Ugyan az a sofőr, meg a kép is, csak tükrözve és a felni nagyobb és látni rajta a javítástschumimodells írta:Itt egy zöld is, ugyanazzal a háttérrel. Tutira fotósopp.Missa írta:Bár a fene tudja. Valami "firka" lehet a képben. Valahogy fura nekem az orrán a logo. Mintha fordított lenne. Google-n beütöttem, hogy "Pink Ferrari Enzo"schumimodells írta:Szerintetek tényleg létezik ilyen pink Enzo, vagy csak Fotoshoppolt a kép. Én ez utóbbira gyanakszok.french-car-fan írta:Ebben a színben már tűrhetőbb![]()
Kiadja ezt a képet is, meg egy balkormányosat is. Szóval azért lehet, hogy valamit piszkálgattak a képen. Na de akkor is! Ezt a perverz ötletet...
Ferrari
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Ferrari
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Itt egy zöld is, ugyanazzal a háttérrel. Tutira fotósopp.Missa írta:Bár a fene tudja. Valami "firka" lehet a képben. Valahogy fura nekem az orrán a logo. Mintha fordított lenne. Google-n beütöttem, hogy "Pink Ferrari Enzo"schumimodells írta:Szerintetek tényleg létezik ilyen pink Enzo, vagy csak Fotoshoppolt a kép. Én ez utóbbira gyanakszok.french-car-fan írta:Ebben a színben már tűrhetőbb![]()
Kiadja ezt a képet is, meg egy balkormányosat is. Szóval azért lehet, hogy valamit piszkálgattak a képen. Na de akkor is! Ezt a perverz ötletet...
- Csatolmányok
-
- ferrari-enzo-race-car.jpg (195.62 KiB) Megtekintve 4561 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Bár a fene tudja. Valami "firka" lehet a képben. Valahogy fura nekem az orrán a logo. Mintha fordított lenne. Google-n beütöttem, hogy "Pink Ferrari Enzo"schumimodells írta:Szerintetek tényleg létezik ilyen pink Enzo, vagy csak Fotoshoppolt a kép. Én ez utóbbira gyanakszok.french-car-fan írta:Ebben a színben már tűrhetőbb![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Te, ebben a mai hülye világban, ahol egy Gáspár Győző sztrár lehet, én még ezt a Ferrari színt is elhiszem! Szerintem Ferrari is úgy van vele, van az a pénz amiért ilyenre mázolja...schumimodells írta:Szerintetek tényleg létezik ilyen pink Enzo, vagy csak Fotoshoppolt a kép. Én ez utóbbira gyanakszok.french-car-fan írta:Ebben a színben már tűrhetőbb![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintetek tényleg létezik ilyen pink Enzo, vagy csak Fotoshoppolt a kép. Én ez utóbbira gyanakszok.french-car-fan írta:Ebben a színben már tűrhetőbb![]()
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Valahogy nem tudom rá őszintén mondani, hogy "végre nem piros"french-car-fan írta:Ebben a színben már tűrhetőbb![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
JÉ - ZU - SOM!!!!!french-car-fan írta:Ebben a színben már tűrhetőbb![]()
Mi jöhet még ezek után?! Fogadom, ennek a gazdájának a lakásában Kiszel Tündés óriás poszter is lehet!!!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hát tudod, ahogy a régi mondásból eredeztetik az új mondás, vagyis, hogy aki a virágot szeretiből: "-Aki a lepényhalat szereti, annak tetszik az 550-es is!"
Az 550-essel van egy (nekem legalább is) jó történetem:Egyik általunk üzemeltetett irodaház garázsban, a helykihasználás miatt Klaus parkológépek. Egyik bérlőnk (neve nem érdekes, német ügyvédi iroda, erősen érdekelt volt egy patinás foci klub megvételében) tulajdonában egy Ferrari 550 Maranello, vörös. Ügyvéd Úr váltig állítja, hogy a Ferkával nem fér be a parkológépbe. Fejből fúja az autó szélességi adatait. Való igaz, hogy több mint 2 méter, de a parkológép 2,5 belterébe beférne azért. Ingatlankezelő kolléganőm megbeszél a bérlővel egy próbát. Jelenlevők: kolléganőm, a bérlő, 2 fő garázsmester, mi ketten a kollégámmal létesítmény felelősök. Ja, és természetesen a Ferrari! Az ivar arány 1 nő - 5 férfi, az autó most nem játszik...
Bérlő próbálkozik, óvatosan, két oldalról dirigálnak a garázsmesterek. Én csak csendben olvadozok magamban: "-Istenem, de gyönyörű hangja van ennek az autónak!" Bérlő 5-6 próbálkozás után fej lengetve kiszáll az autójából és mondja a kolléganőmnek: "-Látja Frau XY, nem fér be!" Erre a kolléganőm félre tessékeli a bérlőt, bevágja magát a Ferrariba, nyom két gáz fröccsöt, lelép a kuplungról és "beugrat" a parkoló gépbe. Motor leáll, csaj kiszáll és a tulaj kezibe ejti a kulcsot. "-Látja Herr XY! Én megmondtam, hogy befér!" Sarkon fordul és elballag! Mi öten férfiak "lefagyva" lélegzet visszafolytva állunk... Én ocsúdok fel és megyek a kolléganőm után: - Te figyelj Kati! Te tudtad, hogy ha ezen a k...a kocsin egy karcolást is ejtesz, annak a javítása többe kerül mint a Te, itt parkoló, szinte vadi új Toyota Yaris-od?! - Miért? Milyen csoda autó ez, valami nagyon drága? És néz rám csodálkozva...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ebben a színben már tűrhetőbb

- Csatolmányok
-
- ferrarienzopink2.jpg (130.78 KiB) Megtekintve 4572 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ez is nagyon szép, talán az új kedvenc Ferrarim ez lesz
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
ejjj, az a zöld 330 GTC de gyönyörű!schumimodells írta:Ez a kép megvan valakinek nagyobb méretben?
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez milyen király!schumimodells írta:Ez a kép megvan valakinek nagyobb méretben?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez a kép megvan valakinek nagyobb méretben?
- Csatolmányok
-
- 409545_2886479118628_1159656484_32759831_267150411_n.jpg (64.41 KiB) Megtekintve 4562 alkalommal
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
akkor én megveszem a roncsokat 500 HUF/db áron és a jövőben felújítom őket! XD a képzettség egyszer még meglesz, addig csak el kéne őket rakni valahova...schumimodells írta:Nem semmi rakomány, az egyszer biztos, csak nehogy zátonyra fusson a hajó.Camaro96 írta:najóvan, ezt muszály ide is berakni...nem kell számolni, közel 35 milliárd HUF! Plusz a Ford és a Range Rover...XD
http://jalopnik.com/5892444/
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nem semmi rakomány, az egyszer biztos, csak nehogy zátonyra fusson a hajó.Camaro96 írta:najóvan, ezt muszály ide is berakni...nem kell számolni, közel 35 milliárd HUF! Plusz a Ford és a Range Rover...XD
http://jalopnik.com/5892444/