Köszi, igyekszem!FrozenSilverM5 írta:
Ismét állati jó képek lettek!
na de valamikor már kültérit is kellene

Köszi, igyekszem!FrozenSilverM5 írta:

Beteg ötlet! Kéne!chilisos írta:Hm..ez tök jó és nem is drága. És van többféle is, persze csak muscle car-ba![]()
http://www.ebay.com/itm/1-18-Dodge-Char ... 35ba8f3f74

Van még egy fekete Fat Boy és egy fehér Heritage Springer, akkor legközelebb azokat rakom ide.schumimodells írta:Jól néznek ki, bár jobban mutatna egy nem ilyen modern Harley, az izomautó mellett. Mondjuk egy Softail, vagy egy Dyna.chilisos írta:Ha majd lesz időm, 2 kezem és kedvem, akkor erről a Charger-ről lesz az első bemutatóm(összehasonlítva az Authenticsel). Előzetesben csak annyit, hogy narancsbőrös szegényke és jól áll neki a távolság. Csak meg kell nézni az ablaktörlőt.![]()
[ Kép ]

Jól néznek ki, bár jobban mutatna egy nem ilyen modern Harley, az izomautó mellett. Mondjuk egy Softail, vagy egy Dyna.chilisos írta:Ha majd lesz időm, 2 kezem és kedvem, akkor erről a Charger-ről lesz az első bemutatóm(összehasonlítva az Authenticsel). Előzetesben csak annyit, hogy narancsbőrös szegényke és jól áll neki a távolság. Csak meg kell nézni az ablaktörlőt.![]()
[ Kép ]

Annak még lehet némi esélye, de hogy ez a 2 találkozzon az kizárt dolog.FrozenSilverM5 írta:Nálam ma a Mustang és a Mini került egymás mellé

Nálam ma a Mustang és a Mini került egymás mellé

Köszi!FrozenSilverM5 írta:Itt is Boldog Születésnapot!

Van még pár közös.FrozenSilverM5 írta:
Jééé, a Porsche nekem is, sőt az OttO M5 is valószínűleg

Jééé, a Porsche nekem is, sőt az OttO M5 is valószínűlegchilisos írta:Porsche kipipálva, valószínűleg az OTTO M5 is.chilisos írta:
Tervek is meg vannak már jövőre:
AA Porsche GT3 RS zöld
AA Lamborghini Murciélago LP670-4 SV kék
TRL Models RR Phantom ezüst/fekete
Eligor Mercedes Actros piros
GMP Plymouth Roadrunner limelight green
OTTO BMW M5 E39
Minichamps BMW M3 GT2 Art Car
Kyosho BMW X6 M kék
Ha ezeknek csak a fele meglesz jövő ilyenkor, akkor már annak is nagyon örülnék.
+2 modell, ami szinte biztos( tehát kiesik pár), mert nem akarok róluk megint lemaradni: Autoworld General Lee és Greenlight Charger Bullitt. Szerencsére mindkettő ERTL Authentics származék.

Porsche kipipálva, valószínűleg az OTTO M5 is.chilisos írta:
Tervek is meg vannak már jövőre:
AA Porsche GT3 RS zöld
AA Lamborghini Murciélago LP670-4 SV kék
TRL Models RR Phantom ezüst/fekete
Eligor Mercedes Actros piros
GMP Plymouth Roadrunner limelight green
OTTO BMW M5 E39
Minichamps BMW M3 GT2 Art Car
Kyosho BMW X6 M kék
Ha ezeknek csak a fele meglesz jövő ilyenkor, akkor már annak is nagyon örülnék.

french-car-fan írta:Ja, csak titkolom, a főirány nálam az olasz, német luxus és sport vonal. Na basszus, elszóltam magam...chilisos írta:Neked is van?french-car-fan írta:![]()

Ja, csak titkolom, a főirány nálam az olasz, német luxus és sport vonal. Na basszus, elszóltam magam...chilisos írta:Neked is van?french-car-fan írta: