Labdacs írta:maradt ott még valami érdekes?FrozenSilverM5 írta:Hazahoztam a másik California-t
Szerintem azért gyűjtenék. Amíg nem vagyok úgy "eleresztve", mint Jay Leno, hogy minden kedvemre való Ferrarit begyűjtsek a garázsomba, addig gyűjteném őket!
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Még abban a státuszban van, hogy nem tartom meg, de nem is akarom eladni.schumimodells írta:Jól tetted. Megtartod, vagy tovább passzolod?FrozenSilverM5 írta:Hazahoztam a másik California-t
Szerintem a Missa által említett polished 599-es érdekes, egyébként nem nagyon nézelődtem, jobb is így, mert baj lett volna, ha az M5-re valót is otthagyom.Labdacs írta:maradt ott még valami érdekes?FrozenSilverM5 írta:Hazahoztam a másik California-t
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a polished alu?Missa írta:Elite (RARE) - Ferrari 599 GTB Fiorano, ezüst színben. 2 db. Az érdekes?Labdacs írta:maradt ott még valami érdekes?FrozenSilverM5 írta:Hazahoztam a másik California-tNekem nem tetszett, de ha bicolor, vagy bordó lett volna, ezért a pénzért, akkor beruháztam volna.

ez megvan.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Elite (RARE) - Ferrari 599 GTB Fiorano, ezüst színben. 2 db. Az érdekes?Labdacs írta:maradt ott még valami érdekes?FrozenSilverM5 írta:Hazahoztam a másik California-t
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem még.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az Xperia X10 is az ajándék része?french-car-fan írta:Születésnapom alkalmából megpakkosodtam
Szüleimtől kapott csomag![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat: